- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
yok ablam yaaa
gizzz :roflol: ben harbi tirstim lan son uyari aldim kazenden ohaoldumsmileeyvahedigeldismile zaten dün sinir ettim adami bide buraya gelip burdaki yorumlarida temizlemis galiba sempatiksalakcinni
hep diyorum ama hic sözümde duramadim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey neyse bidaha deyim bari gelenegi bozmayim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bundan sonra uslu olcam :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bakalim kac gün tutcam bu sözümü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
o konuyu hic acma ne geldiyse basima o konu yüzünden geldi zaten :roflol:
ahhh bi bilsem:roflol:kız vıztık naptın yıne ulenn kız bi doğru dur
yaaaa tutamiorum kiii:gitme: ama bundan sonra tutcam:roflol: hic degilse su iki hafta daha tutuyum kendimi:roflol: zaten bi ay uzak kalcam burdan :gitme: bide ban alip dahada uzak kalmayimkaydirigubbakcemile3
pervanedemi yok ya
kızım uslu dur artık sende bak ceza alacan tekrar :sinifsinif:
bende söz verdim tutuyom kendimi :lepi:
ahhh bi bilsem:roflol:
yaaaa tutamiorum kiii:gitme: ama bundan sonra tutcam:roflol: hic degilse su iki hafta daha tutuyum kendimi:roflol: zaten bi ay uzak kalcam burdan :gitme: bide ban alip dahada uzak kalmayimkaydirigubbakcemile3
Yok ablaaa bülen ersoy gibi yelpaze sallıyom
sırnaşık şey ben kavgaya karismadim zaten sırnaşık şeysırnaşık şey baska bisiden dolayi
tut o zaman sende kendini sempatiksalakcinni bant neyim yapıştır ağzına aklinialirimsmile o zaman faydası olur ben takılmıyom artık kavgalara guclubacismile
anammmm oda iyiymiş kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey ben kavgaya karismadim zaten sırnaşık şeysırnaşık şey baska bisiden dolayi
neyse susuyum artik patron zaten beni sevmiyo mafoldumbenmafoldumben bunuda okursa allah muhafaza giderim aranizdan mafoldumben-tatlicadiarzu-
hımmmm tamam yinede tikkatli ol sende :sinifsinif: sempatiksalakcinni delikafadulden
var ama dımemaklinialirimsmile