- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.021
CANSU arkadaşımız için okudum Allah kabul etsinDuamiz 16000 tane Ya Vedud Celle Celaluhu Esmasi
Kişi başı herkes dua sahibi için 1600 tane okuyacak
C cansu_tr arkadasimizin duasi
Rabbimden Meryem annemize evlat nasip ettiği gibi banada evlat nasip etmesi istiyorum duamı bu şekilde yapabilirsiniz
M Mandarins
tr_lelli
caramel_7
Safir Taht
Aventuss
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
C cansu_tr
Rainbow Peace
Fukaeri
Bende Okudum Allah kabul etsin tez zamanda kucagini doldursun cansunun ins
Duam ; ismim funda, " Allah'ım dan isteğim mahkemeden lehime karar çıkması, mahkemeyi kazanmam tez zamanda selamete çıkmam. Mahkeme ve yeni hakimler beni anlasın haksızlığa ugradigimdan emin olsun vijdanli hakimlere denk gelsin, Avukatimin savunmasıni hakli bulsunlar onlari bu savunma tesir altına alsin Rabbimin bu guzel ismiyle. Korktuklarımdan emin olayim,İşimin daim olmasi eski sayginligimla işime devam edebilmemi nasip eylesin Rabbim. Allahim hepimizin duasini kabul etsin insRainbow Peace canim duani paylasir misin
M MandarinsDuamiz 16000 tane Ya Vedud Celle Celaluhu Esmasi
Kişi başı herkes dua sahibi için 1600 tane okuyacak
Rainbow Peace Funda arkadaşımızın duası;
Duam ; ismim funda, " Allah'ım dan isteğim mahkemeden lehime karar çıkması, mahkemeyi kazanmam tez zamanda selamete çıkmam. Mahkeme ve yeni hakimler beni anlasın haksızlığa ugradigimdan emin olsun vijdanli hakimlere denk gelsin, Avukatimin savunmasıni hakli bulsunlar onlari bu savunma tesir altına alsin Rabbimin bu guzel ismiyle. Korktuklarımdan emin olayim,İşimin daim olmasi eski sayginligimla işime devam edebilmemi nasip eylesin Rabbim. Allahim hepimizin duasini kabul etsin insaAllah Amin
@Mandarins
@tr_lelli
@caramel_7
@MorFrezya
@Aventuss
@Tospaagtd
@Feslegen
@cansu_tr
@casual woman
@Fukaeri
Amin canım Allah razı olsun kabul eylesin hepimizin duasını inşaAllahRainbow Peace için okudum Allah kabul etsin. Tez zamanda rahata erersin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?