3-4 kere kaka yapıyor cisi çok var saymıyorum o yüzden kusması çok emdiği için oluyor uzun süre eminceOh süper sen ona o da sana alışacak kolaylıklaçişli bez sayısını takip et günde 4-5 yumurta ağırlığında çişli bez iyi beslendiğini gösterir. Kaka da olursa tadından yenmez. Emzirdikten sonra mutlaka gazını çıkar ki hem kusmasın hem gaz olmasın. Hemen yatırma ki kusmasın. Burnunuda serum fizyolojik ile arada aç ki burnu kurursa bebekler emmek istemezler. Bol bol suya sok banyo yaptır.
Himm anladım canım kolaylıklar diliyorum sağlıcakla büyütün bebeğinizi insallahTaksi sıkıntısı var bildiğiniz üzere korsan taksi bilmiyorum kullanmadım hiç akraba olarak 1 kişi var arabası olan o da işte oluyor maalesef giderken bir şekil taksi bulunuyor da dönüşte hiçbir türlü bulamıyorum
Bence sarılığı yoksa ve halsizlikten değil de karnı doyup kendiliğinden uyuyorsa büyük bir sorun göremedim. Kilo takibi ve gündüz beslenmesi nasıl?Sabahtan akşama kadar uyumuyor sürekli emiyor yatmadan önce sütleri boşaltıp öyle uyuyor sabah kalkiyor
Kilosu iyi sarılık yok kalkmaya başladı gece 3-4 kere emziriyorumBence sarılığı yoksa ve halsizlikten değil de karnı doyup kendiliğinden uyuyorsa büyük bir sorun göremedim. Kilo takibi ve gündüz beslenmesi nasıl?
Benim kızım gece 1 ya da 2 kere emiyordu ama bazı geceler de 10 saate yakın uyuduğu olmuştu.
Doktorlar 2 saatte bir besleyin diyorlar ama benimki hiç 2 saatte bir acıkmadı emmedi versem de. Ufak tefek bi bebekti, şimdi de ufak bi çocuk.
Düzeltme: çocuğu daha büyük sanmıştım. Daha çok küçükmüş gece bi kere kalkıp emzir en azından
Yenidoğanlarda ter bezleri gelişmemiştir, terleyemezler sıkı giydirmeyin. Kendiniz gibi giydirin çocuğu sıcaktan açlıktan bayıltıyor olabilirsiniz. Midesi çok küçük, sık sık beslenmesi lazım. Doğum sonrası tembihlediler iki saatte bir uyandır besle diye. Zorla uyandırır beslerdim. Beslemezsen kan şekeri düşer, uyanamaz. Aç kalınca yaşadığın halsizliği düşün yazın sıcaklayıp susuz kaldığın ve su içemediğin zamanları düşün. 40 günlük bebeğin yaşadığı şeyler bunlar. Hali olmadığı elini kolunu oynatamadığı için tepki veremiyor. Çocuğu çok giydirmeyin, sık sık besleyin. Bi de bezini değiştirin. Başka da bi yükü yok zaten Yenidoğanın.Sıkı giydiriyoruz 40 i çıkmadı üşümesin diye bu sefer de terliyo ama rüzgar da var arabamız da tamirde mümkün mertebe bı yere götürmek istemiyorum şuan
10 saat kesintisiz uyutmayin bebeği sarılık olurKızlar benim bebeğim sabahtan akşama kadar uyumuyor sonra akşamdan sabaha kadar 10 saat uyuyor daha 16 günlük normal mi ?
Alnı ve kafası terliyordu zaten vücudu değil artık kendisi uyanmaya başladı ama ben yinede alarm kuruyorum sağolunYenidoğanlarda ter bezleri gelişmemiştir, terleyemezler sıkı giydirmeyin. Kendiniz gibi giydirin çocuğu sıcaktan açlıktan bayıltıyor olabilirsiniz. Midesi çok küçük, sık sık beslenmesi lazım. Doğum sonrası tembihlediler iki saatte bir uyandır besle diye. Zorla uyandırır beslerdim. Beslemezsen kan şekeri düşer, uyanamaz. Aç kalınca yaşadığın halsizliği düşün yazın sıcaklayıp susuz kaldığın ve su içemediğin zamanları düşün. 40 günlük bebeğin yaşadığı şeyler bunlar. Hali olmadığı elini kolunu oynatamadığı için tepki veremiyor. Çocuğu çok giydirmeyin, sık sık besleyin. Bi de bezini değiştirin. Başka da bi yükü yok zaten Yenidoğanın.
Benim kızım da öyleydi. Uykusu baskın geliyor dediler şimdi bir sıkıntısı yok. Ancak siz rahatlayacaksaniz bir doktora götürün istersenizKızlar benim bebeğim sabahtan akşama kadar uyumuyor sonra akşamdan sabaha kadar 10 saat uyuyor daha 16 günlük normal mi ?
Hastane ve kaynana aynı “halt” nasıl olabilir? Sizin kaynananız 6 yıl tıp okumuş, üzerine 4 yıl çocukta uzmanlaşmış doktor mu?İlk olarak çok sinirli ve sürekli aşağılayıcı bir tarzda konuştuğunu ve kelimelerine dikkat etmen gerektiğini burdan soyleyeyim. Ben bebeği salıp uyuyan yada telefonu eline alıp gezen biri değilim farkındaysan yeni cevap veriyorum.... Zaten sürekli kalkıp baktım internette de kesintisiz uykuya dair bişey yazmıyor. E hal böyleyken tüm gün uyumayan bebeği kaynanama çok uyuyo gece dediğimde gece uyusun dedigi için kaç çocuk bakmış bı bildigi vardır dedim. Hastane 3 saatte bir dedi evet alarmı biz de kurduk çok iki taraftan da güven alamadım ne yapacağımı şaşırdım bu devirde hastane de aynı halt kaynana da cahil... İnternet e baksan binbir türlü sonuç var kısaca öğreneyim tam da ona göre hareket edeyim dedim. Yazayim da millet kufretsin diye değil. Ben onun annesi oldum Allah bana emanet etti tabiki düşünüyorum yavrumu senin bu konuda ne yorum yapma nede aşağılama hakkın var.. okusan da bı cacık olmazmis. Biz okuduk anlıyoruz
Sabahtan akşama kadar uyumuyor yazmışsın gündüzde uyuması lazım ayrıca gece uyanmıyorsa da sen uyandıkça emzirKızlar benim bebeğim sabahtan akşama kadar uyumuyor sonra akşamdan sabaha kadar 10 saat uyuyor daha 16 günlük normal mi ?
Sırf uyku tatlı geliyor diyeGece boyu emmezse hem sütünüz azalır hem bebek beslenemez 10 saat çok fazla. Bizim doktorumuz günde bir defa geve uyanmıyorsa 4 saate kadar ellemeden durabilirsin demişti. Onun dışında 2 saatte bir uyandırıp emzirilecek. Uyandırmanız gerekiyor emmesi için bunu söylemediler mi? Şekeri düşüyordur gece açlıktan. Uyanamıyordur. Doktora falan götürmeyin. Şu andan itibaren 2 saatte bir emzirin gece gündüz. Uyandırın. Uyanmıyorsa soyun ayaklarıyla oynayın.
Ah keşke yargılamadan yorum yapılsa... Neyse çok şükür düzeldi bebek kilo alımı da gayet iyiSırf uyku tatlı geliyor diye
Yargılamak ne alaka? Doğru olanı anlatmaya çalışıyoruz sadeceAh keşke yargılamadan yorum yapılsa... Neyse çok şükür düzeldi bebek kilo alımı da gayet iyi
Uyku tatlı geliyor ne demekYargılamak ne alaka? Doğru olanı anlatmaya çalışıyoruz sadece
16 günlük bebeği 10 saat aç bırakmak ne demek? Ya allah aşkına işinize gidin ya. Çok biliyorsanız buraya konu açmasaydınız. Çocuk sizin çocuğunuz nasıl bakarsanız bakın. Bi daha da çok bildiğiniz konular hakkında buraya soru sormayın. Hadi byeUyku tatlı geliyor ne demek
Yaşin kaç bilmiyorum ama hadi bye yazan birinin akıl yaşının çok olduğunu düşünmüyorum. Cevap veren ve yardım eden insan çok. Bu kadar rahatsız oldun madem başta yazmasaydin...16 günlük bebeği 10 saat aç bırakmak ne demek? Ya allah aşkına işinize gidin ya. Çok biliyorsanız buraya konu açmasaydınız. Çocuk sizin çocuğunuz nasıl bakarsanız bakın. Bi daha da çok bildiğiniz konular hakkında buraya soru sormayın. Hadi bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?