- 7 Ekim 2009
- 3.073
- 7
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.
parmak kaldirdim :roflol:
benim herifte pirt diyi cikmis la
anasi olacak sandalyede otururken cikmis birden
babasi olacakta tutmus yerer dusmeden
vah gurban olduguma neler cekmis :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
benim herifte pirt diyi cikmis la
anasi olacak sandalyede otururken cikmis birden
babasi olacakta tutmus yerer dusmeden
vah gurban olduguma neler cekmis :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
hangi parmagi nan :jeyyar:
Yine mi parmak?:roflol:
Hangi parmak parmağını yediğiminin:roflol:
.
parmak kaldirdim :roflol:
annnem ebeye demiş doğuracam.ebe susta yat çay içecem demiş
zilllii ebeye bak
annem tam yatağa çıkmış bakmış bende çıktm delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
o yüzden diyo hep böyle acelecisin :roflol::roflol::roflol::roflol:
amaninnnn ben nereye düsmüssüüüm böyleeeeeeeee ohaoldumsmile kötü arvatlarrr mi var yooosam burdaaaaaaa ohaoldumsmile
Buyur güzelim kime baktın?sengözlerimebaksanab:jeyyar:
Sen yenisin galiba:jeyyar:
:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey bigenmez miyim biyihliimmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyniye begenemedin mi vistin
Şeniz
delikafadulden amaninnnnnn ne renk istersem öylemii sırnaşık şeysırnaşık şey bilemieeeyooom düsünmem ilazim -tatlicadiarzu- ne irenk istesem ecebaa boshayallersmile le anketmi acsam ne renk don isteyim diye napsam sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeygurban olim sana ben Şenizolumunekankayizsmile
ne renk istersen alrm kanka
dantelli,seksü iç çamaşırı alcam :jeyyar:
ebeminkini nerdegördn la kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
benm ebem yokmuş,jet doğumla doğmşumkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol:
pırt diyip çıkmışm delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: nerden buluyum la :smiley-cool: kelin merhemi olsa basina sürermis bulsam en önce ben dalcam sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeynaniknanik naniknanik
hadi bulda dalalım o zaman
yok o bizden.sabıka defteri azcık kabarık
koğuşun daimi müşterisi :roflol::roflol::roflol::roflol:
he nandelikafaduldendelikafaduldenCiddeen mi??:roflol:
annnem ebeye demiş doğuracam.ebe susta yat çay içecem demiş
zilllii ebeye bak
annem tam yatağa çıkmış bakmış bende çıktm delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
hankisi olsun :jeyyar:
firlama derler bölelerine :roflol:
Sen seçççkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
azcık öyleyim :jeyyar:aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
azicikmi :roflol: bu lafi bigenmedim azicikta lafmmiii olmmmşakkıdı
:roflol: senceee???:roflol: sen hangisi olmasini istersin delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeyhangi parmagi nan :jeyyar:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldenCiddeen mi??:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ciddi mi dion la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyannnem ebeye demiş doğuracam.ebe susta yat çay içecem demiş
zilllii ebeye bak
bence orta barnah olsuuun :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey amaninn ne diom benn delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hankisi olsun :jeyyar:
:roflol: firlama zhebaniiii:roflol:
firlama derler bölelerine :roflol:
vasssssss kalirdin herifsizzzzzzzhe nan
hatta benim bidenemi aldirmaya gitmis masadan kalkmis
iyiki aldirmamis ben napardim sora
kalirdim herufsuz ortalikta sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol:
vistin da pirt diye cikmistir kesin
ondan acele kimse yorum yapmiyo bu kk da
delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol:
vistin da pirt diye cikmistir kesin
ondan acele kimse yorum yapmiyo bu kk da
delikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol:
17 saat mi vay anasini kac ton dogdun nan 17 saat bekletin anani :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: senceee???:roflol: sen hangisi olmasini istersin delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ciddi mi dion la sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bence orta barnah olsuuun :roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey amaninn ne diom benn delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
vasssssss kalirdin herifsizzzzzzz
olsun ben seni ogluma alirdim o zaman sırnaşık şeysırnaşık
benim aadim vistik lan vistiin deel sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dogru yaz adimi:mymeka:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yoh la ben 17 saat gelmemisim
bencede delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafaduldenkesin:roflol::roflol:
hadi yaa:roflol: beyin algilarinin niden böyle az calistigini simdi daha iyi anliomsempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyBen varya küçükken soğan yermişim.
Kelle soğan.Hem gözümden yaş akar hem de deavm edermişimsempatiksalakcinni
ne dion kizim sen sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey la ciddi mi saka mi hersey birbirine karisti sırnaşık şeysırnaşık şey:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
beni zorla cikarmislar, cikarirkenede bacagimi kalcamdan cikarmislar :sinifsinif:
ivettt En'lere bu yil bende vardim seceneklerde sırnaşık şeysırnaşık şeykoğuşn en sabıkalısı buyrunnnnnnnnnsengözlerimebaksanabaklinialirimsmile
Sen seçççkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bi şey olmuş mu:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
beni zorla cikarmislar, cikarirkenede bacagimi kalcamdan cikarmislar :sinifsinif:
: