15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sen bize takıl biz sana öğretiriz şekerim ama önce ban alman lazım bizim kanımızdan ol bizi daha iyi anlıcaksın o zaman işteşakkıdı

aybrucum dun nikona msn de dyodum
aybur senin gibi deil cok ciddi konusuyo diye:roflol:

olumunekankayizsmile

hep gel bekleriz

çakaallll delikafadulden:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol:
hastaym kızım sana opuyorumnanaktan:lepi:
ne desem anlıyo hatta demediklrimi bile anlıyoŞeniz
şiştt çaktırma bi kaçımız bilsek yeter aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
fasci zibin mavi hos geldiniz bacim nabersiniz kuzular
mapusta ne yaptiniz nan soleyin bakim :jeyyar:
hoşgördük yavrim

Sayfa üçe bakınız.Zibinin kamp günlüğü pardom mapıs gnlüğü:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Buraya takıl çiçeğem öğrenirsin staj yap gel:roflol:
yoldan çıkarma hemen :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

nikocan ne vuruyon lennn:mymeka:
ank abla cnm emzık cekti:ecrin_bebek:

öpim bi de gel Şeniz
yollayam sana bi tene emzikkk

inanmıyorum ya emziğe bak geberdim ya sırnaşık şey delikafadulden fisfisfis :roflol::roflol::roflol::roflol:
aha pembeli dızdız böcüüm gelmiş Şeniz
naptılar kuzum sana nasıl kıyıp da gönderdiler oraya ha :mymeka: bundan sonra kır dizini otur olmuyo hep siz hep siz azcık da bize yol açın la :mymeka:
hoşbulduk tatlım...ben sence yetersiz donla gidermiyim oraya canım benim gibi hijyenik kişilikkaydirigubbakcemile3yalnız hijyen açısından ıslak mendil yoktu bi göndermediniz lowwww
aha bi şikayet daha ne bu la hiç derdiniz bitmiyi
oh oh zıbınım komşim da gelmiş Şenizsositososito sositososito mapısımızın ilk devlet suçlusu sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Nan peşinden Mföyü mü getirdin?
Orkestranla birlikte dönmüşsün:roflol::roflol:
ahahahahaha hakkat mfö ye benziyo nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
15 likler nasılsınız

Cezamı açtırdım ve geldim sizin ısrarlarınıza dayanamadım sizi kırmak istemedim ...
vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gebermeyesice hele şükürt layn :mymeka: göbeğim çatladı burda :mymeka: iyi ki geldin mavim :1hug:
oyy bidenem gelmiş hoşgelmiş :1hug:zıbın, arkadaşıma bi içeçecek verseydin layn :mymeka:
Hoşgeldin yevrümm
Sen uğra arada:jeyyar:

:roflol::roflol:
bana bak kendi ayburuma dokunma fena olur Çok üzgünüm çoook o nasıl bakış öyle :mymeka:
o bizim gibi diil la bozmayın kızın ruhunu çok usludur benim bidenem bize benzetmeyin ilk dakkadan la :roflol::roflol::roflol::roflol:
fasci zibin mavi hos geldiniz bacim nabersiniz kuzular
mapusta ne yaptiniz nan soleyin bakim :jeyyar:

ayburum sende hos geldin canim Şeniz
bıyıhlım da teşrif etmiş, sıktın mı kız mantıları :jeyyar:
Mapısta akasia dan nikodan başka don getiren neyim olmadı bağa
sen memnun kaldın mı bari bacım hizmetlerimizden :roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
nikonum
hoşgördük yavrim
devlet işi diyip geçme sempatiksalakcinni
bilip konuşmak için iyi bi altyapı lazımsengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
konuyu saptıran girmedi ben girdimm iyi mi :1closedeyes::dilcikar:
körlide dedi sen çok biliyon gir mapısa
körli buyrunnnnnnnnn

bilyosun ki nikon cum SIKTIN yazamyorum ondan soruyon demi:mymeka:
he SIKTIM mantilari:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Ben çıkıyorum..

Akşama misafirim var ..

Girerim geç vakit felan

Öpüldünüz anam
ha şöyle öp nikonun elini misafirler zehirlenmese bari
aybrucum dun nikona msn de dyodum
aybur senin gibi deil cok ciddi konusuyo diye:roflol:
yapmıyo yapmıyo ama bi yapıyo beni gülemkten gebertiyo kerata guclubacismile zemuszemus sırnaşık şey
Ben gidiyorum anacığım özleyin beni.
Mama hazırlayacağımEki Görüntüle 50332
daha şimmmmdiden ösledimmmmm gitmeeeee :a015: :a015: :a015: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

bana hasta olmayan var mı acaba şekerim ben anlarım kanka kankanın düşüncelerini çakar hemenceecikaklinialirimsmileordan düşündüklerini bilem anlıyorum ne akıllıyım dimi kuzumkaydirigubbakcemile3

bana hasta olmayan var mı acaba şekerim ben anlarım kanka kankanın düşüncelerini çakar hemenceecikaklinialirimsmileordan düşündüklerini bilem anlıyorum ne akıllıyım dimi kuzumkaydirigubbakcemile3

kimin kankası be olumunekankayizsmile
gel öpecem Şeniz
sen mapıstayken hep slm yolladm sana
gördün mü sengözlerimebaksanab

evet şekercim ya attılar beni kuytu mapıslara:çok üzgünüm:kız kırıp dizimi oturuyorum genede ban alıyorum ya bi yoruma güldüm diye ban aldım ben masumum hakim ablakaydirigubbakcemile3

kimin kankası be olumunekankayizsmile
gel öpecem Şeniz
sen mapıstayken hep slm yolladm sana
gördün mü sengözlerimebaksanab

bende seni öpim dur karşılıklı olsun Şenizgördüm şekerim hep gördüm bende yavrim unutmadı beni dedim ama duymadın tabi beni o misafirlerin teki de bendim dedim benim kuzular bensiz napirsiniz oralarda:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…