- 3 Ekim 2009
- 1.522
- 2
- 38
evet her ay aynı olmuyoo.. inşallah güzel haberini alırız .)
aminn insallhhhh hepimizz alirizz dualarim sizinle birbirimize dua edelimmm canlarimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet her ay aynı olmuyoo.. inşallah güzel haberini alırız .)
Canım sağol yaa, ben de 13. gün başlarım test yapmaya ozaman kimbilir belki meleğim bu ay tekrar bi sürpriz yapar bize, kaçıp gitmez bu sefer, gerek de kalmaz ozaman bu testlere falan :)) opuyorumnanaktan
pek ümidim yok ama yine de Allahtan ümit kesilmez tabi :Saruboceq:
aminn insallhhhh hepimizz alirizz dualarim sizinle birbirimize dua edelimmm canlarimmm
zaten beklersin gelmez, bazen hiç ummadığın bi zaman olur.. kuzenim 6 aydır bebek istiyodu 1-2 geçsin test yapardı.. her seferinde negatif.. en son yapmıcam artık nasıl olsa illa gecikiyo dedi.. meğer hamile kalmış o ay..
benimde 16 aralık ama erken yumurtladım sanırım adet günüm 13ü oluyor. bende de baya belirti var bu ay. 2 gün önce yani ilişkiden 1 hafta sonra açık kahverengi bir lekelenme yaşadım.umarım yerleşme lekesidir. yumurtlamadan 2 gün sonra ise göğüslerim şişti hala acıyor. mide ekşimem ve yanması ayrıca bulantı da var kaydirigubbakcemile ne cok belirti saydım . bu ay da kalmadıysam artık yuh bana kızlar
ben de 16 aralık ı bekliyorum arkadaşlar ama pek belirti yok.sadece karnım bazen ağrıyor ama psikolojik olabilir emin değilim.daha önce ağustos ayında hamile kalmıştım,5 haftalıkken düştü.ozaman mesela göğüslerimde ağrı ve beyaz akıntı olmuştu ama belirtiler için daha erken mi acaba.
sidelya selamm :):) bende de mide ekşimesi ve yanma var.. arada olur gerçi bende.. ama bu geçen ay olsaydı benim için kesinlikle bir belirtiydi .)) geçen ay kesinnn hamileyim diyodum.. fakat bu ay daha temkinliyim :):) oladabilir olmayadabilir..
benimde 16 aralık ama erken yumurtladım sanırım adet günüm 13ü oluyor. bende de baya belirti var bu ay. 2 gün önce yani ilişkiden 1 hafta sonra açık kahverengi bir lekelenme yaşadım.umarım yerleşme lekesidir. yumurtlamadan 2 gün sonra ise göğüslerim şişti hala acıyor. mide ekşimem ve yanması ayrıca bulantı da var kaydirigubbakcemile ne cok belirti saydım . bu ay da kalmadıysam artık yuh bana kızlar
diyorum ki su hamilelik topiklerine girmeyeyim, duramyiorum yinede yaaaaaaa
ay kiz bende ayni oldum senin gibi, yumurtlama gününde migde bulantisi, bas agrisi, migde yanmasi oldu...adetimden sonrada lekelenmeler yasadim...aman insallah bebis bizimledir, insallah Allah'im...ama umutlanmakta istemyiorum, hayal kirikligi istemiyorum...:1closedeyes:
su bende her ay adet öncesi gögüslerimde acı, şişme, ağrı oluyoo o yüzden anlayamıyorum
insallahh canimmm ben bu ay ovilasyon testide kullandim bakalim bende ise yararsa hepinze tavsiye ederim.benim bu ikinci ayim ilk ayda ovilasyon gunumu kacirmistim test yapmistim ama hep aksilikler oldu testimi suya dusurdum sonra bozuldu felan.bu ay yeni test aldim hepsini ustundekilere gore yaptim iki gun pozitif gordum ucuncu gun daha yoktu.o gunleri degerlendirdik insallah rabbim hayirlisiyla bebisimizi bize verirrrr....