16 günlük bebeğim ishal mi besin alerjisi mi (resimli)

missie588

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
420
569
Kızlar moralim çok bozuk bir şey söyleyin. Bebeğim 5-6. Gününden beri kakasını çok sulu yapıyor. Ve günde 1 kez bazen 2 kez gürültülü bi şekilde bir bez dolusu yapıyor. Diğer bebekler gibi sık sık az az değil. Doktora gittiğimizde ishal olarak değerlendirmedi ama besin alerjisine yordu bana diyet verdi. 1 haftadır diyet uyguluyorum hala aynı durum. Dün yazdım tekrar probiyotik damla önerdi. Resim ekleyeceğim kusura bakmayın bebeği bu şekilde kaka yapan var mı? Tecrübeli anneler yorumlarınıza ihtiyacım var bu kaka normal mi yoksa bir şeyler ters mi? Aklımı yitireceğim panikten

Eklentiler

• IMG_2280.jpeg
    111,8 KB · Görüntüleme: 23
Üzerinden çoook yıllar geçti ama sanki benim bebeğimde böyle çok sulu yapıyordu, günde 6-8 defa yapıyordu. Ama kilo alımı iyiydi, neşesi yerindeydi, o nedenle doktor herhangi bir sorun değerlendirmemişti.

Üzerinden çoook yıllar geçti ama sanki benim bebeğimde böyle çok sulu yapıyordu, günde 6-8 defa yapıyordu. Ama kilo alımı iyiydi, neşesi yerindeydi, o nedenle doktor herhangi bir sorun değerlendirmemişti.

Benimki de ara sıra gaz ya da dışkılama esnasında ıkınmalar vs yaşıyor onun dışında öyle ağlamamız yok sürekli huzursuz olduğunu söyleyemem. Ama günde 1 bazen 2 kere bez dolusu resimdeki gibi yapıyor.

Benim kızımla aynı aylık bebeğiniz. Biz de öyle sık sık kaka yapmıyoruz aslinda. Sık sık olur diye bunu size kim dedi? Yani günde bir defa yapıyor, bazen iki günde bir, bazen günde 2. Değişiyor duruma göre. Onun haricinde çok arada bizim de böyle oluyor ama çok sık değil. Özel olarak bir şey yapmıyorum bu süreçte. Geçiyor zaten ertesi gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…