Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahtan akşama kadar uyumuyor sürekli emiyor yatmadan önce sütleri boşaltıp öyle uyuyor sabah kalkiyorDeğil tabi ki bütün gece emmiyor mu? Günde toplamda 15-16 saat uyuması normal ama deliksiz olmaz.
40 i çıkmadan götürmek istemiyorum 2 kere gittik zaten garibim hep terlediDr. a mı sorsanız acaba? Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde 3 saatte bir beslenir bebekler
Bize “2 saatte bir beslenecek” demişlerdi…Dr. a mı sorsanız acaba? Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde 3 saatte bir beslenir bebekler
Sabahtan akşama kadar uyumuyor sürekli emiyor yatmadan önce sütleri boşaltıp öyle uyuyor sabah kalkiyor
Niye?40 i çıkmadan götürmek istemiyorum 2 kere gittik zaten garibim hep terledi
Yenidoğan yoğun bakımda beslenme saatleri bu şekilde, 3,6,9,12,15,18,21 ve 00:00 da. Hatta gece 03:00 da olan beslemeyi kaçırmıştım. Onlar beslemisler. Eve çıkan bebeklerin devamlı kan değerlerine bakilmadigi için, beslenmesini sık aralıklarla istiyor olabilirler.Bize “2 saatte bir beslenecek” demişlerdi…
Bilmiyorum ki.Yenidoğan yoğun bakımda beslenme saatleri bu şekilde, 3,6,9,12,15,18,21 ve 00:00 da. Hatta gece 03:00 da olan beslemeyi kaçırmıştım. Onlar beslemisler. Eve çıkan bebeklerin devamlı kan değerlerine bakilmadigi için, beslenmesini sık aralıklarla istiyor olabilirler.
Öyle yapicam artık kalkıp bakıyordum uyandırmak da istemedim hiç uyumadı diye bu ikinci yapışı sarılık yok şuan rengi yerinde enerjikSabahtan akşama kadar uyumamasi da ilginç bir yandan,o kadar küçük bebek için 10 saat uykuda az. Gün içinde çok yoruluyordur da. Gece iki saatte bir uyandırıp emzirin. Gün içinde de mutlaka uyutmaya calisin
Gunduz uyumuyor uyandırmama gerek kalmıyor gece de kalkmıyor uyandıran gece de bu sefer uyumayacak diye korkmuyo değilimGece boyu emmezse hem sütünüz azalır hem bebek beslenemez 10 saat çok fazla. Bizim doktorumuz günde bir defa geve uyanmıyorsa 4 saate kadar ellemeden durabilirsin demişti. Onun dışında 2 saatte bir uyandırıp emzirilecek. Uyandırmanız gerekiyor emmesi için bunu söylemediler mi? Şekeri düşüyordur gece açlıktan. Uyanamıyordur. Doktora falan götürmeyin. Şu andan itibaren 2 saatte bir emzirin gece gündüz. Uyandırın. Uyanmıyorsa soyun ayaklarıyla oynayın.
Sıkı giydiriyoruz 40 i çıkmadı üşümesin diye bu sefer de terliyo ama rüzgar da var arabamız da tamirde mümkün mertebe bı yere götürmek istemiyorum şuan
Gunduz uyumuyor uyandırmama gerek kalmıyor gece de kalkmıyor uyandıran gece de bu sefer uyumayacak diye korkmuyo değilim
Sabah akşam yanindayim en fazla 5 dk uyuyor sabahlarıUyumama imkanı yok. Normal değil 10 saat aç kalması. Sütü 2 saatte sindiriyor o bebek. Doktor size söylemedi mi bunları? Kilo kaybedecekz
Sabah akşam yanindayim en fazla 5 dk uyuyor sabahları