15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kucuk mu 21 yasindayim nan beni vistikla karistirma :roflol: :roflol:

:a015:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hehehehhee kaydirigubbakcemile5

:roflol: begendinmi la :lepi:

cocuk dogurmak büyük cesaret valla kaydirigubbakcemile3

öylede değiyor ama o acıya sıkıntıya

su an annesinde kuzum 1-2 ay durcak gitmeden konustuk guclubacismile

bende seni opcem
kro%20%2839%29.gif

mavi nasıldı moral olarak bilmiyorumkismile

zhebani kaçar:KK1:
öptüm sizleriiŞeniz
iyi geceler:KK3:

iyi geceler zebanim :a015:

ben soleyim ama bayilma 17:nazar:

yuh fistik zillisine bak sen, 30lu karilar gibi lafliyo

kizim ne o laflar 17 yasinan

edebini terbiyeni takin dizini kir da otur assa

bide istemeye geleceklermis, gelmim yanina
:eek:lmaz:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

mavi nasıldı moral olarak bilmiyorumkismile

iyiydi cok sukur guzel lafladik :kedi:
ne o gec mi cevap verdim sırnaşık şeysırnaşık şey
heee :nazar:

kizin ne o laflar 17 yasinan

ula benim vistinima laf yokk o daha bebe
Bebe43.gif

kizim ne o laflar 17 yasinan

:roflol: kiskanma kiskanmaa:roflol: kedi ulasamadigi cigere mundar dermis:roflol: seninkide o hesap:roflol:
he geliyolar valla:nazar: damdan düser gibi :roflol::roflol: no panik noooo paniikk evlenmicezz yüzük takcaz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

iyiydi cok sukur guzel lafladik :kedi:

heee :nazar:

ula benim vistinima laf yokk o daha bebe
Bebe43.gif
sırnaşık şeysırnaşık şey ha söyleeeeee:roflol: akasia 17 yasinda nisanlandigi icin bana destek cikiyo yevrim:lepi:

evlenmeye kalkiyo o bebe :eek:lmaz:
ne evlenmesi la sadec bi soz yerimseniben
:roflol: kiskanma kiskanmaa:roflol: kedi ulasamadigi cigere mundar dermis:roflol: seninkide o hesap:roflol:
he geliyolar valla:nazar: damdan düser gibi :roflol::roflol: no panik noooo paniikk evlenmicezz yüzük takcaz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık şey ha söyleeeeee:roflol: akasia 17 yasinda nisanlandigi icin bana destek cikiyo yevrim:lepi:

yog nan ondan deil seni cok sevyom ogluma alcam delikafadulden

ne evlenmesi la sadec bi soz yerimseniben

yog nan ondan deil seni cok sevyom ogluma alcam delikafadulden

anaaaa delikafadulden ben seni ogluma alcaktim sende benimi alcan ogluna :roflol::roflol::roflol:
bende snei cok seviooommm pötübörüüüümmŞenizŞeniz

fistik su tezer varya bagga yanlislikla + rep vermis
ama ben ona -rep vermistim
hemde boyle yazmis ne münasebet. . spam yapmayalim lütfen

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:ecrin_bebek: :emir_bebek: kaydirigubbakcemile3 :KK1: :hulya: kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni akannehir kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
:gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile :eek:lmaz: eyvahedigeldismile :kedi: boshayallersmile :umursamaz: bilmiyorumkismile
zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 :KK3: alsanaalsanasmile mafoldumben :eek: :2: aklinialirimsmile
lülülülülülü :1ninca: :bbo: laelaelaelaelae sositososito :Saruboceq: :lepi: kafamçokkarıştı CADIARZU yerimseniben
Şeniz şutarafagitti buyrunnnnnnnnn senağlama turkbayragi -tatlicadiarzu- kötükedihüso vereliniortak sengözlerimebaksanab Çok üzgünüm çoook
alkisalkisalkis :nazar: naniknanik delikafadulden şakkıdı :eek: :1shok: süprizzzzz :jeyyar: hihoyyyt
yasakkelime cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey fisfisfis mirmirmirmir gamyoncuiremsu benneyaptımki :1no2: :kızgın:
:1closedeyes: :mymeka: :teselli: :sm_confused: :içelim: :uhm: :a015: :çok üzgünüm: a.s :roflol:
:1rolleyes: :sm_cool: :dilcikar: :smiley-cool: :teytey: :hooray: :dance: :tomato: :icecream: :kahve:
:eek:klava: :asigim: :1hug: a.s. :nazar: :enbuyukkk:

X