Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
para bitti ne olcek [ımg]http://www.vegegifs.com/smiley-emoticon/halterefort.gif[/ımg]
delikafadulden
iskender mi odelikafadulden
çok severim
hani bana :mymeka:
anaaam inanmıyorum mendisim kuzum gelmiş sempatiksalakcinniHey 15 li 15 li guclubacismile
heralde kalacaksın nereye gidecekmişsin öyle :mymeka:Daha iyiyim kuzum...
Arkadaşlarımdan mesaj yağmış üyeliğini sildirme diye..Hepsine teşekkür ediyorum.
Burda kalmam daha iyi olacak kanısındayım şuan.
Sen nasılsın özledin mi beni kuzu..:mymeka:
Hiç özlememişin belli hemen konumu satmışsın :mymeka:
o etikete ben de bayıldım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Buara etiketlere koptum ama
Hey corç mapısa düştüm versene borç etiketini kim yazdıysa çıksın ortaya öpecem sempatiksalakcinni
inanmıyorum ohaoldumsmileben hıc mapısa düşmedim ohaoldumsmile
şu konuşana bak sanki vıstık garısı konuşuyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Bizle birlikte olursan yakındır düşmen sempatiksalakcinni
Biz var ya ban kraliçesi olduk ban
sağol candi sana da sempatiksalakcinniKızlarrrrrr iyi hafta sonlarıŞenizŞeniz
aman kaç :mymeka: hiç nikom prensesim gelir deme :dilcikar::jeyyar:
Doğaçlamana kurban olurum senin anam
Kuzular ben kaçıyom malum yoldan geldim ..
Gelir gelmez kaçıyo gibi geçtim netin başına kafamçokkarıştı
Şu işlerimi halledeyim sonra girerim gene olumunekankayizsmile
ula mcoy garısı adamakıllı bi foto yükleyebildin önceki tabak neydi öyle bunu rahatlıkla yiyebilir miyiz bi hile yok di mi sempatiksalakcinni
yanına da kola ne iyi gider bişi de bilmeyin köftehorlar aklinialirimsmile
ben de onu sorucam komşim hiç sorma :mymeka: ben de kalanları yiyom :a015: biz yokkene yimiş nemıssızlaralsanaalsanasmileiskender mi odelikafadulden
çok severim
hani bana :mymeka:
delikafadulden
du para cekip gelyom
ahahahahahaha sırnaşık şey :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allahtan dondurmaya yetiştim erimeden alim :icecream: oh oh :icecream:
geldim akasiyam Şeniz pazar pazar canım sıkılıyo, kuzularımın ikisi uyudu herif dışarda kaydirigubbakcemile2 sen burdasın hiç değilse olumunekankayizsmile diğer garılar kaçmış, vıstık da yuuk senağlamaula nikon garisi bi geldin tam geldin avatarini yidigim... cokacimcoook
biyihli yesin seni
para bitti ne olcek
:icecream:Sağol zibinimŞeniz
:roflol::roflol::roflol::icecream:o etikete ben de bayıldım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ula candi yatacak yerin yok ha, muzdan sonra bunuda mı yaptın bana, geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inanmıyorum ohaoldumsmile
sağol candi sana da sempatiksalakcinni
yerimseniben
anaaam inanmıyorum mendisim kuzum gelmiş sempatiksalakcinni
buyur canım sen 15linin içindendin değil mi :roflol: Şeniz
heralde kalacaksın nereye gidecekmişsin öyle :mymeka:
hele bi bizi düşünme şşşşh maxım bitti max var mı gı aklinialirimsmile
o etikete ben de bayıldım :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ula candi yatacak yerin yok ha, muzdan sonra bunuda mı yaptın bana, geberdim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
inanmıyorum ohaoldumsmile
bi zamanlar ben de öle derdim hatta kendime çok güvenirdim
dikkat et bir defa girdin mi bağımlılık olabiliyo
şu konuşana bak sanki vıstık garısı konuşuyo :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ule 1 defa girdi adam oldu mübarek hiç boşuna uğraşma vıstık garısı hepimizin anahtarını alır bu hususta
bir de ne zaman uslu durcam dese pat banlanıyo manyah delikafadulden şimdi burda olsa ne hava atardı üyeliğimin 2.haftasından başladım banlanmaya diye :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu arada gurtlu vıstıım, fascinimm dız dız böcüüm nasıl kıydılar sizee :a015: ahh vıstıım msne gelll bekliyom
sağol candi sana da sempatiksalakcinni
aman kaç :mymeka: hiç nikom prensesim gelir deme :dilcikar:
yolunu bekle bekle hatun bi görünüp kaçsın :umursamaz:
geldim akasiyam Şeniz pazar pazar canım sıkılıyo, kuzularımın ikisi uyudu herif dışarda kaydirigubbakcemile2 sen burdasın hiç değilse olumunekankayizsmile diğer garılar kaçmış, vıstık da yuuk senağlama
geldim akasiyam Şeniz pazar pazar canım sıkılıyo, kuzularımın ikisi uyudu herif dışarda kaydirigubbakcemile2 sen burdasın hiç değilse olumunekankayizsmile diğer garılar kaçmış, vıstık da yuuk senağlama