Kardelen ablamiyiyim tsk sen nasilsin özledim ya
öyle miiyi geceler
valla okullar kapanir kapanmaz trye gidecegizİyiyim canım bizde seni özledik artık yaz geliyo seni daha sık görürüz
Bu sefer kaçtımeşim geliyo da
heyooooskopum cam az güzin ablalik yapim dedim :86:ama üsengecligim tuttu yine toru topu bi topicte güzin ablalik yaptim buda bisi ama yani dimi
niye zirliyongitmedim burdayim
Boşver güzin ablalığı sen Oy kuzum nerelerdesin neler yapıyorsun kuuu özledik seni sen gelme hiç emi Merak etme kankalarını Neysem duygu sömürgesi yapmıyayım derslere çalış sen
olum bu ne hiz
yoh olmaz geldim iki üc güzinlik taslamazsam basim kel kalir
geldim ula geldimnabion nassin nasi gidiy hayat asli halvet mi seker nerdesiniz diyo mu candy yine kayiplarda mi :86: böcük yine dizifilm cekiyi mi
ank ablam agaliga devam ediy miphilemon ablamin cenazesi varmis canim benim
zibinim nereye gitti skopunuttugum var mi la varsa tomatisleri yolla
vay anasiniNapim kuzum aynen devam ev gacısı oldum iyiceneAslı bildiğin gibi halvete devam Şeker şey işten ayrıldı giremiyor artıkın Candy yi bilmiyem:44:böcük işte diziici Ank abla keleş oldu Nicki değiştir hanımkelesimi getir oldu o artık bir ank deel:88: Phil ablamın akrabasını cenazesi varmış ondan gelemiyor Zibin sanırım sağlık sorunuyla ilgili çok merak ediyoruz Unuttuğun var mı bilmiyom:44: Yiter mi bu kadan havadis bende aslı gibim cinnetin geçiriyorum arada
vay anasini:delphintüttürenfstksmili: demek son hiz cene calmaya devam ha :86: seviyim seni
aslim zaten düttürüp duruyo benidürtük asli
neeesekerimde mi kayip mapisdaslar listesine girdi
ah benim kendi kizanimdemek hayla ugramiyi kkya ha
zaten o böcük garisi dizilerinden sasssa sasiririm hakolleksiyonuna yeni malzemeler eklemis mi bari kirpac neyim
ank ablam ne oldu nene kelesi nan keleste ne vay basima gelen kogus agaligina devam ama demi ondan haber et
canim philemon ablam benim yageri gelecek ama demi
zibinimcok merak ediyorum kuzumu ya hicbisey yazmamis giderken girmezsem böyle olur ise allahim insallah iyidir durumu
bi senin cinnettinligin eksikti zatenhadi asli yani basindaki muzu yiyemiyoda kabiz oluyo saga noluyo pkolu
nan kankabeni unutuyosun hep kankağğğğğküstüm sana
sev beni seveyim seniBende seni seviyimHerhalde nicki ne olursa olsun koğuş ağası belli Phil ablam gelecek gelecek meraklanma Bizede birşey demedi ki işte sağlık sorunundanmış İnşallah gelir hemen Pkolu mu Ben çıkıyorum kuzum bizi ihmal etme emi öperim seni Şap şup Çikita muz SAçmalayankopsmili Aslıya bu ara cinnetin gelmiyor Bana geçti
nan kankatesüf koydum seninle zaten 7/24 konustugumuz icin yazmadim:86: küsengeclik yapma yolarim allama :mahallegarisiviztiksmili:
sev beni seveyim seni
yirim kogus agami bennnnnnnicki ne dedim insan cvp ver grocan
umarim kisa zamanda gelir pilim ablisim
cabuk iyiles zibiniminsallah ya insallah
he pohlu pkoluiyi yörü get defol ben geldimya cikacagi tuttu pis nomissiz tripimi ye skop :95:
ahanda basladi ayni ben gibi cikitalamaya :44: ay aman sacmalamaya dicektimbulasici salgin virüsü cinettiniyeleri
gut nayt:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?