Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa bende dün girdim zaten ilk gerçekten şans sen neden girmiyosun tatlım ne amandır bizim gacılar nerdeler zhebani,fıstık nerdeler onlar yoklar mı onlarıda özledim bacım ya
parddon kimsiniz:44:tanıyamadımmuzsuz kalasıcaAnam anam anam anam
Kimseler yooookkkkkk
Günlerdir uğranmamış he topiğe.
Aylardır uğramayan benim konuşmaya hakkım yok gerçi
ahhh ablammm hem vuralhem behlül:98f ki ne offfffffslam kıslar nasılsınız zibinim vuralın yenidizisi başlıyor
alla alla sen de kimsin:26:kızlar benn gildimmm beni özlediniz mi kız zhebanı,shekerkızcandy,fıstık nabersiniz görüşmeyeli neler yapıyorsunuzDDD
evet tanışıyo muydukSelaaam
Tanışıyo muyduk daha önceden?:44:
Ankara ablaaaaaaa(nick değişmiş)
Phil ablaaaaaaaaaa
Zibiiiiiiiiiiiinn,Aslıııııııııııııııı,:Fıstıııııııııııııııııkk.
ÖZLEDİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMM
shekercim fasci arkadaşını unuttun mu tabi bi yıl oldu yoktum yani
fasciiiiiiiiiiiianammmm nerelerdesnöldük meraktan msnden bi sürü ileti bırakmıştmbanlanınca küsmüştüm siteye sonra gene geldim yettim gari naptınız bakalım ben yokken özlediniz mi beni itiraff ettt hadi gizleme
huuuu geldimaa bende dün girdim zaten ilk gerçekten şans sen neden girmiyosun tatlım ne amandır bizim gacılar nerdeler zhebani,fıstık nerdeler onlar yoklar mı onlarıda özledim bacım ya
aa onlarda gelsin ya yneiden başlayalım muhabbetlerimize ama bu kez beni banlatmayın haa
zhebaniii seni çok özledimm şekerimmm canım bacımm:2: napıyosun canım benim msn çalındı bişiler oldu ahh neler oldu nelerr ya sonra anlatırım işte banlanınca bende kızdım bi daha üye olmadım anlıcağın sen pro mu oldun kız görmeyeli aa şoktayımmm yaa gözlerim yaşardı
Sevgi neydi?Sevgi emekti
Zibinim of selvi boylum al yazmalım.:86:Az mı ağladık be o filmde
sormaaa bende evlenemedmossun bee aşk evliliği isterimben
bekle bekle aşk gelmiyo
evet muz anladığın şey
yok evlenmedi o da bekar
aman boşver canım hayırlısı neyse onu versinn kız kurusu olduk desene ama olsun ya ben size kavuştum bak gene muhabbetler foraa artıkın
aman boşver canım hayırlısı neyse onu versinn kız kurusu olduk desene ama olsun ya ben size kavuştum bak gene muhabbetler foraa artıkın
neye ağllıyosunuz kııı bana söyleyin bende ağlıyım bari çok ağlak zamanlarımdayım adet mi olacam nee