15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:roflol:
laa baslik parasi demisken beni istemeye geliyolar delikafadulden lilillililililill delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ssssttt ama kimse duymasin haaaaaa aklinialirimsmile özel hayatim desifre olmasin aklinialirimsmile sadece size söylüom kimseye demeyin ona göre sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sırnaşık şeysırnaşık sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey y:

kim geliyo laaaa bana sordular mi
kro%20%2810%29.gif

kro&
ay bu hatun aynı ben ,ne kadarda benziyoruzz.... dişlerimiz bakışlarımızda vahşilil sexsepallik birbeir bu kadarda olmaz

kro%20%2827%29.png

hani ulaaaa paralar delikafadulden delikafadulden
allahhh seni napmasin nerden buluon aninda bu smilleriiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyy geberdiiimm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kukucan mı ilginçççç

delikafadulden fstk maymunum gücenir bana onun adını almiğim
delikafadulden :roflol: nikon kutu diyo pandora kuku anlyioooo:roflol: akli nerdeyse aklinialirimsmilesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yok yok maymin alinmasinnn sırnaşık şeysırnaşık şey baska bi isim bulalim sırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar ben kaçar yarın iş var
mesai de uyuklamiim
öptüm hepinizi
:gitme: hem gitmicem dedi :mymeka: hem muhabbete dahil olmadi:mymeka: hemde simdi gidiyo:mymeka:
neysee öptüüümmmm :gitme: iyi uykularrr:gitme: rüyanda beni gör emii sempatiksalakcinni

kim geliyo laaaa bana sordular mi
kro%20%2810%29.gif
benimki geliiii delikafadulden saka degil la valla cok ciddiyim delikafadulden bugün dedi seni istemeye gelcez diye ben böyle kaldim benneyaptımki şutarafagitti :roflol: olacak is degil kafayi yicem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kro%20%2827%29.png
ay bu hatun aynı ben ,ne kadarda benziyoruzz.... dişlerimiz bakışlarımızda vahşilil sexsepallik birbeir bu kadarda olmaz
:roflol::roflol: gece olduya trsansa gectim ben sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeygeberme transii -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

cııkkk ,biğenmedim
211319.gif

maymun-smiley1.gif

:roflol: bu kiiiiiim:roflol: kokosellanin yavuklusumu sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

niko nerde bu arada uyudumu napti :roflol:

vıstığım seni veriyoz mu hakkat sositosositosositososito

delikafadulden öyle görünüyo babam gelsin istesinler demis delikafadulden ayy cildirazaaaaaaammm akannehir ben korkuom yaa ne istemesiiymis buu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol: bu kiiiiiim:roflol: kokosellanin yavuklusumu sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

elimde pc biyandan kardeşlerimi dinliyorum :nazar: noldu lo :nazar:

cııkkk ,biğenmedim
211319.gif

maymun-smiley1.gif
arastirmaya devam :roflol:
:gitme: hem gitmicem dedi :mymeka: hem muhabbete dahil olmadi:mymeka: hemde simdi gidiyo:mymeka:
neysee öptüüümmmm :gitme: iyi uykularrr:gitme: rüyanda beni gör emii sempatiksalakcinni

benimki geliiii delikafadulden saka degil la valla cok ciddiyim delikafadulden bugün dedi seni istemeye gelcez diye ben böyle kaldim benneyaptımki şutarafagitti :roflol: olacak is degil kafayi yicem sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol: gece olduya trsansa gectim ben sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeygeberme transii -tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benden istesin kiz ben anasini aglatirim onun bizden kiz istemek kolay deil
kro&

Allah seni neytmeye marka adi yazmis :roflol:
bu butik cok hosuma gidyo guzum

he istedi ama ben virmedim ,çok sırıtıyor dakaydirigubbakcemile3

delikafadulden öyle görünüyo babam gelsin istesinler demis delikafadulden ayy cildirazaaaaaaammm akannehir ben korkuom yaa ne istemesiiymis buu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evleniyon mu kısssss anaaaaaaaaaaaaa:teytey::dance:hihoyyyt

anaaammmmmmmmmmm seni alana Allah sabır virsin :nazar:
boş ver gel seni bizim zırnaşıka alalım :nazar:

acimaz gulum korkma :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

elimde pc biyandan kardeşlerimi dinliyorum :nazar: noldu lo :nazar:
ses seda cikmayinca merak ettim sempatiksalakcinni
arastirmaya devam :roflol:

benden istesin kiz ben anasini aglatirim onun bizden kiz istemek kolay deil
kro%20%2829%29.gif

bu butik cok hosuma gidyo guzum
:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey anasi aglicak zaten büyükbabamdan kiz almak kolay degil sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
dicem akasiadan isticekmissin askim diye hemen bi kosu geliriz fransaya sırnaşık şeysırnaşık şey

belli oluyo cok hosuna gittigi ki nick olarak önerdin:roflol:
evleniyon mu kısssss anaaaaaaaaaaaaa:teytey::dance:hihoyyyt
ayyyyyyy yok daha kücügüm:roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey isticekelrmis nisan olcakmis babababbabab bana danisanda yok yaaa sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anaaammmmmmmmmmm seni alana Allah sabır virsin :nazar:
boş ver gel seni bizim zırnaşıka alalım :nazar:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bazen ben bile kendime aciyorum sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
olaaabilerrrr ver zirnasigiiimiiii sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

acimaz gulum korkma :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: nooohaaa:roflol: bu lafin altinda ne yatiyo cibikkk söyle :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kistik dugun nerde olcek gii

anammm delikafadulden dur hele ne dügünü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dügün mümkünse en az 3 sene sonra olsun litfeen sırnaşık şeysırnaşık şey evlilik fobim var benim eyvahedigeldismile saka degil cok ciddiyim insanlar nasil evleniyo hayret ediyorum :tomato: :roflol:

:roflol: nooohaaa:roflol: bu lafin altinda ne yatiyo cibikkk söyle :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anammm delikafadulden dur hele ne dügünü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey dügün mümkünse en az 3 sene sonra olsun litfeen sırnaşık şeysırnaşık şey evlilik fobim var benim eyvahedigeldismile saka degil cok ciddiyim insanlar nasil evleniyo hayret ediyorum :tomato: :roflol:

öhoööö
krasni_331.gif

ahanda boyle evlenyolar kuzuu
krasni_72.gif

X