- 24 Kasım 2009
- 5.561
- 5
ben gidemde yemeği halledem bari aradan çıksın gelirim hemen kaydirigubbakcemile2
Ben daha bulaşık yıkayacağım.akannehir
Çorba da yokbilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gidemde yemeği halledem bari aradan çıksın gelirim hemen kaydirigubbakcemile2
anammm kendini artık zindanın en karanlık köşelerinde bulmada delikafadulden :roflol: :roflol:
yanına mum filan al olmazsa sempatiksalakcinni :hulya: oturur örgü neyim örersin artıkın :a015: :a015:
kaydirigubbakcemile3
bende gideyim
biraz ev işi var
görüşürüz tekrar
öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
burlardayım kız :mymeka: gelmesem kafana nasıl vurucam :mymeka:nıkocan nerelerdesınn:mymeka:
kim onlar bi isim verin link verin la bu sıcakta yormayın adamıMapısa yeni düşenler olmuşsempatiksalakcinni
zİBİnim
gene naptın komşi :mymeka: bi gidem bakam ula mapısta mı çay vercen bana ha :mymeka:http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...mulakattan-gecmis-olanlar-5.html#post14346479
bu kez kesin yyiycem banı
Kazen abi affetmez bilmiyorumkismile
gidişin olsun da dönüşün de olsun işallakaydirigubbakcemile3
bende gideyim
biraz ev işi var
görüşürüz tekrar
demek bugün çorba var aklinialirimsmile tahmin edim yarın da makarna mı var aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:Ben daha bulaşık yıkayacağım.akannehir
demek bugün çorba var aklinialirimsmile tahmin edim yarın da makarna mı var aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
hangi hazır çorbalardan hangisi var çekmecede sen onu söyle seçelim :jeyyar:Nikonum bugün çorba yapacağım da hangisi olsun diyorum.
Tereyağlı pilavla,makarnamız hazır:jeyyar:
hangi hazır çorbalardan hangisi var çekmecede sen onu söyle seçelim :jeyyar:
DOMATESSS CORBASUIIIcokacimcoookBENDE MENEMN MAKARNA KISIR YAPABILIYOMMMsırnaşık şey
Ben daha bulaşık yıkayacağım.akannehir
kaydirigubbakcemile3
bende gideyim
biraz ev işi var
görüşürüz tekrar
İhtar aldım ya.sempatiksalakcinni