Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman boşver canım hayırlısı neyse onu versinn kız kurusu olduk desene ama olsun ya ben size kavuştum bak gene muhabbetler foraa artıkın![]()
nassı geçcez o atağa![]()
sen hala adet dönemlerinde gerginsn de mi:83:
selvi boylum al yazmalımfilmine ağlıyoruz![]()
muhahaaa:13:
İlk sırada arkadaşlar seçeneği.Özellikle sevgilisi olan arkadaşların Zibinim.Onlar servet değerindeler
aslında ama sen farkında değilsinSor bakalım şöyle yakışıklı işi olan tanıdıkları varmıymış?
![]()
oyy kuzum hiii hala gerginim patlamaya hazır bir bomba edalarındayım o dönemlerde![]()
aman boşver canım hayırlısı neyse onu versinn kız kurusu olduk desene ama olsun ya ben size kavuştum bak gene muhabbetler foraa artıkın![]()
nassı geçcez o atağa![]()
olur şekerim hatta süper olabülüüükız zhebani ben seni kaynıma alıyım bari ya da sevgilimin arkadaşlarına bende altın değerindeyim o zaman benimde sevgilim var aramız bozuk ama bu aralar gene olsun altınım ben pırlantayım hatta![]()
bu topiğe artık kimse uğramaz olmuş ya nerdesinişz kızlar siz görmeyeli ben formdan düşmüşünüz ama bizim bölük size diyorum![]()
yok anacım ben maço istemem![]()
iste geldim burdayim :87:ben bu iste ustayim :82::82: yani bi zamanlar ustaydimkızlar selam nasılsınız fıstık sen nerelerdesin kayıplara karıştın
bende özledim nannnnatractive .!.:vayy fıstık delüüüü nabersinn bakimm seni de özledim kızz