Nihancığım Allah mutluluğunuzu daim kılsın. Elvinimizle birlikte bir ömür boyu tatlı anılarınız olsun. a.s. Eşinin >ben geleyim bari< demsine bayıldım. :roflol: Şaşkınlıktan nasıl sölemiş, güldüm. Hikayene gelince gerçekten böyle olursa insanın doğuruveresi geliyor. :CüvCüv: Bu arada Elvinciimiz bizim evlilik yıldönümüze denk geldi 16.07.06. :dance: Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli eylesin. Bizler içinde dua et arkadaşım. kib. öptm Şeniz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
16.07.2008 elvin aramizda!!!!
- Konu Sahibi ELVXIXN
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? E
EU3
Ziyaretçi
Nihancığım Allah mutluluğunuzu daim kılsın. Elvinimizle birlikte bir ömür boyu tatlı anılarınız olsun. a.s. Eşinin >ben geleyim bari< demsine bayıldım. :roflol: Şaşkınlıktan nasıl sölemiş, güldüm. Hikayene gelince gerçekten böyle olursa insanın doğuruveresi geliyor. :CüvCüv: Bu arada Elvinciimiz bizim evlilik yıldönümüze denk geldi 16.07.06. :dance: Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli eylesin. Bizler içinde dua et arkadaşım. kib. öptm Şeniz
canım seninle aynı günde evlenmişiz bende 16.07.06 da evlendim :)
canım ALLAH cc analı babalı büyütsün inş. sağlıcakla büyüyüp gitsin hayırlı bir evlat olsun inş.
ama sancılarının 1,30 dak. düştüğünü yazmışsın keşke bekleseydin normal doğumu çok az kalmışmış.
bu arada dr. çok ......... mış...
neyse önemli olan ikinizinde sağlıklı olması :))
ama sancılarının 1,30 dak. düştüğünü yazmışsın keşke bekleseydin normal doğumu çok az kalmışmış.
- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
canım ALLAH cc analı babalı büyütsün inş. sağlıcakla büyüyüp gitsin hayırlı bir evlat olsun inş.
canım doğum olmuş artık...bu saatten sonra keşkeleri düşünmk mantıklı değil...gayet güzl ve mutlu anlatmış doğumunu keşkye ihtiyacı yok zatn....
canlarım benim hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,gerçekten korkulacak bir doğum değildi,Allah'a şükür.ben de daha kötü yaşayacağımı düşünürdüm hep canım çok tatlıdır diyordum ya ondan. ben kendime hayret ettim kızlar :)))
elifcim elagözcüm evlilik yıldönümüzde artık elvin'im doğum günü de aklınıza gelir :)) sizlere de ömür boyu sağlık mutluluk dilerim canlarım
doğumunu bekleyen ve hamile kalıp doğum yapmayı planlayan şekerler inş sizlerinde benimki kadar çabuk ve kolay doğumu olur
hepinizi kocaman öpüyorum!!
neriiiiiiiiiiiiiiiii ve aylinnnnnnnnnnnnnnnnn güsel haberlerinizi bekliyorum canlarım:)))
elifcim elagözcüm evlilik yıldönümüzde artık elvin'im doğum günü de aklınıza gelir :)) sizlere de ömür boyu sağlık mutluluk dilerim canlarım
doğumunu bekleyen ve hamile kalıp doğum yapmayı planlayan şekerler inş sizlerinde benimki kadar çabuk ve kolay doğumu olur
hepinizi kocaman öpüyorum!!
neriiiiiiiiiiiiiiiii ve aylinnnnnnnnnnnnnnnnn güsel haberlerinizi bekliyorum canlarım:)))
UNVERE canım o zaman bizde ileriki zamanlarda görüşüyor olursak birbirimizi tebrik eder ve Elvinciğimizi hatırlarız. 2 sene oldu düşün 2 senedir evliyiz ve yakında 3 kişi olacağız inşallah. Rabbim daha nice seneler nasip etsin inşallah. Bu arada bakarsın doğumlarımızda belki aynı tarihte gerçekleşir ama ne olr sen bana ayak uydur benim bekleyecek sabrım kalmadııı. 4.8 de yada daha erken gelsin.....
- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- 15 Mart 2008
- 282
- 149
- 628
- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123