- 5 Ocak 2010
- 13.940
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uleee noldu laaaa sempatiksalakcinni kimmis seni sinirlendiren:mymeka: söyle cabik gidip girtlaaagina yapisim hainin kötükedihüsoAY Cok sınırlıyım bugün bu işyerınde birini bogarım ama hayılrısı hepsı anlasmalı üstüme gelıyo tabıkı altta kalmıyom ama cok gergınım vıztıkkkkkkkkkalsanaalsanasmile
ben koyarsam korkarsin nan
daha pijamayla duryom:roflol: :roflol: :roflol:
tüm kk halkina desifre etmeyelim bacim sempatiksalakcinni zaten herseyimi söyledim bi donumun rengini söylemeidgim kaldi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen okuyo musun??.
fistik nere basvurdun kiz?
gelın valla gelın bı iş buluyum da tekme atımde görsunlerrr
akasia nan beni takipmi edion napion:roflol::roflol::roflol:
uleee noldu laaaa sempatiksalakcinni kimmis seni sinirlendiren:mymeka: söyle cabik gidip girtlaaagina yapisim hainin kötükedihüso
bana ne vuruon olmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysakin ol relaaxxxsırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey korkammm mavis maviss gözlerinden niye korkuyumm sırnaşık şeysırnaşık şey
tüm kk halkina desifre etmeyelim bacim sempatiksalakcinni zaten herseyimi söyledim bi donumun rengini söylemeidgim kaldi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen okuyo musun??
:mymeka:
ŞenizŞenizkötükedihüsotüm kk halkina desifre etmeyelim bacim sempatiksalakcinni zaten herseyimi söyledim bi donumun rengini söylemeidgim kaldi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen okuyo musun??
valla gelirim yolarim o pacccozzlariii kötükedihüso aslimi sinirlendirmek ne demek görsünler:mymeka:
uleee noldu laaaa sempatiksalakcinni kimmis seni sinirlendiren:mymeka: söyle cabik gidip girtlaaagina yapisim hainin kötükedihüso
bana ne vuruon olmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysakin ol relaaxxxsırnaşık şeysırnaşık şey
sana vurmııım patronaydı o
sırnaşık şeysırnaşık şey korkammm mavis maviss gözlerinden niye korkuyumm sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyheee kesin öylediiirr sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyog nan online konu takibi yapyom :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
anammm ben yesile hastayim zateeeeeenn:asigim: nereye gitsem yesile olana skimi ilann ettigim icin sende bilyiosundur:roflol:yog nan gozler yesil :hooray:
donun rengine varana kadan söyle ne olmus sankim, benim ki beyaz :roflol: :roflol: :roflol:
hee okuyorum, bitmedi gitti bi türlü senağlama
hakkaatenmiii:roflol: bilmiyodum:roflol: msnde oldugunuzu biliyoz bizde msndeyizde boslamayin topigiii diom:roflol:
Kpsszede olarak geri döndüm:sinifsinif: