Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:13:aman boşver canım hayırlısı neyse onu versinn kız kurusu olduk desene ama olsun ya ben size kavuştum bak gene muhabbetler foraa artıkın
nassı geçcez o atağa
sen hala adet dönemlerinde gerginsn de mi:83:
selvi boylum al yazmalımfilmine ağlıyoruz
muhahaaaşeerepsizim benm aklıma gelmişti:13:
İlk sırada arkadaşlar seçeneği.Özellikle sevgilisi olan arkadaşların Zibinim.Onlar servet değerindeler
aslında ama sen farkında değilsin Sor bakalım şöyle yakışıklı işi olan tanıdıkları varmıymış?
oyy kuzum hiii hala gerginim patlamaya hazır bir bomba edalarındayım o dönemlerde
aman boşver canım hayırlısı neyse onu versinn kız kurusu olduk desene ama olsun ya ben size kavuştum bak gene muhabbetler foraa artıkın
nassı geçcez o atağa
olur şekerim hatta süper olabülüüü ne güzel iki elti anlaşırız hep eltimle iyi anlaşmak istiyordumkız zhebani ben seni kaynıma alıyım bari ya da sevgilimin arkadaşlarına bende altın değerindeyim o zaman benimde sevgilim var aramız bozuk ama bu aralar gene olsun altınım ben pırlantayım hatta
bu topiğe artık kimse uğramaz olmuş ya nerdesinişz kızlar siz görmeyeli ben formdan düşmüşünüz ama bizim bölük size diyorum
yok anacım ben maço istemem
iste geldim burdayim :87:ben bu iste ustayim :82::82: yani bi zamanlar ustaydim simdi cok formdan düstüm coooookkkk :84:nick degismis :94:kızlar selam nasılsınız fıstık sen nerelerdesin kayıplara karıştın
bende özledim nannnn sen önce diger yazdigima cvp veratractive .!.:vayy fıstık delüüüü nabersinn bakimm seni de özledim kızz