- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
bu erkekler bana gelene kadarbe n o şeyden alcam sus yazmaa oh süpeerr
bende yatcam
selaaaammoffff yaptigim alintilar gitti :95:
QUOTE=ladyfujx;19857803]selam kıslar bende geldim nasılsınız
varla yok arasi :86: bi hasret gideremedik yaaayani kıslar sizi yakaladığıma sevindim nerelerdesiniz yoksunuz uzun zamandır fıstığımda varmıdır aslımda yok sanırım zibinim bnasılsın bebişim
niye orta boy kankabunca yıl bekledm arkadaşyemin ediyom 3 yıdır elime erkek elii değmedi orta boyve kalın olsn
abla hep bu vıstık
idare eediyorm abla dohtorlar falansen nasılsn
galiba sanirsam bu bana gelen bir soruydu :86:
Eki Görüntüle 215162 :78::44::44::44:
dalga mi gecion kankabu ne kanka
Eki Görüntüle 215165
öhüm öhümmmmm ayın basladııııı maalesefkii rtükkk el atmasınnn deyooo yayınımız sansürüdürrr
aciklamaya bak allana
kankaaa başııı kalınnn gömuonmuuu asagıaıkı tane kulagı varrrbrdee çesmee gibi akıo sonundaaa allah cezanı kankaaaa sana acil mus lazımmm senın basına vurmusss ellamm:86:
vayhhohşşşşşşşşş
görmeye görmeye unutmuşum kankaa
nen banlanmıyımmm:18::18::18::18:hem resım koypppp hem korkan aslı similii
gülü seven tikenine katlanir olooomm:82:fıstıkkk allamın uyusuk karusuu buuu iş basındaykende böle yavassaa alan yandııı valla
aski kedi yediaşk vamı aşk hani nerde
5 kilocuk yiter mi lakankaggg e kaa güzel bi muzmuss bundan üretsınlerrrben günde 5 kılo yerimm :122::118: :94:
ben muz sevmiyom
yemeyene yedirenzitopikçe muz yiyoz
o kaaaaaolmazz sevecende yiyecendeee
gecen benımkınee yaklastımmmaslı dedii yter allasenn yitmez dedımm:92::92::94:
onu edvirt kesmez pehlül olcak kankasipariş verildiii kankagggg bi adet etvırddgülegüle yiyiyşinn pardon kullanın
nördünde cocugun kemigini kuruttun kanka laneski yArim demiştiki zıbın yeter iliğim kemiğim kurudu
118 33ü ara kankahemen arıom 444..... müşteri hzımetlerını etvırdıı sana gelmeden azgun kızlar kapmus kankaa üzgünümben sagaa pehlül gönderem bu sefer ucaklan benım uykummu gelıo nan sapıtmya basladım fıstıkta yayın bitince alıntıları bitirir zaar
tarkan vaaarkıslar boşverin edvırtı bizde neler var sülüman var kerim var vural var ooooooo
bu erkekler bana gelene kadarbe n o şeyden alcam sus yazmaa oh süpeerr
bende yatcam
aaagh ahhhhhhhhhhhha
kankaa abu fsıtıkkk yayın dedı hanı nerde anca altta görunuyooo sınır oldumm amcasımı cahgrıdıkıpis fıstıkkkk bööööö sanaaa kankaa vallah ondanher eve lazımmm eve gelen misafirlerede uygualarızzz
oyyyyyyyyyyyyyy
kankyalıntılarıı nettınız nen yıneeesiz benı öldürceni zyaaaa
12 de btcektı emme fıstık yüzünden yapamdık yayın kankaa bunu saymamkendını odaya kitle misafir gelınceee ben yatıyorum kıslar yarına dinc olmam gerenkkk yaladım öptüm hepınızzııı muzlu rüyalarrr:92::98:
hadiiin iyi geceler hepinizi kocaman mujukladiiimmhadi bakalım bebişler kısmetiniz bol olsun öptüm sizleri
hep bu vıstık garısıalıntılarıı nettınız nen yıneeesiz benı öldürceni zyaaaa
ablam yine gelhadi bakalım bebişler kısmetiniz bol olsun öptüm sizleri
şinci kkanka benm beğendiğim biri varvarla yok arasi :86: bi hasret gideremedik yaaa
niye orta boy kankabüyük beden rahat olur elbisen yani tiril tiril falan :86:
asklarimiz büyük beden kanka
galiba sanirsam bu bana gelen bir soruydu :86:
yok kanka ne gezermalum sütten yandikyogurt eksik olsun
abbbbbaaaaaaoooooowwwwwww soklaranzi nerden bulursun kanka bunlari
dalga mi gecion kanka
aciklamaya bak allanaöl kop bit geber o derece yani
vayhhyeni aklin basina geldi zaaarrrr
aynen kankaakankaa abu fsıtıkkk yayın dedı hanı nerde anca altta görunuyooo sınır oldumm amcasımı cahgrıdıkıpis fıstıkkkk bööööö sanaaa kankaa vallah ondanher eve lazımmm eve gelen misafirlerede uygualarızzz
senn olsn kankaavuralmııı odamı senun kankaaa :96:
behlülolcak ve çekirge olcazo kaaaaaemir büyük yerden
hii-ihasli kanka bu iste bi terslik mi var ne
onu edvirt kesmez pehlül olcak kankahem ayrica edvirt benim muz kolleksiyonumun bi parcasi lafini bil üle konus
nördünde cocugun kemigini kuruttun kanka lan
118 33ü ara kanka1 alana topis promosyon bedava
he kanka la öyle oldu ecikhep fisafir yüzünden nörem
tarkan vaaaraaaaaaggghhh ahhhhhhhhhhhh :78:
ben annamadim kanka bana acikla neyden alcan diyiver hele
aaagh ahhhhhhhhhhhha
hep misafirin sucu olum ben masumum ne zaman sizle hasret gidermeye kalksam bisi cikiyo lem :26:
oyyyyyyyyyyyyyygangan kurban ossun ver zirnasigimi verrrr oh be irahatladim heriiii
kankyinanmasi güc biliyorum ama lakin bu sefer alintilari ben mahfettimdost cok aci söyler kanka gaderin cilvesi bu ganga Aref degistiremedi belki ama Taner kaderi Gader olaranktan degistirdi kanka :44:bi dakka ya dur tamam yine anlasildi sacmaladik
ahhh bu topik
vıstıkkkkkkkkkkgelsenee