- 28 Aralık 2009
- 15.448
- 89
vıztık deme banaaabi gelsinnn gstercem ben onaa sımarmayıı:83:
evet ya gelsn artıkfinalleri bitmedi mipis vıst ık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vıztık deme banaaabi gelsinnn gstercem ben onaa sımarmayıı:83:
__fstk'tan topcu asliyafstktan topcu asliya :121:
onlaynsin kanka gördüm seni :119:gel buraya asli gel yayinlari muzlayak kanka gel sesim geliy mi kanka bir ki bir kibu bir emirdir tamam
anaaagggmmm tripkoligin olayim kanka cok özledim lanbiz gelmeyek yanı
__fstk'tan topcu asliyafstktan topcu asliya :121:
onlaynsin kanka gördüm seni :119:gel buraya asli gel yayinlari muzlayak kanka gel sesim geliy mi kanka bir ki bir kibu bir emirdir tamam
anaaagggmmm tripkoligin olayim kanka cok özledim lan
bugün sizinim :82:alemlere akak
simdi ben seni bi cimciklicem o olcak amma velakettin cimcikleme smilisi taze bitmis zibin ne zaman gelecek lan kanka :26: yemek yeyip gelcem demis hala tikiniy mi yogsam abla kankalarim nerde ne zaman gelirler pkoluyuda göremedim sapsirttim an bknz sasirmak:86: ya sekerden ne haber isten ayrildi girmiyo demistiniz bi ara bizim deli candyyi sormuom bileAsli .!.:nen allah pelanii töbe euzubıllh üryamı göruyomm nenyoksa senmıısınn fıstıkk bi çimdiklee laaaaaa
viyhhh tihandim burdaymisin ya kanka günahini aldimneyse affettım kankamsın büyüksün
h geldın bende işteyımm olduğum kadarı ıle senınım
anlar bakem neler ettın
zebanıde buralardaydı ama nerdekı hoşşık
simdi ben seni bi cimciklicem o olcak amma velakettin cimcikleme smilisi taze bitmis zibin ne zaman gelecek lan kanka :26: yemek yeyip gelcem demis hala tikiniy mi yogsam abla kankalarim nerde ne zaman gelirler pkoluyuda göremedim sapsirttim an bknz sasirmak:86: ya sekerden ne haber isten ayrildi girmiyo demistiniz bi ara bizim deli candyyi sormuom bile
bu böcük nereye kayboldu lan
viyhhh tihandim burdaymisin ya kanka günahini aldim
hb kankeeyyyy tabi affetcen olum ayda yilda girdik zati ondada trip mi atcan yayin yapmak dururken ayatta inanmam bea :cinganviztihsmili:
nerelerde o hossik behlül behlül behlül simdi gelmesi lazim
lan girmeye girmeye smillerin yerinide unutmusum :86: iki saat rofrofu ariom
cok ihtiyacin varsa ihtiyac molasi verek kankaigrenc bi espriydi evet farkindayim :86: formumdan mi düstüm nettim :44: herneyseçimdiklesene beni kankaaa en acilindenn itiyacım var şu an bunaahe laa didi gelcem die daa gelmediii boynaa tıkınıyooo nsıl cıkarcamm geri demiyoo bögg iğrencaslismilisseabla kankalarla bende görüşemıyomm gı bu arapkolu iznikte anasının yanına gittiiicakma garu ne olcakkk gezentiiiböcükkk ayrı bi gezentiii hangi topıkte bakalımm
cok ihtiyacin varsa ihtiyac molasi verek kankaigrenc bi espriydi evet farkindayim :86: formumdan mi düstüm nettim :44: herneyse
ögg kanka igrencsin lan zibin gelince yedircek sana onu yani lafini
niye görüsemion kanka :26: gecen pkoluyla konustum emesendebi baktim hemen geri cikmis hizina yetisne ask olsun
böcüge göstercem ben gezentiligi ben varken gezentilik mezentilik yok o kaa
neye lazimim acep :coskunbakisiatipnerdebenimceyyarimdiyesinirlenenfstksmili: :95:tıhanma yawrumm :82:lazımsın
burda burda gördum sankı onu ama cıktı mı acep cıkmışlta olabılır günahını almayakaman günahı onun olsun bende zaten cok
yerını mı unutmuşsun 60 bas kanka cıkıy ama noktalama ısaretlerını unutma
diorum ya kanka smilleri ariom iki saat ben böle degildim lan neysem acilirim birazdan tasalanma senkanka bi smiley eksıklıgı var sankim sendeeehayırdır yafrimmmmsen yapmazdın böle şeyler heccchızdann düşmüssün annem sennayırıyettenn aganıgı nangınıgı demıcem özel mesac attım sana bennnhaicvpgeciştirıonmu yoksamm muzcunuupkoluyu sormaa yaaaazıbınım kankammmm benım yaaa hec yalnıs bırakmıyo benı sen gibim degılll
diorum ya kanka smilleri ariom iki saat ben böle degildim lan neysem acilirim birazdan tasalanma sen
yog olum ne gecistircem catlak bildirilerime bakmiom begeni flndir diye hemen yolleyom ganga
viyhhhh kiskanirim ama heaaaa evlatlikmisim gibin davranma baaa kankeeeg
hasretinize dayanamadim geldim lan sev beni öp beni tAsli .!.:sen böle bosla bizi sonra üvey evlat neyım de olcak işmi nenamma cok furdum gl bi sveiimşirine kankammm türkcesiii zengünnn knkammmmkopanziii gecen sema diokı kopanzi ne demekkolmaz o kız olmasss
hasretinize dayanamadim geldim lan sev beni öp beni t
viyyhh bide 15li olcak cakma 15li vaaaaaayyy
kanka la ayni seyi bende dicektm msne yorma beni face gel hadi ay lav yu
neye lazimim acep :coskunbakisiatipnerdebenimceyyarimdiyesinirlenenfstksmili: :95:
cikmis getmis
hangi birini yazem len hepicini unutmusum
olm fikrimi degistirip geri msne geldimdi yemegmi yedim geldim gel artikin kanka sendehani kızım facedee te allam benı delirtme kotam gidiyııı heraldeeeekıme dıyom ben yaaa
türk usulü efenime söyleyim:82:ziggim ve yanindaayriyetten kokü cok harikulade bir secim olabilü kanka :86:cnm sıkılıo vıstık
5te cıkcam dahaöğlen yemedım ne yesem bı önerı söyle bakım