15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

günaydinlllarrrrrrr hatiiin bacilarrrrrrrrrr lilililililiil :KK1:
elbet kavuşuruz vıstıım senağlamasenağlama kaydirigubbakcemile3
o günler ne zaman gelecek nikoooommm:gitme: safak 16:gitme:
tami tamina 16 günümüz var:gitme: o 16 günde yanimda olmazsan küserim sana:mymeka::dilcikar:
al işte yine kimse yok kalkın ulennnnnnnnnnnnnnnnnn koguş say:KK1:1:KK1:
la olm sende zabaaahin köründe gelirsen kimse olmaz tabi:roflol: aksam gelme gelme sonra kimse yok de :mymeka:

Günaydın cnm dün yine ii kaynatmıs zilliler:KK1:
sırnaşık şeysırnaşık şey kiskanmaaaaa kiskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şakkıdı calis seninde olur yevriiimm :nazar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anaaaam o kızlık konusu kapanmışmı yaaaa...
ooo saniyesinde kapandi dururmuu hiiicc:nazar: allahtan patron bizide kapatmadi haa sırnaşık şeysırnaşık şey

evet dün baya bi konu kapanmıss kazen el atmıs sanırım:KK1:
baya bi konu derken?? burdan cikamaz oldum son günlerde Çok üzgünüm çoook kkyla baglantilarim kesildi resmen kafamçokkarıştı herseyden bi haberim :çok üzgünüm: hep sizin yüzünüzden :mymeka:

ay o resmiiiiiiiiiiiı ben koymadım o neeeeeeeeeeeeeeeeakannehirakannehir
ben gelın resmı koydum oraya bıyıklıeyvahedigeldismile
resmı caldım dıye cıkmış o sanırım:eek:lmaz:
özellkle degıl kızlarohaoldumsmile
vay basıma gelenler öğğğğğğğğ:çok üzgünüm:benneyaptımki
bıdaha resım fılan calmam:1ninca:
sus gizz mokluuu seniiiiiiii :mymeka: dün ekleyince görmedinmi mok resmi ekledigini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben koyamdıgım parlagım ya
görsellerden buldum bıyıklı gelınbilmiyorumkismile
hersey normaldı koydgumda soradan mok olmuş
sok oldmu valla kusura bakmayın okumazdnız sanırım şikayet edılceksınız yazıyodu altında resım caldıgınız ıcınbilmiyorumkismilemafoldumben
lafa bak sonradan mok olmus delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

işte dün bi parnahh konusu vardı düşesice çenem durmadı yorum yaptımda.
ondan bgnçekine çekine girdim vallaaa
parnah degil:mymeka: barnahh aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu zilliler yüzünden bende banlanicaktim az kalsin yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey bi yorum yaptim hemen üsüstüler fistiiik naptiiin, kankaa ne ettiiiin diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey az kalsin gidiyodum kaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey neyse yine patron insafli cikti, bunuda siyirdik :nazar: yarin ola hayrola sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

amanda kimler gelmis kimlertopikimizin bebisi gelmis
hos geldin na vistikkkkk
hbbb akasyalar akasyasiiiiiiiiiiiiiiŞeniz

ulan vistin destan mi yazyon nan sempatiksalakcinni

:roflol: alistiniz aninda cevap veren vistiiigasırnaşık şey iki dakka gec yazinca hemen baslionuz destanmi yazion diyee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hbbb akasyalar akasyasiiiiiiiiiiiiiiŞeniz

:roflol: alistiniz aninda cevap veren vistiiigasırnaşık şey iki dakka gec yazinca hemen baslionuz destanmi yazion diyee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

he nan 1 dk da 10 meaj yazyodun ne oldu
:roflol: :roflol: :roflol:

he nan 1 dk da 10 meaj yazyodun ne oldu
:roflol: :roflol: :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhergünüm her günüme uymuyo napiim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

aman nörüüüm is görüsmesine gitcem diye zabahin köründe kalkip makyaj fln yaptim:nazar:
ama sagolsunlar saat 4e aldilar randevuyu:nazar: gitti o kadar makyaj:nazar:

ula gizlar gece cibil cibil yattim sabah bi uyandim heryerimi sinekler yemis
b-495307-sinek.gif

:roflol: :roflol:

asli hanimlar tesrif ettilerrrr :roflol:
nasilsiniz efeeemmm:roflol:

duyuru duyuruu, bir ki birr kiiii, sesim geliyomuuu sempatiksalakcinni
hatin bacilar, mapisdaslar mapisdas adaylari
vistiiiiinizla msnde konusmak isteyenler msnini yollayabilerlerrrrrsempatiksalakcinni:roflol:
bekleriiim:jeyyar:

AY Cok sınırlıyım bugün bu işyerınde birini bogarım ama hayılrısı hepsı anlasmalı üstüme gelıyo tabıkı altta kalmıyom ama cok gergınım vıztıkkkkkkkkkalsanaalsanasmile

akasia nan beni takipmi edion napion:roflol::roflol::roflol:

X