15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

pervanedemi yok ya

kızım uslu dur artık sende bak ceza alacan tekrar :sinifsinif:
bende söz verdim tutuyom kendimi :lepi:

kız vıztık naptın yıne ulenn kız bi doğru dur
ahhh bi bilsem:roflol:

pervanedemi yok ya

kızım uslu dur artık sende bak ceza alacan tekrar :sinifsinif:
bende söz verdim tutuyom kendimi :lepi:
yaaaa tutamiorum kiii:gitme: ama bundan sonra tutcam:roflol: hic degilse su iki hafta daha tutuyum kendimi:roflol: zaten bi ay uzak kalcam burdan :gitme: bide ban alip dahada uzak kalmayimkaydirigubbakcemile3

ahhh bi bilsem:roflol:

yaaaa tutamiorum kiii:gitme: ama bundan sonra tutcam:roflol: hic degilse su iki hafta daha tutuyum kendimi:roflol: zaten bi ay uzak kalcam burdan :gitme: bide ban alip dahada uzak kalmayimkaydirigubbakcemile3

tut o zaman sende kendini sempatiksalakcinni bant neyim yapıştır ağzına aklinialirimsmile o zaman faydası olur ben takılmıyom artık kavgalara guclubacismile

Yok ablaaa bülen ersoy gibi yelpaze sallıyom

anammmm oda iyiymiş kaydirigubbakcemile5

tut o zaman sende kendini sempatiksalakcinni bant neyim yapıştır ağzına aklinialirimsmile o zaman faydası olur ben takılmıyom artık kavgalara guclubacismile

anammmm oda iyiymiş kaydirigubbakcemile5

sırnaşık şey ben kavgaya karismadim zaten sırnaşık şeysırnaşık şey baska bisiden dolayi
neyse susuyum artik patron zaten beni sevmiyo mafoldumbenmafoldumben bunuda okursa allah muhafaza giderim aranizdan mafoldumben-tatlicadiarzu-

hımmmm tamam yinede tikkatli ol sende :sinifsinif: sempatiksalakcinni delikafadulden

ya bu arada site yenilenmişti, nolduda hemen geri döndü anlamadım, nolduki dün gece, bileniniz varmı, açılan site yenilendi başlığıda gitmiş:uhm:

o başlığı kazen sildi canım
tepesi attı patronunaklinialirimsmile
site mavi bi şey olmuştu.
dün tema değişti tekrar,kazen sistem güncellemesi yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…