- 12 Nisan 2008
- 122.538
- 2.965
bılmoonmu derdim var daaa
Arattırma bana ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bılmoonmu derdim var daaa
neden acaba
biliorum ablam
ay koptum de enisteye izin versin olmaz ki ama aa-aaa önemli konulara degincek de
kanka muzuna da gününe de baslatma hossik bugn yayin günü hemide 10.kanal +30lardayiz viiiyhhhh tihandim haaaaa
futbol ligi birincilik kupasi maci ellam kanka
Arattırma bana ya
bnde bulamadımmm hönkkk
okumaya deger hic bir sekilde pisman olmak yok dur bakem sansin varsa bulurum simdiouyyy o konuyu bulmam lazımm
pazardan aldim bir tane eve geldim 15 tane sankimherifbehlülkonuyu her okuyusumdaaa kopuommm halaaaa:86::86:arabada bes evde onbess etiketlerrr
uuuuuuuuuuuuuuvvv neler duyyoruz büleeeBensiz yatağa gitmez
Merak ettim konuyu özelden göndersene[/QUOTE]oharaaa sen o konuyu bilmion muuu ohanneslerdeyim :bayilanfstksmili:
ay kopanzilerdeyim killi mi bari gilli :86: eger evetse kesin odurşimdi bizim yan dairedede bi evde 15 kişi var.o gelinlerden biriyse eğer gülmekten kendimi balkondan atarım ahah
anam konusmaya bak ayni biz vatana millete hayirli ugurlu olsun bi deli daha buldukbende istiyorum noğğlarrr
koskoca kk kilitlenmisti ve kardelen bilmiyorrrrr sok sok sokkkkkbılmoonmu derdim var daaa
okumaya deger hic bir sekilde pisman olmak yok dur bakem sansin varsa bulurum simdi
pazardan aldim bir tane eve geldim 15 tane sankimherifbehlül
uuuuuuuuuuuuuuvvv neler duyyoruz büleee
Merak ettim konuyu özelden göndersene[/QUOTE]oharaaa sen o konuyu bilmion muuu ohanneslerdeyim :bayilanfstksmili:
ay kopanzilerdeyim killi mi bari gilli :86: eger evetse kesin odur
anam konusmaya bak ayni biz vatana millete hayirli ugurlu olsun bi deli daha bulduk
koskoca kk kilitlenmisti ve kardelen bilmiyorrrrr sok sok sokkkkk
O zamanlar kendi derdimle uğraşmaktan derdim vara girmiyodum
okumaya deger hic bir sekilde pisman olmak yok dur bakem sansin varsa bulurum simdi
ay kopanzilerdeyim killi mi bari gilli :86: eger evetse kesin odur
anam konusmaya bak ayni biz vatana millete hayirli ugurlu olsun bi deli daha bulduk
koskoca kk kilitlenmisti ve kardelen bilmiyorrrrr sok sok sokkkkk
eheh ne zaman oldu bi kilitlenme ayy bnm niye şimdi haberim oluyoo ne çok şey kaçırmışım
olamaz mi ? olabilir ask tesadüfleri ev halki killari severfıstıkkk ne dıoooo olbülümmmüüüü
faydasi dokunur önemli notlar alcam heriiiif bi durele keleee de bak nasil izin veriyoNedeni belli 10.kanaldayız sen de izle derim belki izin verir 30 u geçti nasıl olsa
tabi bulamazsinkonuyu bulamadım yuaaaa:122::122:
ohara kanka esi ve esinin ailesinde miydi la nerdeydi bulcam ben bekleyinbnde bulamadımmm hönkkk
eheh ne zaman oldu bi kilitlenme ayy bnm niye şimdi haberim oluyoo ne çok şey kaçırmışım
Sen zaten yeni üye olmuşsun nerden bilcen:44:
Sen zaten yeni üye olmuşsun nerden bilcen:44:
bnm bi nick vardı kullanıcı adı ve şifresini unuttuğum için yenisini almak zorunda kaldım:122:
olamaz mi ? olabilir ask tesadüfleri ev halki killari sever
faydasi dokunur önemli notlar alcam heriiiif bi durele keleee de bak nasil izin veriyo
tabi bulamazsin
ohara kanka esi ve esinin ailesinde miydi la nerdeydi bulcam ben bekleyin
bu alintilari nördün gi viii su hale bakO zamanlar kendi derdimle uğraşmaktan derdim vara girmiyodum
2011 nüyesi noldugundan nolmasin nkuzumm :kirpiklerinikirpistiranfstksmili: :86:eheh ne zaman oldu bi kilitlenme ayy bnm niye şimdi haberim oluyoo ne çok şey kaçırmışım
no panik kanka dpzelltiimmmalıntılarrrrrr kım bozdu nen
anaa neydi nickinbnm bi nick vardı kullanıcı adı ve şifresini unuttuğum için yenisini almak zorunda kaldım:122:
hahahahah zhebaniyle 15li mapisdas kankalarinin bitmek tükenmek bilmeyen altin fantezi kurallari diye topic accaz:86: senin haberin yok tabiTamam o zaman izin verir Zhebani de iş var o gelsin notlarımı almaya başlıycam
no panik kanka dpzelltiimmm
anaa neydi nickin
hahahahah zhebaniyle 15li mapisdas kankalarinin bitmek tükenmek bilmeyen altin fantezi kurallari diye topic accaz:86: senin haberin yok tabi
no panik kanka dpzelltiimmm
anaa neydi nickin
hahahahah zhebaniyle 15li mapisdas kankalarinin bitmek tükenmek bilmeyen altin fantezi kurallari diye topic accaz:86: senin haberin yok tabi
ba baram baraaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve vizttik konuyu bularrr :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...emin-evine-gelin-gidecegimeltimde-olacak.html
alin hadi hayrini görün :82:
kankaaa bi an üryegmmm carptııı no panıkı no atakkheycanlandım bi an sankimmmfentezi topıgı acıldııı mıllett ne fentezıler yazdı kankaaa cilveli kk fıstıkları dşe arattır biii
amaninnn ben yokken neler olmus böyle kapanmis bile konu aFantezi topiği vardı geçen gün cinsellik bölümüne tamaaşındı
oku kanka ben kendi mesajlarimi okurken bile yarildim gülmekten görende baskasi yazdi sancak yanniz o zamanlar pek bi masummusum beya en komigide kazenin bizi banladiktan sonra geyik yapmasi ve saydim gercekten 15 kisiler demesiydi hatirlion muAsli .!.:bnde okucammmmm