15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

hadin ben yatyom
38b62a10359cc5a282262ecf3a387229.gif

fistik su tezer varya bagga yanlislikla + rep vermis
ama ben ona -rep vermistim
hemde boyle yazmis ne münasebet. . spam yapmayalim lütfen
hahahaha:KK70: bosver sende ona eksi rep olarak geri dönsempatiksalakcinni ama mesaj yazmayi unutma haaaaaaaklinialirimsmile hangi mesajina vermiski?? hemen bi gidip bakiim pembe koltuga
ben o kizi oldum olasi hic sevmedim zaten
durmadan kovuldugu halde geri geliyo:mymeka:
leyn fistik dovcem bak senne yapyon sole cabuk yukardaki mesajima cevap vermedin

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
:roflol: kizzzzz kusura bakma babam geldi pcnin basina kapadim sayfayikaydirigubbakcemile3
:roflol: bunu unutmasan sasardim zaten:KK70:
hooooyyyyttt:KK70:
kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
amaninnnn kimler gelmisssssssssss Şeniz nerdesin la sen :mymeka:

hadin ben yatyom
38b62a10359cc5a282262ecf3a387229.gif
hayirrrrrrrrrr ohaoldumsmile gitmeeeee:gitme:

geldim he ya sempatiksalakcinni naber aslıı böğün kaçta kalktın:nazar:

hadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:
ula vıstık nerde nerde bu devlet :mymeka: :eek:klava:
burdayim burdayim sempatiksalakcinni kendi gelmiyo gelmiyo sonra nerde vistik nerde devlet diyo:mymeka:

akasiaaaaaaa :a015: gitmis bileeeee :çok üzgünüm: geri gelir ins daha karpuz kesiceeedik cokacimcoook

yaaaaa nikoncan asli nerdesiniz:mymeka: ben yokken vardiniz simdi yoksunuz:mymeka:

yapma yaaa :1shok: nereye kayboldum ben çok korkarım kaybolmaltan mafoldumben :roflol::roflol::roflol::roflol:
bende tam muge anli ya cikacaktim seni aramaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hadi güle güle ben geldim ya git haydın :mymeka:
ula vıstık nerde nerde bu devlet :mymeka: :eek:klava:
yog nan cok uykum vardi mirmirmirmir
hahahaha:KK70: bosver sende ona eksi rep olarak geri dönsempatiksalakcinni ama mesaj yazmayi unutma haaaaaaaklinialirimsmile hangi mesajina vermiski?? hemen bi gidip bakiim pembe koltuga
ben o kizi oldum olasi hic sevmedim zaten
durmadan kovuldugu halde geri geliyo:mymeka:
:roflol: kizzzzz kusura bakma babam geldi pcnin basina kapadim sayfayikaydirigubbakcemile3

:roflol: bunu unutmasan sasardim zaten:KK70:

hayirrrrrrrrrr ohaoldumsmile gitmeeeee:gitme:
niye sordun dedim ya o mesaja yazmis kendini cok akilli saniyo heral :roflol: :roflol: :roflol:
unuturmuyum hecc
naked.gif

gittim bidenem bekledim gelmedin bende yattim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
akasiaaaaaaa :a015: gitmis bileeeee :çok üzgünüm: geri gelir ins daha karpuz kesiceeedik cokacimcoook
al nen sana karpuz
preview.gif

sen daha nick bulamadinmi kurban :roflol: :roflol: :roflol:

özledik seniii :1hug: nick bulamadinmi daha :roflol:

bende tam muge anli ya cikacaktim seni aramaya :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yog nan cok uykum vardi mirmirmirmir

niye sordun dedim ya o mesaja yazmis kendini cok akilli saniyo heral :roflol: :roflol: :roflol:
unuturmuyum hecc
naked.gif

gittim bidenem bekledim gelmedin bende yattim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

al nen sana karpuz
preview.gif

sen daha nick bulamadinmi kurban :roflol: :roflol: :roflol:
gizzzz dün birbirimize girdik onla:roflol: ama ben sakin sakin mesajlarimla onu cileden cikardimsırnaşık şeysırnaşık şey o bana la gafami yidin git uyu dedi :roflol: bende okkali cevap vercektim terbiyeli konus diye sonra düsündümki niye onun seviyesine düsüyüüm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey "pekte gerginsin:nazar: kim gerdi seni hayrola:delphin" dedim delikafadulden hayal gücünü kullansin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cevap veremedi bidaha :smiley-cool: dur bak özelden daha aciklayici bi sekilde izah ediyim sana olanlari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Mapısdaş arkadaşlarım size yeni tonlar getirdimsempatiksalakcinni
ne tonu giz o ney sempatiksalakcinni
kisme yokmu:1ninca:
ben varim ben varim :KK3:

gunyadin vistinim nabersin yavrimopuyorumnanaktan
naber gizzz avatarini yidiiim biyihliimm sempatiksalakcinni

X