15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

amonra cim kazen abee demek istemiski bunlarin suresi yok surekli yakanda olucak=hic :ecrin_bebek:

ayyyyyy ay ayyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiiisssssssssss zemuszemus
hosgeldinnnnnn Şeniz sen geldin kadro dahada süper olduuu aklinialirimsmile

saol canııımolumunekankayizsmile
kadro hakketten süper takılım bazı bazıopuyorumnanaktan

gitme kusum kal sabaha kadar zurna var :sm_cool:

nikoya sor

sana nick buldum ♥......osuruklukiz......♥:roflol:
delikafadulden pandora bak bu mikemmmeeeeelll:roflol:
hemen bakın söleyin bu hiç ne demek kaldıram bu zımbırtıyı burdan
la bu neeeeeeee kafamçokkarıştı feleeegim sastiiii -tatlicadiarzu- bisi anladiysam ahanda bu salakcinni gibi oliiimm sempatiksalakcinni
nire gidiyon bırakmam seni kaydirigubbakcemile

paranan kiralıyorum gogıl babadan kaydirigubbakcemile3
napıcan yeni niki şaştı buda isimle rujun eskisi :mymeka:
gogil emmiye ne yazinca cikio onuda söylesene:mymeka: aradim taradim bulamadim:mymeka:

amonra sende tam suç makinasıymışsın:KK1::KK1:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey senin sabikan temizmi yevrmmm:jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey senin sabikan temizmi yevrmmm:jeyyar:

size göre prüpakım vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kazenden bir cezam, curly den bir uyarım var, suç işlemeye yeni başladımda, eğitin benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :KK1:

yumuklu sucurta mı o ne gııkaydirigubbakcemile3
chess kadroya dahil ol canım ,seni defansa alalım, hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

yumuklusucurta olsun nickin
ben bunu seviyorum
:roflol: bu ne nannnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

amonra cim kazen abee demek istemiski bunlarin suresi yok surekli yakanda olucak=hic :ecrin_bebek:
haddeee beeee öyle mi oluyomus akannehir

saol canııımolumunekankayizsmile
kadro hakketten süper takılım bazı bazıopuyorumnanaktan
bazi bazi derken:mymeka: kirmiyim kafani:mymeka: herzaman ugricam dicektin galiba:mymeka: duymamis oliiim:mymeka:

kesin takmış bana..
hiç die ceza mı verilir
bunlar katlıo hep birbirini zaten
patronun banada garezi var bacim yanlis degilsin olumunekankayizsmile

kadro süper yanlız:KK1:
sen de hiç banlandın mı çizim kaydirigubbakcemile3
kro%20%2833%29.png
alüüüüü? ula bıyıklı başlık parasını biriktirip seni alacam anadın mı
buba_phone.gif

niko baska topiclerde sürtüyoooooo :mymeka: caktirma bakmadim ne yaptigina:lepi: online mi niko:roflol:
napim hiperaktifim bi yere bağlanamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:

bu benle çok ta fazla bağdaşmıyor ama :dance:

__fstık, şebelebettin nasıl ?delikafadulden tam bana özgü ,beni yansıtıyorhihoyyyt

ahanada san nick buldum
Bombacı_MULAYim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden

bu benle çok ta fazla bağdaşmıyor ama :dance:

__fstık, şebelebettin nasıl ?delikafadulden tam bana özgü ,beni yansıtıyorhihoyyyt
:roflol: o ne demek yaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kokolina bence tam senlik sırnaşık şeysırnaşık şey kokosella yap dicem ama olmazz o mayminin adiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
size göre prüpakım vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kazenden bir cezam, curly den bir uyarım var, suç işlemeye yeni başladımda, eğitin benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni :KK1:
vayyyyyy vay vayyyyyy yavriiimm kiyamam ben sanaaaaaaaaaa :teselli: vasss sen bu yükün altindan nasil kalkacaaan sincikkk :gitme: pek bi ezik kaldin yanimizda kiyamam ben saaaaaaa :teselli:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama üzülmeee aklinialirimsmile
buraya daha yeni düstün aklinialirimsmile bi düsen bidaha kurtulamiyo şakkıdı kurtulamadigi gibi sabikasida tavan yapyooo delikafadulden yakinda sen beni bile gecersinnn :delphin bak dikkatini cekiorum beniiii fistigi en yüksek rekoru 80 olan zindan dallarindan son anda dönen bennn sempatiksalakcinni vallah benden söylemesi sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey pek bi psikopat hissetttim kendimi yaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yumuklu sucurta mı o ne gııkaydirigubbakcemile3
chess kadroya dahil ol canım ,seni defansa alalım, hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

:roflol: anlasam onun ne olduigunu bende cok merak ettim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sucuklu yumurtami demek istedi acep sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
coktan dahil oldu bikere chess kadroya :dilcikar:

ben de buldum __KUTUCAN__ olsun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sen de hiç banlandın mı çizim kaydirigubbakcemile3

alüüüüü? ula bıyıklı başlık parasını biriktirip seni alacam anadın mı
buba_phone.gif

napim hiperaktifim bi yere bağlanamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: gec kaldin olm ben coktan sordum hic ban yidinmi deyin :smiley-cool:
laa baslik parasi demisken beni istemeye geliyolar delikafadulden lilillililililill delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ssssttt ama kimse duymasin haaaaaa aklinialirimsmile özel hayatim desifre olmasin aklinialirimsmile sadece size söylüom kimseye demeyin ona göre sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

çocukken sucuklu yumurta deme özürlüsü birine ait..
tanımıyorum kendsinisempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şeykim acaba o kisi cok merak ettim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ahanada san nick buldum
Bombacı_MULAYim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok ben osurukluyu daha cok begendim bu ne böyle :nazar:

X