16.00'dan sonra yememek

Asirasira

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2007
43
19
Karantina süreciye katlanan kilolarımdan kurtulmak için bugün başlıyorum.
Daha önce 17.00'den sonra yemeyerek bayaa kilo vermiştim ama bu sefer durum daha acil, 16.00'a çektim o yüzden, en son iş yerinde yemeyi planlıyoryum.
3 litre su, 16.00'dan sonra yemek yok ve yürüyüş
başlangıç kilom 74, hedef 60
Günlük rapor geçicem, katılmak isteyenleri beklerim :))

Ay bende başladım yaklaşık 15 gündür evde kendimce spor yapmaya. Şimdiye kadar o kadar diyet denedim ve devamını getiremedim ki. Ama İlk defa bu kadar düzenli yapıyorum. Hemen hemen hergun. Ama benim tek sorunum şu gün tartı günü işte söyleyin kilolarınızı olayını sevmiyorum hiç. Ben ne zaman kendimi daha zayıf yada kilo vermiş hissedersem o zaman tartiliyorum. Birde bende pcos var, bebek istedigim için artık sağlıklı beslenmeye ve kilomu azaltmaya aynı zamanda artık hayatım boyunca sağlıklı beslenmeyi düstur edinmeye karar verdim. İnşallah sonuç alırız.
Bu arada yıllar önce açtığım şu anda yine aktif kullanmaya başladığım Instagram da yemeklerimi paylaştığım hesabım var o baya destek oluyor.

keşke ben de hayat boyu sağlıklı beslenebilsem ama tatlıya zaafım var:KK51:
başlangıç: 74.1
1. gün: 73.8 (2 litre su, 5 km yürüyüş, en son 4te yedim ama ne yemek!)
Bacım tatlı düşkünlüğü değil bağımlılığı malesef. Çocuğumuz şeker bağımlısıyız ve bu öyle bir şey ki uyuşturucu bağımlılığından daha kötü çünkü tatlı ve zehirlendiğini anlamıyorsun bile. Şekerin vücudumuza o kadar büyük zararı var ki en başlıca şeyini söyleyeyim şeker kanser hücrelerini besliyor O yüzden kanser hastaları ya da kanser olmak istemeyenler kesinlikle şeker tüketmemeli benim sana tavsiyem acizane eğer yemek yemeyi de kısıtlayamadiysan Karatay beslenmesi yap en azından doyuncaya kadar yersin ben öyle başlamıştım şimdi her şeyi yiyorum ama sınırlı bir şekilde

umarım ben de şekeri bırakabilirim senin gibi:dua:
2. gün: 73.5 (2 litre su, 4 km yürüyüş, en son 4te yedim)

4. gün: 73.4 (2 litre su, yürüyüş yapamadım, 4 ten sonra maalesef patlamış mısır yedim, sütlü yeşilçay içicem akşamları belki iştah keser)

4. gün: 73.4 (2 litre su, yürüyüş yapamadım, 4 ten sonra maalesef patlamış mısır yedim, sütlü yeşilçay içicem akşamları belki iştah keser)
4 çok erken değil mi canım nasıl dayanabiliryorsun? Ben gün içinde dikkat edebiliyorum sadece onun dışında 6 da bırakıyorum ama köpek gibi acıkıyorum😔

X