İlk olarak çok sinirli ve sürekli aşağılayıcı bir tarzda konuştuğunu ve kelimelerine dikkat etmen gerektiğini burdan soyleyeyim. Ben bebeği salıp uyuyan yada telefonu eline alıp gezen biri değilim farkındaysan yeni cevap veriyorum.... Zaten sürekli kalkıp baktım internette de kesintisiz uykuya dair bişey yazmıyor. E hal böyleyken tüm gün uyumayan bebeği kaynanama çok uyuyo gece dediğimde gece uyusun dedigi için kaç çocuk bakmış bı bildigi vardır dedim. Hastane 3 saatte bir dedi evet alarmı biz de kurduk çok iki taraftan da güven alamadım ne yapacağımı şaşırdım bu devirde hastane de aynı halt kaynana da cahil... İnternet e baksan binbir türlü sonuç var kısaca öğreneyim tam da ona göre hareket edeyim dedim. Yazayim da millet kufretsin diye değil. Ben onun annesi oldum Allah bana emanet etti tabiki düşünüyorum yavrumu senin bu konuda ne yorum yapma nede aşağılama hakkın var.. okusan da bı cacık olmazmis. Biz okuduk anlıyoruz
Yeni doğmuş bir bebeği 10saat boyunca beslemeyen birine az bile yazmışım helal olsun bana. Kaynanam öyle dedi doktorun söylediğine güvenilmez diyen biri tabiki cahildir, bu bir hakaret değil durum tespiti. Bana laf yetiştirmeye çalışacağına kendini geliştir şu mazlumu aç bırakma.
Bebek 10 saat boyunca aç uyurken kalkıp bakman ne işe yarıyor? İstersen hiç gözünü kırpmadan bak bunun aç bebeğe ne faydası var, bakışlarınla kan şekerini mi yükseltiyorsun?
10 saat boyunca bir bebeği beslememek gerçekten zulümdür, bu alenen art niyettir.
İnternette kesintisiz uykuya dair birşey yazmasına gerek yok, yenidoğan bebek ne kadar aralıklarla beslenir yazacaksın lap diye anne sütüyle besleniyorsa 2 saatte bir mama ile besleniyorsa 3 saatte bir beslenmeli diye öğreneceksin
Ne kaynananın bir bildiği var ne senin, kocan da mı demedi bir insan evladı 10 saat boyunca aç kalmamalı diye
Hastanede 3 saatte bir besle demişler neyine inanmadın? Neye dayanarak inanmadın? Kaynanana mı? Kaynanan çocuk doktoru mu? Bebeğin hayatını kurtarabilecek kadar tıp mı okumuş? Bu devirde doktorun dediğini yapmayıp bebeğin hayatını tehlikeye atmak çok mu mantıklı?
Aciz bir bebeğin hayatını tehlikeye sokan herkese herşeyi demeye hakkım var
Koskoca insanlar 10 saat açlığa dayanamıyor ayılıp bayılıyor hiç mi akıl edemez bir insan ya
Ebeveynliğin ilk zorunluluğu bebeği beslemek değil mi, hayvanların bile iç güdüleriyle yaptığı şeyi doktor söylemesine rağmen yapmamak cahillik değil düpedüz art niyet
Okusan da bir cacık olmazmış derken? Benim okumadığımı nerenden uydurdun?
Yurt dışında olsan bir saat yanında bırakmazlardı o sübyanı ah ah Rabbim in melekleri doyursun İnşaallah malesef anası aç bırakıyor