15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

biri etiketlerimizi siliyo kızlar:nazar:
baktım etiketler azalmış, beniz yazdıklarımdan da gitmiş
e vıstık banlı kim siliyo bu ekiketleri etiketimikimyedi:nazar:

2 misafir selam :KK3:
gurtlu vıstık mısın :mymeka:
fascin dızdız mısın kaydirigubbakcemile3
zıbın yaramazı mısın sempatiksalakcinni
yoksa mavim hayırsızı mısın :asigim:
misafirlerim sizin de kandilinizi kutlarım Şeniz

misafirlerimizle monolog yapim biras :asigim:
ee napıyosunuz misafir kızlar daha daha nasılsınız zemuszemus
vıstık garısı yarın trye mi uçuyo :eek: elimi öpmeye de uğra kız:nazar: sana herçlık verecem:nazar:
bi kaç tane elimde ytl kaldı piyasada geçmiyo onları sana verecem:nazar:
tabi ki de verecem kız o gada da çimri değiliz, hem ilerde ytl antika olur dıdının dıdısı zengin olur sayemde:nazar:

zıbın:nazar: şu kızın ağzının payını virdin rahat ettin mi kız:nazar:
hiç değilse mapısta için rahattır hee istediğimi yazdım deye:nazar:

fascin:nazar: ule ne dızdız böcüüdün la:nazar: motoru ısıt gelince kaldığın yerden tam gaz devam edersin ablam:nazar: senden kim kurtulmuş bi uçan bir de kaçan:nazar:

mavim:nazar: gelmiim oraya hayırsız :a015:

2 misafir selam :KK3:
gurtlu vıstık mısın :mymeka:
fascin dızdız mısın kaydirigubbakcemile3
zıbın yaramazı mısın sempatiksalakcinni
yoksa mavim hayırsızı mısın :asigim:
misafirlerim sizin de kandilinizi kutlarım Şeniz

misafirlerimizle monolog yapim biras :asigim:
ee napıyosunuz misafir kızlar daha daha nasılsınız zemuszemus
vıstık garısı yarın trye mi uçuyo :eek: elimi öpmeye de uğra kız:nazar: sana herçlık verecem:nazar:
bi kaç tane elimde ytl kaldı piyasada geçmiyo onları sana verecem:nazar:
tabi ki de verecem kız o gada da çimri değiliz, hem ilerde ytl antika olur dıdının dıdısı zengin olur sayemde:nazar:

zıbın:nazar: şu kızın ağzının payını virdin rahat ettin mi kız:nazar:
hiç değilse mapısta için rahattır hee istediğimi yazdım deye:nazar:

fascin:nazar: ule ne dızdız böcüüdün la:nazar: motoru ısıt gelince kaldığın yerden tam gaz devam edersin ablam:nazar: senden kim kurtulmuş bi uçan bir de kaçan:nazar:

mavim:nazar: gelmiim oraya hayırsız :a015:

Nikon çiçeğem sana mesaj var
Zibin der ki; o gacının ağzının payını verdim için çok rahat,karı sus pus oldu,yasadan girdim sınırdan çıktım oh olsun banlandım:nazar:
Fıstık der ki;az kaldı geleceğim:nazar:,püff banlandım bee haketmedim ama gelcem hemen:nazar: ok.

sarissam sana da hayırlı kandiller canım Şeniz
sorma mapıs damını doldurmaya başladık hayırlısıyla :lepi:
zaten bizden biri içerde olmasa hatrımız kalır:nazar: :roflol:

Sabıkanız kabardı iyice. Hadi sen evlenmiş yırtmışsın da bu bekar kızlar bu sabıkayla evde kalırlar zannımca delikafadulden

Amın aslıcımda sen bekar degılmısın kuzumohaoldumsmile:sm_confused:
bekarım kusum evlenınce inşallah:ecrin_bebek:

biri etiketlerimizi siliyo kızlar:nazar:
baktım etiketler azalmış, beniz yazdıklarımdan da gitmiş
e vıstık banlı kim siliyo bu ekiketleri etiketimikimyedi:nazar:

etiketimi kım yidi koptummmkaydirigubbakcemile3

Hayırlı kandiller kızlar...
Mapun damı yine mi doldu?

cnm sanada hayılrı kandıllerr

Nikon çiçeğem sana mesaj var
Zibin der ki; o gacının ağzının payını verdim için çok rahat,karı sus pus oldu,yasadan girdim sınırdan çıktım oh olsun banlandım:nazar:
Fıstık der ki;az kaldı geleceğim:nazar:,püff banlandım bee haketmedim ama gelcem hemen:nazar: ok.
aha posta güvercini geldi delikafadulden yoksa rüyada mıyım sen ak sakallı dede misin sempatiksalakcinni :roflol:
aferim zıbınıma helal olsun:nazar: :roflol: o gerekeni yaptı şimdi amonraya söyleyek o da ipekyola başvursun iyi bir intikam alsın, o halleder maşallah:nazar: :roflol::roflol::roflol:
vıstık bak hala kırk saatte yazıom leyn :mymeka: ama buna da şükür sen gibin misafir değilim ya :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
bak zırnaşık da koyuyom sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hatta editlesem silimez bile sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey
insan bir kere gurtlanmış olmaya görsün tabisi de ha demeye banlanır:nazar:
aman gözünü sevim bir daha uslu durma gardaş:nazar: sen uslu durunca olmuyo illa bela seni gelip buluyo mapısa düşüyon :mymeka:

Sabıkanız kabardı iyice. Hadi sen evlenmiş yırtmışsın da bu bekar kızlar bu sabıkayla evde kalırlar zannımca delikafadulden
aaa banlanmaya eş vermiyorlar sen bilmiyon mu :roflol: ne kadar ban o kadar itibar süprizzzzz :1rolleyes: :roflol::roflol:
ah ben zamanında bekarkene banlansaydım beni ne mendisler ne doktorlar isterdi :roflol::roflol::roflol:
etiketimi kım yidi koptummmkaydirigubbakcemile3
onu biri bizim etikete yazmıştı kaydirigubbakcemile3 kesin vıstık karısının işidir bu :mymeka:

sen hala mapısa düşmedin hayırdır inşaallah :roflol::roflol::roflol:
bünyene ters etki etmesin candi şekerim sırnaşık şeysırnaşık şey
Evet çilek reçelim ters tepti ben de :roflol:
aha posta güvercini geldi delikafadulden yoksa rüyada mıyım sen ak sakallı dede misin sempatiksalakcinni :roflol:

aferim zıbınıma helal olsun:nazar: :roflol: o gerekeni yaptı şimdi amonraya söyleyek o da ipekyola başvursun iyi bir intikam alsın, o halleder maşallah:nazar: :roflol::roflol::roflol:
vıstık bak hala kırk saatte yazıom leyn :mymeka: ama buna da şükür sen gibin misafir değilim ya :mymeka: :roflol::roflol::roflol:
bak zırnaşık da koyuyom sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey hatta editlesem silimez bile sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şey
insan bir kere gurtlanmış olmaya görsün tabisi de ha demeye banlanır:nazar:
aman gözünü sevim bir daha uslu durma gardaş:nazar: sen uslu durunca olmuyo illa bela seni gelip buluyo mapısa düşüyon :mymeka:

Ak sakallı 15 liyim:roflol:

Evet çilek reçelim ters tepti ben de :roflol:

Ak sakallı 15 liyim:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne şanlıyız 3 misafirimiz var :KK3: hiç bir topikte bu kadar misafir yoktur kaydirigubbakcemile2 bayanssulusmile:roflol::roflol:
zıbın birleşmiş südyenin oldu mu üstüne kız :roflol::roflol::roflol:

ana etıketlerıme noldu azalmış nan bunlar suclu kım nan el etsın:KK3:alsanaalsanasmile

mısafır bakma öle bön bön etıketlerımı kedımı yedi nan gördunmu senbilmiyorumkismile

emcoyum az önce mail adresimi değiştirdim mail adresimden aktif edene kadar engelliyorlar ondan mor oldum canım zemuszemus

X