- 30 Ocak 2014
- 4.585
- 9.218
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hazırlıyorum listeyi şimdi duani yazacağımListeyi kim düzenliyor şimdi kızlar
Tamam canım benim Allah razı olsunCanım hazırlıyorum listeyi şimdi duani yazacağım
Canım sen beni sil olur mu şimdi Bi sürü liste oldu bayram da yogun oluyor belki okuyamam hakkına gecmiyim kimsenin bayram sonu gelicem ama inşallah16.641 Ya Latif Kün Fe Yekûn. Dua Sırası: Matchteacher Duası:Annesinin sağlığına kavuşması, nişanlısıyla biran önce yuvasını kurması ve önlerindeki engellerin kalkması. C ChillOutt M Maviiiii000 Matchteacher Sunay9876 G Gonlumcicekolsun DantelKiz ve annesi ferdaw K Khvekokusu20 telasememuresi
Canım silmeyeyim ben seni, ben senin yerine okurum.Bayramdan sonra geliyormussun zatenCanım sen beni sil olur mu şimdi Bi sürü liste oldu bayram da yogun oluyor belki okuyamam hakkına gecmiyim kimsenin bayram sonu gelicem ama inşallah ♥
Canım ozaman 2000 alayım ben siz bitirene kadar okuyayım olur mu, tek sana yüklenmeyeyimCanım silmeyeyim ben seni, ben senin yerine okurum.Bayramdan sonra geliyormussun zaten
İnanki boş vaktim çok, ben yarın çekerim inşallah sen dert etme.Canım ozaman 2000 alayım ben siz bitirene kadar okuyayım olur mu, tek sana yüklenmeyeyim
Tamam canım sen 2000 i düş onu birazdan hallederim ben, daha okumam gerekirse sen destek cıkarsın olur mu,, Allah razı olsunİnanki boş vaktim çok, ben yarın çekerim inşallah sen dert etme.
Canım sen yüz tane okusan yeter sadece başka bir ağızdan çıkan nefes, dua olsun yeterTamam canım sen 2000 i düş onu birazdan hallederim ben, daha okumam gerekirse sen destek cıkarsın olur mu,, Allah razı olsun ♥
Canım cok sagol Allah razı olsun sen 2000 i düş baslıyorum okumaya içime sinmez az okumakCanım sen yüz tane okusan yeter sadece başka bir ağızdan çıkan nefes, dua olsun yeter
K Khvekokusu20 canım bayramdan sonra aktif olacaksan birbirimize destek oluruz. Hepimiz insanız müsait olamadığımız zaman da olacaktır bu gün ben fazla okurum yarın başkası. Bu gün ben müsaittim mesela yarın ben de çok müsait olamayacağım malum bayram. Bayramdan sonra tam gaz başlarız Allah'ın izni ile :)
terliksuu canımcım :) zor gelmezse buraya da gel :)