kurtulmak isteyen mi var latamam küsmekten vazgeçtim7/24 beraberiz kankağğğğ kurtulamazsın benden
töbe bismillahHanimkelesimigetir nickOrjinali Hanım_keleşimi_ getirmiş Yettim la yettim bir girip bir çıkıyom FAcede mi konuşuyorsunuz locamla Bir facem bile yok ne gariban insanım Tüm enercimi kkda harcıyorum faceye yetmez
kurtulmak isteyen mi var la
töbe bismillahben daha cav demeden geri geldi motor mu tahtin la nördün
biz façeboka'cikankyleriz kizaam ne sandin :82: sen cahal kal böyle muzunada ayir nan az enercikinin tümünü cene calmaya ayiriyo anaa
kanka öyle demeevet skobum face ten konuşuyoruz da sen de gelsen oraya yetişemezsin emme burayakafiyeli oldu
kanka öyle demebu pohlu pko heryere yetisir nan hem orayi hem burayi idare etmezse bende biztik degilim
kanka öyle demebu pohlu pko heryere yetisir nan hem orayi hem burayi idare etmezse bende viztik degilim
skop az sus da motorun soğusun
ha allahtan face açtırmıyor yoksa yanmıştık hepimiz
Motor var benim totomda:82ardon çenemde parnaklarımda mı desem :82: Bir tek sizlen konuşuyorum onuda çok görme bana Bu akşam amma duygu sömürgedim heee
FAce açtırmıyor eşimyoksam her yere yeterim ben
skop az sus da motorun soğusun
ha allahtan face açtırmıyor yoksa yanmıştık hepimiz
konus nan konus motoru soguyasica konus
ammada sömürgüc ciktin kanka noliy bögün sana
hay eniste Allah senden razi olsun dermisim
canimiz skkn oldup yanliz kalmak istedigimizde "skop cik faceten:88:" derdik demi kanka
tabi canımmm fazla konuşmazsın biliyozbizde seni dürtüklerik neyse hacım bende kaçtım mırmırsmileysi iyi uykular rüyanızda beni görün
anliyom seni kanka anliyom :delphinsmili: iclendim nanoda doğru emme ben bize acıyom kanka çenesinden yada parmaklarındanmı desem rahat bırakmaz bizi ondan dediydim
Ben sussam gözlerim konuşurHacı çıkcam ondan acele ediyorum Size doyum olmuyor ondan konuşuyorum Yoksam konuşmam fazla bilen bilir Faceden habirem dürterdim sizi
Çabık yazın destan mı yazıyorsunuz siz çok yavaşsınız:82:
kankaagg birakmaaagg terketmeeg beniiigggtabi canımmm fazla konuşmazsın biliyozbizde seni dürtüklerik neyse hacım bende kaçtım mırmırsmileysi iyi uykular rüyanızda beni görün
Demin tepiniyordun kimse yok diye geldimde iiki çift laf ediyoruzKorkamyın face mace yok :82: Benim hiç facem olmayacak
cikma laynBende çıkcam bir çıkamadımİyi geceler lokumum
okudumm sonunda
lenn skop amma çenen varmış hakket ıyıkı facen yokbenımde yok ama üzülme oda eksık olsun valla işyerınde işe ayırcak vaktım kalmıycak yoksam patronda yörrü der yok kk bana yetıyo
vıstık en kısa zamanda gelıysın tmm mı lenn kanka dımem bakmam gözün yaşına yolarımhee bıde dizilerde durmak yok yola devam yenı köstümler aldım kankaaa:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?