- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
yapma yaaa :1shok: nereye kayboldum ben çok korkarım kaybolmaltan mafoldumben :roflol::roflol::roflol::roflol:kizlar kayip nikonum
geldim he ya sempatiksalakcinni naber aslıı böğün kaçta kalktınnıkonnn gelmısssempatiksalakcinni
hadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:hadin ben yatyom
hahahahafistik su tezer varya bagga yanlislikla + rep vermis
ama ben ona -rep vermistim
hemde boyle yazmis ne münasebet. . spam yapmayalim lütfen
leyn fistik dovcem bak senne yapyon sole cabuk yukardaki mesajima cevap vermedin
:roflol: kizzzzz kusura bakma babam geldi pcnin basina kapadim sayfayikaydirigubbakcemile3vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:roflol: bunu unutmasan sasardim zatenbunu unuttum
hooooyyyytttheytttttttttt
amaninnnn kimler gelmisssssssssss Şeniz nerdesin la sen :mymeka:kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
hayirrrrrrrrrr ohaoldumsmile gitmeeeee:gitme:hadin ben yatyom
burdayim burdayim sempatiksalakcinni kendi gelmiyo gelmiyo sonra nerde vistik nerde devlet diyo:mymeka:geldim he ya sempatiksalakcinni naber aslıı böğün kaçta kalktın
hadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:
ula vıstık nerde nerde bu devlet :mymeka:klava:
:smiley-cool:yaaaaa nikoncan asli nerdesiniz:mymeka: ben yokken vardiniz simdi yoksunuz:mymeka:
bende tam muge anli ya cikacaktim seni aramaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yapma yaaa :1shok: nereye kayboldum ben çok korkarım kaybolmaltan mafoldumben :roflol::roflol::roflol::roflol:
yog nan cok uykum vardi mirmirmirmirhadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:
ula vıstık nerde nerde bu devlet :mymeka:klava:
niye sordun dedim ya o mesaja yazmis kendini cok akilli saniyo heral :roflol: :roflol: :roflol:hahahahabosver sende ona eksi rep olarak geri dönsempatiksalakcinni ama mesaj yazmayi unutma haaaaaaaklinialirimsmile hangi mesajina vermiski?? hemen bi gidip bakiim pembe koltuga
ben o kizi oldum olasi hic sevmedim zaten
durmadan kovuldugu halde geri geliyo:mymeka:
:roflol: kizzzzz kusura bakma babam geldi pcnin basina kapadim sayfayikaydirigubbakcemile3
:roflol: bunu unutmasan sasardim zaten
hayirrrrrrrrrr ohaoldumsmile gitmeeeee:gitme:
al nen sana karpuzakasiaaaaaaa :a015: gitmis bileeeee :çok üzgünüm: geri gelir ins daha karpuz kesiceeedik cokacimcoook
sen daha nick bulamadinmi kurban :roflol: :roflol: :roflol::smiley-cool:
özledik seniii :1hug: nick bulamadinmi daha :roflol::smiley-cool:
gizzzz dün birbirimize girdik onla:roflol: ama ben sakin sakin mesajlarimla onu cileden cikardimsırnaşık şeysırnaşık şey o bana la gafami yidin git uyu dedi :roflol: bende okkali cevap vercektim terbiyeli konus diye sonra düsündümki niye onun seviyesine düsüyüüm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey "pekte gerginsinbende tam muge anli ya cikacaktim seni aramaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yog nan cok uykum vardi mirmirmirmir
niye sordun dedim ya o mesaja yazmis kendini cok akilli saniyo heral :roflol: :roflol: :roflol:
unuturmuyum hecc
gittim bidenem bekledim gelmedin bende yattim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
al nen sana karpuz
sen daha nick bulamadinmi kurban :roflol: :roflol: :roflol:
ne tonu giz o ney sempatiksalakcinniMapısdaş arkadaşlarım size yeni tonlar getirdimsempatiksalakcinni
ben varim ben varimkisme yokmu:1ninca:
naber gizzz avatarini yidiiim biyihliimm sempatiksalakcinnigunyadin vistinim nabersin yavrimopuyorumnanaktan