- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapma yaaa :1shok: nereye kayboldum ben çok korkarım kaybolmaltan mafoldumben :roflol::roflol::roflol::roflol:kizlar kayip nikonum
geldim he ya sempatiksalakcinni naber aslıı böğün kaçta kalktınnıkonnn gelmısssempatiksalakcinni
hadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:hadin ben yatyom
hahahaha bosver sende ona eksi rep olarak geri dönsempatiksalakcinni ama mesaj yazmayi unutma haaaaaaaklinialirimsmile hangi mesajina vermiski?? hemen bi gidip bakiim pembe koltugafistik su tezer varya bagga yanlislikla + rep vermis
ama ben ona -rep vermistim
hemde boyle yazmis ne münasebet. . spam yapmayalim lütfen
leyn fistik dovcem bak senne yapyon sole cabuk yukardaki mesajima cevap vermedin
:roflol: kizzzzz kusura bakma babam geldi pcnin basina kapadim sayfayikaydirigubbakcemile3vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:roflol: bunu unutmasan sasardim zatenbunu unuttum
hooooyyyytttheytttttttttt
amaninnnn kimler gelmisssssssssss Şeniz nerdesin la sen :mymeka:kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
hayirrrrrrrrrr ohaoldumsmile gitmeeeee:gitme:hadin ben yatyom
burdayim burdayim sempatiksalakcinni kendi gelmiyo gelmiyo sonra nerde vistik nerde devlet diyo:mymeka:geldim he ya sempatiksalakcinni naber aslıı böğün kaçta kalktın
hadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:
ula vıstık nerde nerde bu devlet :mymeka: klava:
:smiley-cool:yaaaaa nikoncan asli nerdesiniz:mymeka: ben yokken vardiniz simdi yoksunuz:mymeka:
bende tam muge anli ya cikacaktim seni aramaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yapma yaaa :1shok: nereye kayboldum ben çok korkarım kaybolmaltan mafoldumben :roflol::roflol::roflol::roflol:
yog nan cok uykum vardi mirmirmirmirhadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:
ula vıstık nerde nerde bu devlet :mymeka: klava:
niye sordun dedim ya o mesaja yazmis kendini cok akilli saniyo heral :roflol: :roflol: :roflol:hahahaha bosver sende ona eksi rep olarak geri dönsempatiksalakcinni ama mesaj yazmayi unutma haaaaaaaklinialirimsmile hangi mesajina vermiski?? hemen bi gidip bakiim pembe koltuga
ben o kizi oldum olasi hic sevmedim zaten
durmadan kovuldugu halde geri geliyo:mymeka:
:roflol: kizzzzz kusura bakma babam geldi pcnin basina kapadim sayfayikaydirigubbakcemile3
:roflol: bunu unutmasan sasardim zaten
hayirrrrrrrrrr ohaoldumsmile gitmeeeee:gitme:
al nen sana karpuzakasiaaaaaaa :a015: gitmis bileeeee :çok üzgünüm: geri gelir ins daha karpuz kesiceeedik cokacimcoook
sen daha nick bulamadinmi kurban :roflol: :roflol: :roflol::smiley-cool:
özledik seniii :1hug: nick bulamadinmi daha :roflol::smiley-cool:
gizzzz dün birbirimize girdik onla:roflol: ama ben sakin sakin mesajlarimla onu cileden cikardimsırnaşık şeysırnaşık şey o bana la gafami yidin git uyu dedi :roflol: bende okkali cevap vercektim terbiyeli konus diye sonra düsündümki niye onun seviyesine düsüyüüm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey "pekte gerginsin kim gerdi seni hayrola:delphin" dedim delikafadulden hayal gücünü kullansin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cevap veremedi bidaha :smiley-cool: dur bak özelden daha aciklayici bi sekilde izah ediyim sana olanlari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybende tam muge anli ya cikacaktim seni aramaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yog nan cok uykum vardi mirmirmirmir
niye sordun dedim ya o mesaja yazmis kendini cok akilli saniyo heral :roflol: :roflol: :roflol:
unuturmuyum hecc
gittim bidenem bekledim gelmedin bende yattim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
al nen sana karpuz
sen daha nick bulamadinmi kurban :roflol: :roflol: :roflol:
ne tonu giz o ney sempatiksalakcinniMapısdaş arkadaşlarım size yeni tonlar getirdimsempatiksalakcinni
ben varim ben varimkisme yokmu:1ninca:
naber gizzz avatarini yidiiim biyihliimm sempatiksalakcinnigunyadin vistinim nabersin yavrimopuyorumnanaktan