15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Buraya takıl çiçeğem öğrenirsin staj yap gel:roflol:
iyi bir staja ihtiyacım var heralkaydirigubbakcemile3
sen bize takıl biz sana öğretiriz şekerim ama önce ban alman lazım bizim kanımızdan ol bizi daha iyi anlıcaksın o zaman işteşakkıdı
ama amaaa ben hiç ban almadım
bırak banı daha uyarı almadım
ammada usluymuşum haaaaaklinialirimsmile

Hemen kendine benzet hemen :mymeka:
kendine benzetmeden olmazki:içelim:
aybrucum dun nikona msn de dyodum
aybur senin gibi deil cok ciddi konusuyo diye:roflol:
yaa aslında gırgır şamatayı çok severim
amma beceremem

vay be kız o kadar laf dedi banlanmadı ha
inanmıyorum ya CADIARZU
zaten bizim yüzümüzden sitedeki bütün etiket eklemeyi kaldırdılar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilyosun ki nikon cum SIKTIN yazamyorum ondan soruyon demi:mymeka:
he SIKTIM mantilari:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
büyük harkle yazmak yasak bıyıklı :mymeka: nedir bu avrupalılardan çektiğim bi kelime yazamıyorlar :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
evet şekercim ya attılar beni kuytu mapıslara:çok üzgünüm:kız kırıp dizimi oturuyorum genede ban alıyorum ya bi yoruma güldüm diye ban aldım ben masumum hakim ablakaydirigubbakcemile3
yıldırma politikası ablacım napalım :a015: :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

şu lepiyi hatırlatmasan olmuyo mu delikafaduldenahahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hele "nikoooooooooon hani benim oklavalı smilim yok mu" :roflol::roflol::roflol::roflol:

şşşşşt dikkatli konuş burda ban ve uyarı almamışları sivmezler mahalle baskısı var süprizzzzz :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
burda puanın kadar konuşucan aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
:tomato:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
büyük harkle yazmak yasak bıyıklı :mymeka: nedir bu avrupalılardan çektiğim bi kelime yazamıyorlar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol

ula napim sen baga tr den bi klavye gonder SIKTIN yazmak istyom :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

ayburcum sende alisirsin merak etme
sagga bisi sorcam his mapusa dustun mu?:jeyyar:

akasiam hiç mapusa düşmedim
ben susuz yapamam
duydumki mapısta su bilem vermiyolarmış
sırf susuz kalmamak için uslu duruyom
nikom beni bilir nerdeyse damacanaya hortum bağlaycam o kadar çok su içerim
nikomm puanım derken +rep puanmı
benim hiç - repim yokta
durduk yerde kaşınan smillleyvahedigeldismile

zaten vıstııın vıstık yazmasını, senin sıktım yazmanı görmezsem gözüm açık gidecek sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ah canııım :teselli: bi ceza puanını bile bilmiyo :teselli::mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
uyarı ve ceza alınca verilen puanı diyom aklinialirimsmile

nikommm artık gerisi sen düşün
ne kadar usluymuşum
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

iyi bir staj farz oldu

ne kadar usluymuşum

iyi bir staj farz oldu

yok anam yok sen bize hava atıyon bu kadar usluluk uymaz bize hemen senide aramıza çekicez olmaz ban aldırmadan durmayız kaydirigubbakcemile3

yok anam yok sen bize hava atıyon bu kadar usluluk uymaz bize hemen senide aramıza çekicez olmaz ban aldırmadan durmayız kaydirigubbakcemile3

kız ne havası

mapısa düşeydim bende acıcık havalı olurdum:lepi::lepi:
ekşın olaylarını seviyom ama nedense hep konu kilitlendikten sonra denk geliyo bana

ne kadar usluymuşum
iyi bir staj farz oldu
madem isteklisin bu kadar sempatiksalakcinni
şimdi
vıstık, zıbın ve fascine takılırsan anında banlanırsın :roflol:
candye takılırsan bu aralar onda bi şans bi şans onun gibi bi uyarı alıp tekrar yaramazlık yapabilirsin delikafadulden
ank abalama takılabilirsin onda da bağımlılık yaptı bu aralar ekşın arayıp duruyo :roflol:
akasia be bana Allah büyüktür ne olacağı belli olmaz şöyle böyle bir piyango vurabilir :1rolleyes: :roflol:
mjoyya ııh hiç bulaşma onda banlanıcak göz yok, hatın ekşın yapıyo yapıyo ama ne uyarı ne ban :sm_confused: delikafadulden :roflol:
mavim daha yeni geldi yorgundur hatın dinlensin karar verir ne yapacağına delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

liste baya kabarıkmışCADIARZUCADIARZU

kimle konusyon kiz:roflol:
Komşi kız ilenlülülülülülü:roflol:
He nan Mazhar Fuat Özkan üçlüsü.Zibinla aynı koğuştan çıkmışlar:roflol::roflol::roflol:
Nikon nan içinde yoksa zaten ben bilem bozamamsırnaşık şey
Şenizolumunekankayizsmile
Şeniz:içelim:
ha şöyle öp nikonun elini misafirler zehirlenmese bari

daha şimmmmdiden ösledimmmmm gitmeeeee :a015: :a015: :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Geldim nan çok mu özledin?:roflol:Ver bir yanaksempatiksalakcinni

liste baya kabarıkmışCADIARZUCADIARZU
ya aybuşum 15li diyoruz ya bir topikte 15 kelle gel beni yelle :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ıııh hiç yoktur içinde ondan bize mapısdaş olmaz aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Şu konuya afilli birşey yazmak isterdim ama ban almaktan ürküyorumsempatiksalakcinni:roflol:
korkma kız gözün korktu balıyorum bikaç banda delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Mapısa bir düşsün bağımlılık yaratır hep istersırnaşık şey
Nan Nikon bak feci gaza gelirim:roflol:

Son düzenleme:
bisi olmaz canim ben sagga hortum sallarim arkadan :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

zaten vıstııın vıstık yazmasını, senin sıktım yazmanı görmezsem gözüm açık gidecek sırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o zaman kesin gizler acik gidecek kesin senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…