17 saat mi vay anasini kac ton dogdun nan 17 saat bekletin anani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bencede delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hadi yaa:roflol: beyin algilarinin niden böyle az calistigini simdi daha iyi anliomsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende seçecem aklinialirimsmile
bi şey olmuş mu
napim bende böyleym delikafaduldendelikafadulden
hadi yaa:roflol: beyin algilarinin niden böyle az calistigini simdi daha iyi anliomsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ne dion kizim sen sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la ciddi mi saka mi hersey birbirine karisti sırnaşık şeysırnaşık şey
ivettt En'lere bu yil bende vardim seceneklerde sırnaşık şeysırnaşık şey
en sabikali üye __fstksırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:smiley-cool:
Ben varya küçükken soğan yermişim.
Kelle soğan.Hem gözümden yaş akar hem de deavm edermişimsempatiksalakcinni
Kız sen bennen dalga mı geçiyon he?:mymeka:
kiz gercek diyom, beni doguran zalak bacagimi kalcamdan cikariyomus az kala :dilcikar:
ben coktan sectim:lepi: orta barnah sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
biliozzz firlama oldugunu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
biliozzz firlama oldugunu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bende hep kırmızı emzik emermişim:icecream::roflol::roflol:
Nan ben 4.500 gr.a yakın doğmuşumkaydirigubbakcemile3
Nan ben 4.500 gr.a yakın doğmuşumkaydirigubbakcemile3
biliooomm :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykanka yeminle manyaksn sen :jeyyar::roflol:delikafadulden:roflol:sırnaşık şey:roflol:
parmak kaldiran sen olduguna göre saaa hediye etcem gurban sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
netcen kiz o parmagi :jeyyar:
buyrunnnn beniiimm şakkıdısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysapik :1ninca:
:roflol: nerden buluyum la :smiley-cool: kelin merhemi olsa basina sürermisbulsam en önce ben dalcam sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
O emziklerden hiç emmemişimhihoyyyt
sen ters mi ciktin kizim sempatiksalakcinni kafani cekmesi gerekirken nasil bacagini cekiyo la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey