- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
- 198
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
tr_lelli Canim senin duan bitti Rabbim hayırlısı ile dualarını kabul etsin InşaAllahokudum, Allahım kabul etsin inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tr_lelli Canim senin duan bitti Rabbim hayırlısı ile dualarını kabul etsin InşaAllahokudum, Allahım kabul etsin inş
Duamiz 16. 000 Ya Vedud Celle Celaluhu
ARKADASLAR YENI BIR ARKADAŞ DAHA KATILDI OKUYACAGIMIZ SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 1.600 TANE OKUYACAK
caramel_7 arkadaşımızın duası;
Günaydın kızlar, duamı yazayım.
Nişanlımın sağlığına kavuşması önümüzdeki sıkıntılı süreci atlatmamızı ve Rabbimin bizi muradımıza erdirmesi birde ailem başımdan eksik olmasın inşallah. Allah hepimizin hayırda ve şerde yolunu kolaylaştırsın
M Mandarins
tr_lelli
caramel_7
Safir Taht
Aventuss
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
C cansu_tr
Rainbow Peace
cokmucokcici
Okudum canım Allah kabul etsinDuamiz 16. 000 Ya Vedud Celle Celaluhu
ARKADASLAR YENI BIR ARKADAŞ DAHA KATILDI OKUYACAGIMIZ SAYI DEGISTI HERKES DUA SAHIBI ICIN 1.600 TANE OKUYACAK
caramel_7 arkadaşımızın duası;
Günaydın kızlar, duamı yazayım.
Nişanlımın sağlığına kavuşması önümüzdeki sıkıntılı süreci atlatmamızı ve Rabbimin bizi muradımıza erdirmesi birde ailem başımdan eksik olmasın inşallah. Allah hepimizin hayırda ve şerde yolunu kolaylaştırsın
M Mandarins
tr_lelli
caramel_7
Safir Taht
Aventuss
5 528mucizemmm
Kafiyesizsiir
C cansu_tr
Rainbow Peace
cokmucokcici
Canim 1600 tane okunacak diger seferlere 1600 tane okusonradan iki arkadaş katıldı aramıza okuyacagimiz sayi düştücaramel_7 ben okudum canım.
2000 adet:) Allah insallah nişanlına Şafi isminin hürmetine saglık versin. Güzel yuvanız olsun.
Sevdiklerinle , ailenizle birlikte.
Allah dualarımızı kabul eylesin
1600 okumaliyiz artık:))Doğru pardon:)
Ailemizde sevgi muhabbet huzur olsun.