15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

17 saat mi vay anasini kac ton dogdun nan 17 saat bekletin anani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bencede delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

hee 17 sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey 2.700 delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu kiloyla 17 saat bekletmisim düsünsırnaşık şeysırnaşık şey bide kilolu olsaydim nolurdu acep delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bende seçecem aklinialirimsmile

bi şey olmuş mu

napim bende böyleym delikafaduldendelikafadulden

ben coktan sectim:lepi: orta barnah sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

biliozzz firlama oldugunu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kiz gercek diyom, beni doguran zalak bacagimi kalcamdan cikariyomus az kala
:dilcikar:

kiz gercek diyom, beni doguran zalak bacagimi kalcamdan cikariyomus az kala
:dilcikar:

sen ters mi ciktin kizim sempatiksalakcinni kafani cekmesi gerekirken nasil bacagini cekiyo la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben coktan sectim:lepi: orta barnah sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

biliozzz firlama oldugunu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kanka yeminle manyaksn sen :jeyyar::roflol:delikafadulden:roflol:sırnaşık şey:roflol:

kanka yeminle manyaksn sen :jeyyar::roflol:delikafadulden:roflol:sırnaşık şey:roflol:
biliooomm :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

netcen kiz o parmagi
:jeyyar:
parmak kaldiran sen olduguna göre saaa hediye etcem gurban sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
buyrunnnn beniiimm şakkıdısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: nerden buluyum la :smiley-cool: kelin merhemi olsa basina sürermis bulsam en önce ben dalcam sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

desene iş başa düştü yine sositososito
yarın ola hayır ola, bu akşamdan bişicik çıkmaz

hadin iyi geceler şekerler

sen ters mi ciktin kizim sempatiksalakcinni kafani cekmesi gerekirken nasil bacagini cekiyo la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yoo normal dogmusum komplikasyon olmus ama, zati 2.900 gr. dogmusum

kediyavrusu gibiydin diyo annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…