bacim 100 puandan sonra suersiz ban olmuyo mu giii
ne bilem kızz zaten 150 sadece üyeliğimi iptal ettirince almışım açıklama öle
ceza olarak 30 var ben de bilmiorum kazene sormak lazım ama kurcalamak istemiyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar ii gecelr hepinize..
bende okuyorumo konuyu simdi kadin ne sinirmishyr canım banlandıııı..... selçukum diye biri idi...
1 saattir hop oturup hop kalkıyorum bu yüzden ....
oky e yapaılan bu ağır tahrik ve hakaret cezasını geçte olsa buldu sonunda,şükürr...
yazılan o çirkin yorumları da silindi ni-ha-yettttt:mymeka:
:roflol: sen mi yazdin catlakkk:roflol:buyrunnnnnnnnn
evet amonracim 100 puandan sonra direk zindanliksin :1ninca:bacim 100 puandan sonra suersiz ban olmuyo mu giii
iyi geceler cnmmmm Şeniz ins yarin yine burda olursunuzkızlar ii gecelr hepinize..
canoooooo süresi dolan puanlar sabikandan gidiyone bilem kızz zaten 150 sadece üyeliğimi iptal ettirince almışım açıklama öle
ceza olarak 30 var ben de bilmiorum kazene sormak lazım ama kurcalamak istemiyorumkaydirigubbakcemile3
ula niko nerdesin laa
:1hug:ben gidiyom dedim ya doluşun de mi hemen
gitmiyom işte
gitme kusum kal sabaha kadar zurna var :sm_cool:ben gidiyom dedim ya doluşun de mi hemen
gitmiyom işte
ya bu smileyleri nerden buluyonuzzz?
kızlar bu arada bana yeni bir nick bulun ?:ecrin_bebek:
nire gidiyon bırakmam seni kaydirigubbakcemileben gidiyom dedim ya doluşun de mi hemen
gitmiyom işte
paranan kiralıyorum gogıl babadan kaydirigubbakcemile3ya bu smileyleri nerden buluyonuzzz?
:roflol: ben diger konuyu okudugum icin ilerlemiyo sayfalar yoksa ohoooo:roflol: ne varsa vistiiiiinizda var pehhhhhbugun pek bi yavassiniz hecc begenmedim sizi :hulya:
uyuma layyynnn:roflol:mirmirmirmir
:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey geldi yine beni gebertmeye sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyburdayım bıyıklı gelin kaydirigubbakcemile3
hahhh bencede gitmeaklinialirimsmileaklinialirimsmileben gidiyom dedim ya doluşun de mi hemen
gitmiyom işte
ayyyy bende cok merak ediyorum nerden bulduklariniya bu smileyleri nerden buluyonuzzz?
kadro süper yanlız