Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman ablam ne ossun mall gıbım neyım bakınıyomaklinialirimsmile:2:
dert tasa kaynana var alsanaalsanasmile,
.
döndüm alisveristen
akasia iso kiz ben markete gitmedim ne karpuz nede dondurma ladim malesef
ya ne olcaaaakktii böcüüüümmm geyik yapiyoz burda sempatiksalakcinniçene bol maşalla
:roflol: bi o eksikti:roflol:nırde nan o konu
sıtenın rengı sıyah beyaz ossun:asigim:
offf yok anam yokkkkk:gitme:ekşınlı bi konu yohmu yaaa
:mymeka: :mymeka::mymeka:var ama dımemaklinialirimsmile
:smiley-cool: hee yavriiim öyleeee :smiley-cool: sen bilmionmu buraya yeni düsenleri aklinialirimsmile agimiza düsürdüklerimizi hemen etiketlere yolluyoz kaydirigubbakcemile yürü git etiket ekle:mymeka: ondan sonra gel geyige diye guclubacismile mapisdas kankasi olmanin ilk kurali etiket eklemek sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey etiket demisken sen etiket eklemis miydin CADIARZU cabuk etiket ekle yürüüüü:mymeka: aha bak gelenegi bizmadik sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyayy etiket listeniz ne uzuuuuun, bi sınırı yokmuydu bunun ya
bye bye cnmm :a015:ii akşamlar kızlar ben çıkıom evime gidem...
buyuuurrr sempatiksalakcinnişiştttttttttt
iyiiii abaaasii nolsuun senden naberrr opuyorumnanaktanne haber kızlar
seni koltukta soru yagmuruna bogmakla mesguldüm:dilcikar: burdakileride ihmal ettim snein yüzünden :dilcikar: kiymetimi bil:mymeka::dilcikar: sırnaşık şeysırnaşık şeyula garilar nerdesiniz nan
bende burdayımmmalsanaalsanasmileama sınırlıyım
uğur böcüğü .!.:bende burdayımmm alsanaalsanasmile ama sınırlıyım
ay kizlar siz ikinize nolduuuuuuuu bilmiyorumkismilem.joYy .!.:ugur böcuku o şeref bana ait bugun alsanaalsanasmile
cnm benim neeeyin vaaarrr :teselli:m .!.:boskoyun kızlar anlatmaya luzum yok
ne etmıyolar ki
hec keyfım yokk
mafoldumben