iyi bir staja ihtiyacım var heralkaydirigubbakcemile3Buraya takıl çiçeğem öğrenirsin staj yap gel:roflol:
ama amaaa ben hiç ban almadımsen bize takıl biz sana öğretiriz şekerim ama önce ban alman lazım bizim kanımızdan ol bizi daha iyi anlıcaksın o zaman işteşakkıdı
kendine benzetmeden olmazki:içelim:Hemen kendine benzet hemen :mymeka:
yaa aslında gırgır şamatayı çok severimaybrucum dun nikona msn de dyodum
aybur senin gibi deil cok ciddi konusuyo diye:roflol:
olumunekankayizsmile
hep gel bekleriz[/FONT
bu topicten ders almam lazım
öpim bi de gel Şeniz
oyy bidenem gelmiş hoşgelmiş :1hug:zıbın, arkadaşıma bi içeçecek verseydin layn :mymeka:
bana bak kendi ayburuma dokunma fena olur Çok üzgünüm çoook o nasıl bakış öyle :mymeka:
o bizim gibi diil la bozmayın kızın ruhunuçok usludur benim bidenem bize benzetmeyin ilk dakkadan la :roflol::roflol::roflol::roflol:
:geldim nikonum geldimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
:
nikom yaaa biliyon arada jetonum köşeli oluyodelikafaduldenh
yapmıyo yapmıyo ama bi yapıyo beni gülemkten gebertiyo kerata guclubacismile zemuszemus sırnaşık şey
l:
hele lepi lepi olayı bi ayrı vaka
daha çokvar
vay be kız o kadar laf dedi banlanmadı hanikonum
hoşgördük yavrim
devlet işi diyip geçme sempatiksalakcinni
bilip konuşmak için iyi bi altyapı lazımsengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
konuyu saptıran girmedi ben girdimm iyi mi :1closedeyes::dilcikar:
körlide dedi sen çok biliyon gir mapısa
körlibuyrunnnnnnnnn
büyük harkle yazmak yasak bıyıklı :mymeka: nedir bu avrupalılardan çektiğim bi kelime yazamıyorlarbilyosun ki nikon cum SIKTIN yazamyorum ondan soruyon demi:mymeka:
he SIKTIM mantilari:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yıldırma politikası ablacım napalım :a015: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:evet şekercim ya attılar beni kuytu mapıslara:çok üzgünüm:kız kırıp dizimi oturuyorum genede ban alıyorum ya bi yoruma güldüm diye ban aldım ben masumum hakim ablakaydirigubbakcemile3
şu lepiyi hatırlatmasan olmuyo mu delikafaduldenahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:iyi bir staja ihtiyacım var heralkaydirigubbakcemile3
ama amaaa ben hiç ban almadım
bırak banı daha uyarı almadım
ammada usluymuşum haaaaaklinialirimsmile
kendine benzetmeden olmazki:içelim:
yaa aslında gırgır şamatayı çok severim
amma beceremem
bu topicten ders almam lazım
nikom yaaa biliyon arada jetonum köşeli oluyodelikafadulden
hele lepi lepi olayı bi ayrı vaka
daha çokvar
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
:tomato:
büyük harkle yazmak yasak bıyıklı :mymeka: nedir bu avrupalılardan çektiğim bi kelime yazamıyorlar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol
zaten vıstııın vıstık yazmasını, senin sıktım yazmanı görmezsem gözüm açık gidecek sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
ula napim sen baga tr den bi klavye gonder SIKTIN yazmak istyom :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
ayburcum sende alisirsin merak etme
sagga bisi sorcam his mapusa dustun mu?:jeyyar:
ah canııım :teselli: bi ceza puanını bile bilmiyo :teselli::mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:akasiam hiç mapusa düşmedim
ben susuz yapamam
duydumki mapısta su bilem vermiyolarmış
sırf susuz kalmamak için uslu duruyom
nikom beni bilir nerdeyse damacanaya hortum bağlaycam o kadar çok su içerim
nikomm puanım derken +rep puanmı
benim hiç - repim yokta
durduk yerde kaşınan smillleyvahedigeldismile
zaten vıstııın vıstık yazmasını, senin sıktım yazmanı görmezsem gözüm açık gidecek sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ah canııım :teselli: bi ceza puanını bile bilmiyo :teselli::mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uyarı ve ceza alınca verilen puanı diyom aklinialirimsmile
nikommm artık gerisi sen düşün
ne kadar usluymuşum
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyi bir staj farz oldu
yok anam yok sen bize hava atıyon bu kadar usluluk uymaz bize hemen senide aramıza çekicez olmaz ban aldırmadan durmayız kaydirigubbakcemile3
madem isteklisin bu kadar sempatiksalakcinninikommm artık gerisi sen düşün
ne kadar usluymuşum
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
iyi bir staj farz oldu
madem isteklisin bu kadar sempatiksalakcinni
şimdi
vıstık, zıbın ve fascine takılırsan anında banlanırsın :roflol:
candye takılırsan bu aralar onda bi şans bi şans onun gibi bi uyarı alıp tekrar yaramazlık yapabilirsin delikafadulden
ank abalama takılabilirsin onda da bağımlılık yaptı bu aralar ekşın arayıp duruyo :roflol:
akasia be bana Allah büyüktür ne olacağı belli olmaz şöyle böyle bir piyango vurabilir :1rolleyes: :roflol:
mjoyya ııh hiç bulaşma onda banlanıcak göz yok, hatın ekşın yapıyo yapıyo ama ne uyarı ne ban :sm_confused: delikafadulden :roflol:
mavim daha yeni geldi yorgundur hatın dinlensin karar verir ne yapacağına delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Komşi kız ilenlülülülülülü:roflol:kimle konusyon kiz:roflol:
He nan Mazhar Fuat Özkan üçlüsü.Zibinla aynı koğuştan çıkmışlar:roflol::roflol::roflol:öpim bi de gel Şeniz
ahahahahaha hakkat mfö ye benziyo nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bana bak kendi ayburuma dokunma fena olur Çok üzgünüm çoook o nasıl bakış öyle :mymeka:
o bizim gibi diil la bozmayın kızın ruhunuçok usludur benim bidenem bize benzetmeyin ilk dakkadan la :roflol::roflol::roflol::roflol:
Şeniz:içelim:Şenizolumunekankayizsmile
Geldim nan çok mu özledin?:roflol:Ver bir yanaksempatiksalakcinniha şöyle öp nikonun elinimisafirler zehirlenmese bari
daha şimmmmdiden ösledimmmmm gitmeeeee :a015: :a015: :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyi bir staja ihtiyacım var heralkaydirigubbakcemile3
ama amaaa ben hiç ban almadım
bırak banı daha uyarı almadım
ammada usluymuşum haaaaaklinialirimsmile
Evet çiçeğem derhal hem desempatiksalakcinni
sırnaşık şey
amma beceremem
aybur ben de almadım ban hıc uyarı aldım o da sıfır puandı kaydirigubbakcemile3
aybur ben de almadım ban hıc uyarı aldım o da sıfır puandı kaydirigubbakcemile3
ya aybuşum 15li diyoruz ya bir topikte 15 kelle gel beni yelle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:liste baya kabarıkmışCADIARZUCADIARZU
ıııh hiç yoktur içinde ondan bize mapısdaş olmaz aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Komşi kız ilenlülülülülülü:roflol:
He nan Mazhar Fuat Özkan üçlüsü.Zibinla aynı koğuştan çıkmışlar:roflol::roflol::roflol:
Nikon nan içinde yoksa zaten ben bilem bozamamsırnaşık şey
Şeniz:içelim:
Geldim nan çok mu özledin?:roflol:Ver bir yanaksempatiksalakcinni
[Evet çiçeğem derhal hem desempatiksalakcinni
sırnaşık şey
amma beceremem
korkma kız gözün korktu balıyorum bikaç bandaŞu konuya afilli birşey yazmak isterdim ama ban almaktan ürküyorumsempatiksalakcinni:roflol:
Mapısa bir düşsün bağımlılık yaratır hep istersırnaşık şeyya aybuşum 15li diyoruz ya bir topikte 15 kelle gel beni yelle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ıııh hiç yoktur içinde ondan bize mapısdaş olmaz aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
korkma kız gözün korktu balıyorum bikaç bandadelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dur biraz bekle daha yeni boşaldı mapıs biraz havalansın havasızlıktan boğulursun :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Mapısa bir düşsün bağımlılık yaratıt hep istersırnaşık şey
Nan Nikon bak feci gaza gelirim:roflol:
bisi olmaz canim ben sagga hortum sallarim arkadan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:akasiam hiç mapusa düşmedim
ben susuz yapamam
duydumki mapısta su bilem vermiyolarmış
sırf susuz kalmamak için uslu duruyom
nikom beni bilir nerdeyse damacanaya hortum bağlaycam o kadar çok su içerim
nikomm puanım derken +rep puanmı
benim hiç - repim yokta
durduk yerde kaşınan smillleyvahedigeldismile
o zaman kesin gizler acik gidecek kesin senağlama senağlama senağlamazaten vıstııın vıstık yazmasını, senin sıktım yazmanı görmezsem gözüm açık gidecek sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: