Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o günler ne zaman gelecek nikoooommm:gitme: safak 16:gitme:elbet kavuşuruz vıstıım senağlamasenağlama kaydirigubbakcemile3
la olm sende zabaaahin köründe gelirsen kimse olmaz tabi:roflol: aksam gelme gelme sonra kimse yok de :mymeka:al işte yine kimse yok kalkın ulennnnnnnnnnnnnnnnnn koguş say1
sırnaşık şeysırnaşık şey kiskanmaaaaa kiskanmaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şakkıdı calis seninde olur yevriiimm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyGünaydın cnm dün yine ii kaynatmıs zilliler
ooo saniyesinde kapandi dururmuu hiiicc allahtan patron bizide kapatmadi haa sırnaşık şeysırnaşık şeyanaaaam o kızlık konusu kapanmışmı yaaaa...
baya bi konu derken?? burdan cikamaz oldum son günlerde Çok üzgünüm çoook kkyla baglantilarim kesildi resmen kafamçokkarıştı herseyden bi haberim :çok üzgünüm: hep sizin yüzünüzden :mymeka:evet dün baya bi konu kapanmıss kazen el atmıs sanırım
sus gizz mokluuu seniiiiiiii :mymeka: dün ekleyince görmedinmi mok resmi ekledigini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyay o resmiiiiiiiiiiiı ben koymadım o neeeeeeeeeeeeeeeeakannehirakannehir
ben gelın resmı koydum oraya bıyıklıeyvahedigeldismile
resmı caldım dıye cıkmış o sanırımlmaz:
özellkle degıl kızlarohaoldumsmile
vay basıma gelenler öğğğğğğğğ:çok üzgünüm:benneyaptımki
bıdaha resım fılan calmam:1ninca:
lafa bak sonradan mok olmus delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyben koyamdıgım parlagım ya
görsellerden buldum bıyıklı gelınbilmiyorumkismile
hersey normaldı koydgumda soradan mok olmuş
sok oldmu valla kusura bakmayın okumazdnız sanırım şikayet edılceksınız yazıyodu altında resım caldıgınız ıcınbilmiyorumkismilemafoldumben
parnah degil:mymeka: barnahh aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bu zilliler yüzünden bende banlanicaktim az kalsin yaaa sırnaşık şeysırnaşık şey bi yorum yaptim hemen üsüstüler fistiiik naptiiin, kankaa ne ettiiiin diye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey az kalsin gidiyodum kaydirigubbakcemilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey neyse yine patron insafli cikti, bunuda siyirdik yarin ola hayrola sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeyişte dün bi parnahh konusu vardı düşesice çenem durmadı yorum yaptımda.
ondan bgnçekine çekine girdim vallaaa
hbbb akasyalar akasyasiiiiiiiiiiiiiiŞenizamanda kimler gelmis kimlertopikimizin bebisi gelmis
hos geldin na vistikkkkk
ulan vistin destan mi yazyon nan sempatiksalakcinni
hbbb akasyalar akasyasiiiiiiiiiiiiiiŞeniz
:roflol: alistiniz aninda cevap veren vistiiigasırnaşık şey iki dakka gec yazinca hemen baslionuz destanmi yazion diyee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
he nan 1 dk da 10 meaj yazyodun ne oldu
:roflol: :roflol: :roflol:
sırnaşık şey
aman nörüüüm is görüsmesine gitcem diye zabahin köründe kalkip makyaj fln yaptim
ama sagolsunlar saat 4e aldilar randevuyu gitti o kadar makyaj
aman nörüüüm is görüsmesine gitcem diye zabahin köründe kalkip makyaj fln yaptim
ama sagolsunlar saat 4e aldilar randevuyu gitti o kadar makyaj
visssssss kiyamam sanaaaaaaaaaa:roflol:ula gizlar gece cibil cibil yattim sabah bi uyandim heryerimi sinekler yemis
:roflol: :roflol:
üsenirim laa sırnaşık şeysırnaşık şey sen ekle bakem aklinialirimsmilegoz makyajini koyda babak nan
kıss bak bgn bende bi yere gidicem...
bakalım nolucakk...
visssssss kiyamam sanaaaaaaaaaa:roflol:
üsenirim laa sırnaşık şeysırnaşık şey sen ekle bakem aklinialirimsmile
hadi bakalim hayirlisi...
AY Cok sınırlıyım bugün bu işyerınde birini bogarım ama hayılrısı hepsı anlasmalı üstüme gelıyo tabıkı altta kalmıyom ama cok gergınım vıztıkkkkkkkkkalsanaalsanasmile