poksuz pkolu
amaaan ifade varda smil ekleyene kadar ayni skop gibin kabiz oliiii insanlarlafa bak oruc var mi sizde diyo manyak yok ben marsda yasiyom bilion mu
insallah olurum yarin burda
sen zaten kkdan hic cikmayan 7/24 online üyesisin kanka :86:
neyse bende cikiyorum yavastan gut naytlar olsuuuunnnn
:79:
nan fıstıkım bende sizi çok özledim hep baktım burdana ama siteden kovuldum laa sonra cezam bitti geldim
ama ben kaç gündür burdayım kimse uğramıyo topiğe baya eskimişiniz anam eskiden ben varken neydi heheytt be en online topik buydu zhebani hele hiç girmiyo kimsecik girmiyo ya
yeni nickime gelince cezbedici ve havalı demek yani beni anımsatıyo hahahaha
hmm ordanmıydı konuşmuştuk sanırım dimi tamma bide diğer topikte görüyodum seni doğruuu geyiğin dibine vuralım topiğinde
ben yokken sende bizim delilere katıldın demek ha kankalarıma artık benimde bacım ve kankadaşımsın şekerimbende eski buradın müdavinlerindenim fasci de tanır hepsi beni
Annemler iznik merkezdebabam tanınır iznikte neyse özelden atayım çok deşifre olmayayım bakalım tanışıyor muyuz
ben geldiiiiiiiiiiiimmm__fstk is back :82: desem cok tomatis yer miyim acep
sizleri cok özledim yeaaacanim kankylerim cok oldu girmeyeli biliyorum sakin unuttun bizi demeyin siz unutulur musunuz yaaa kendi derdimden firsat bulamadim diyim siz anlayin gecmedi gecmiyo philemon ablam en cokta sen anladin ama girmeyelim burda hic o konulara neyyseee öhüm öhüm toparlan kizim fistik aylardir girmedik formdan düstük bbide gelip piskopata baglamayalm
nassiniz la eyisiniz insallahanamm nasilda özlemisim yayin yapmayiii yayinin dibine vurup muzun belini kökünden kirasim var
neyseeemmben susuyooogggmmm tomatisleme hakkini size birakiyom hakettim:86:
:92::92::92::92:
ben geldiiiiiiiiiiiimmm__fstk is back :82: desem cok tomatis yer miyim acep
sizleri cok özledim yeaaacanim kankylerim cok oldu girmeyeli biliyorum sakin unuttun bizi demeyin siz unutulur musunuz yaaa kendi derdimden firsat bulamadim diyim siz anlayin gecmedi gecmiyo philemon ablam en cokta sen anladin ama girmeyelim burda hic o konulara neyyseee öhüm öhüm toparlan kizim fistik aylardir girmedik formdan düstük bbide gelip piskopata baglamayalm
nassiniz la eyisiniz insallahanamm nasilda özlemisim yayin yapmayiii yayinin dibine vurup muzun belini kökünden kirasim var
neyseeemmben susuyooogggmmm tomatisleme hakkini size birakiyom hakettim:86:
:92::92::92::92:
böcüüüügggkkknapiyon la hosssiiiikkkkk :92: lafi hic dolandirmaya neyim gerenk yok :delphinsmili: diziler ne alemde ilerleme var mi :82: yogsam sinema filmlerine cok mu uzaksiniz özledim lan
yok kamçıyı seven ben değilimsen maço seversin bence kız kamçı seviyosun zannediyodum fantazili
philimabla kankaaaammmm :: dert ortagim :: nasilsin ablam cok özledim sizleri hersey yolundadir insallah :97: takkelerden naber :94: ördün mü gi ceyizimize :dakkabirgolbirkirmizinoktayagirenfstksmili::
ank ablam kankamhanimkelesimigetir alismisim ank abla demeye nabersin nasssin abla kankam sarisinim yarim yariiiimm direkler ne alemde hala dikiyon mu direk :annadin sen onu :
zibin kankynasil oldun bebem :tedavilere tamam mi devam mi
peki ya seysey iste :94:anlarsinya :76: muz kanka muz muzlardan naber kankag var mi bisiler :kankasininmuzlanipmuzlanmadiginimerakedenfstksmili: :86:
asli kankaaaggg lansen sinci penguyin mi oldun kankag : viiiyyyhhh :86: kopabülü müyüm kanka öne kanka hayirdir niye degistin la nickini sirf pengüyen olsa iyi bide patigi var abbaaaoooww la ben onu yazana kadar ömrümden ömür gider : insan bi der kizam nickim degisti hazirlikli ol der
shekerim candymnörüüüyon kacaaaaakkk :diyenebaksmili: :hicorayaugramayiphemenceciklafidegistirenfstksmili: :86:caktirma neyse susuyom kanka konustukca baticam seviyom seni kanka
böcüüüügggkkknapiyon la hosssiiiikkkkk :92: lafi hic dolandirmaya neyim gerenk yok :delphinsmili: diziler ne alemde ilerleme var mi :82: yogsam sinema filmlerine cok mu uzaksiniz özledim lan
pkolu skopumhayirdir nerelerdesin la sen bu saatlerde fink atardin :92: burdaysan kop gel günahlarindan :86: ne cok oldu la konusmayali kayganan nörüyo neyse sordurtma ne var ne yok anlat iste
shekeriiimmbi ara isi biraktigini sölemisti asli garisi nerelerdesin burda misin giriyo musun kkya minnak kusun nasil ayyyy herseyden bihaber gördüm kendimi eee uzun süre girmezsem olacagi buydu iste
laaaaggnn fasciiiiiiggggallaaaaan belasi nerdesin sen muzu kirilmayasica biz buralarda meraktan yarildik sen totonun keyfi yetince mi geliyon zilli cariye neyse gel la gel nomissiz özledik sükür kavusturana o nick ne la boynun devrilmesin emi atractive neyi cagristiriyo acep ov yeaaahh beybii
unuttugum biri varsa tomatisleyin beniiiiggggbu arada zibin kanka senin haberin vardir la loca loca loca :118: locam nerelerdeee :26:
bu ne la yine basladik bisürü smil silmeye :95:
yaa ben yokken herkes burdaymış
fasci alla seni netmesiindelüüü derdim varda ben bi konuya yorum yazmıştm.
hemen oraaya girip zebani allah belanı vermesin neden topiğe girmiyon yazmışpu ahaaa koptum delü:
yaa ben yokken herkes burdaymış
fasci alla seni netmesiindelüüü derdim varda ben bi konuya yorum yazmıştm.
hemen oraaya girip zebani allah belanı vermesin neden topiğe girmiyon yazmışpu ahaaa koptum delü:
nen fasci senmıydınnnnie dimiyonn niee haaa:86:bende asli:86::86:hatırladın dımı nan
tanımazz olurmıyakk mapıs dostum :82:
komşuu cıkmayın nanneoldu sonuc neyy:44:
iyiyim naylon kanka
Zibin naber naylon kanka
yazarım ben ne girmiyon nan sapık çiroz gidip başka topiklerde dolanacağına buraya gir özledik be sizi anlamiyinmi bi efor düşüşü var sizde amma hiç merak kalmayınız ben geldim ortalık bayram havasına dönebilir haydi hanımlaar yandan yandan hobaaa :81::124:
iyiyim naylon kanka
Zibin naber naylon kanka
yazarım ben ne girmiyon nan sapık çiroz gidip başka topiklerde dolanacağına buraya gir özledik be sizi anlamiyinmi bi efor düşüşü var sizde amma hiç merak kalmayınız ben geldim ortalık bayram havasına dönebilir haydi hanımlaar yandan yandan hobaaa :81::124:
:124::118::118:küçük kardeşim sınavı kazandıııııııııııılilililillliliiiii:124: kamu yönetimi hemde örgün öğretim çok mutluyumm çokk o da üniversitelii oldu
iyiyim naylon kankasen nassın
baktm burda kimse yok bende dedim atla süpürgene dolaş kkyıo sırada sen gelmişsin
vısıkla vurmuşsunuz geyiğin dibine
haydi eski 15li olalım
iyiyim naylon kankasen nassın
baktm burda kimse yok bende dedim atla süpürgene dolaş kkyıo sırada sen gelmişsin
vısıkla vurmuşsunuz geyiğin dibine
haydi eski 15li olalım
sağol canımTebrikler adaşıma Hangi üniversite
zibin bak fasci benim komşu çıktı
evet valla fıstık ve scopca çoştukk bi sen eksiktin sen enden çok girmiyosun ya eskisi gibi performans yok sende şekerim ya olmadı böyle
Ne haberrrr kızlarrrrgene yayınlar yapılmış haaaaa kaçırdık desenize
Atractive yi haturlayamadım nick değişmiş herhalde :26: