Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyyy ay ayyyyyyyyyyyyyy kimler gelmiiisssssssssss zemuszemus
hosgeldinnnnnn Şeniz sen geldin kadro dahada süper olduuu aklinialirimsmile
amonra cim kazen abee demek istemiski bunlarin suresi yok surekli yakanda olucak=hic :ecrin_bebek:
delikafadulden pandora bak bu mikemmmeeeeelll:roflol:gitme kusum kal sabaha kadar zurna var :sm_cool:
nikoya sor
sana nick buldum ♥......osuruklukiz......♥:roflol:
la bu neeeeeeee kafamçokkarıştı feleeegim sastiiii -tatlicadiarzu- bisi anladiysam ahanda bu salakcinni gibi oliiimm sempatiksalakcinnihemen bakın söleyin bu hiç ne demek kaldıram bu zımbırtıyı burdan
gogil emmiye ne yazinca cikio onuda söylesene:mymeka: aradim taradim bulamadim:mymeka:nire gidiyon bırakmam seni kaydirigubbakcemile
paranan kiralıyorum gogıl babadan kaydirigubbakcemile3
napıcan yeni niki şaştı buda isimle rujun eskisi :mymeka:
amonra sende tam suç makinasıymışsın
bu benle çok ta fazla bağdaşmıyor ama :dance:sana nick buldum ♥......osuruklukiz......♥:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey senin sabikan temizmi yevrmmm:jeyyar:
:roflol: bu ne nannnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyyumuklusucurta olsun nickin
ben bunu seviyorum
haddeee beeee öyle mi oluyomus akannehiramonra cim kazen abee demek istemiski bunlarin suresi yok surekli yakanda olucak=hic :ecrin_bebek:
bazi bazi derken:mymeka: kirmiyim kafani:mymeka: herzaman ugricam dicektin galiba:mymeka: duymamis oliiim:mymeka:saol canııımolumunekankayizsmile
kadro hakketten süper takılım bazı bazıopuyorumnanaktan
patronun banada garezi var bacim yanlis degilsin olumunekankayizsmile
kesin takmış bana..
hiç die ceza mı verilir
bunlar katlıo hep birbirini zaten
sen de hiç banlandın mı çizim kaydirigubbakcemile3kadro süper yanlız
alüüüüü? ula bıyıklı başlık parasını biriktirip seni alacam anadın mı
napim hiperaktifim bi yere bağlanamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:niko baska topiclerde sürtüyoooooo :mymeka: caktirma bakmadim ne yaptigina:lepi: online mi niko:roflol:
yumuklu sucurta mı o ne gııkaydirigubbakcemile3
chess kadroya dahil ol canım ,seni defansa alalım, hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
bu benle çok ta fazla bağdaşmıyor ama :dance:
__fstık, şebelebettin nasıl ?delikafadulden tam bana özgü ,beni yansıtıyorhihoyyyt
:roflol: o ne demek yaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kokolina bence tam senlik sırnaşık şeysırnaşık şey kokosella yap dicem ama olmazz o mayminin adiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybu benle çok ta fazla bağdaşmıyor ama :dance:
__fstık, şebelebettin nasıl ?delikafadulden tam bana özgü ,beni yansıtıyorhihoyyyt
vayyyyyy vay vayyyyyy yavriiimm kiyamam ben sanaaaaaaaaaa :teselli: vasss sen bu yükün altindan nasil kalkacaaan sincikkk :gitme: pek bi ezik kaldin yanimizda kiyamam ben saaaaaaa :teselli:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ama üzülmeee aklinialirimsmilesize göre prüpakım vallasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kazenden bir cezam, curly den bir uyarım var, suç işlemeye yeni başladımda, eğitin benisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yumuklu sucurta mı o ne gııkaydirigubbakcemile3
chess kadroya dahil ol canım ,seni defansa alalım, hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
:roflol: gec kaldin olm ben coktan sordum hic ban yidinmi deyin :smiley-cool:sen de hiç banlandın mı çizim kaydirigubbakcemile3
napim hiperaktifim bi yere bağlanamıyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeykim acaba o kisi cok merak ettim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyçocukken sucuklu yumurta deme özürlüsü birine ait..
tanımıyorum kendsinisempatiksalakcinni
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey yok ben osurukluyu daha cok begendim bu ne böyleahanada san nick buldum
Bombacı_MULAYim sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden
bosuna ugrasma pandora begenmezzzben de buldum __KUTUCAN__ olsun delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ahanda bak ben ne didiiimm :smiley-cool::smiley-cool: begenmez dedim ve bigenmediii :smiley-cool: