Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kurtulmak isteyen mi var latamam küsmekten vazgeçtim7/24 beraberiz kankağğğğ kurtulamazsın benden
töbe bismillah ben daha cav demeden geri geldi motor mu tahtin la nördünHanimkelesimigetir nickOrjinali Hanım_keleşimi_ getirmişYettim la yettim bir girip bir çıkıyomFAcede mi konuşuyorsunuz locamlaBir facem bile yok ne gariban insanımTüm enercimi kkda harcıyorum faceye yetmez
kurtulmak isteyen mi var la
töbe bismillah ben daha cav demeden geri geldi motor mu tahtin la nördün
biz façeboka'ci kankyleriz kizaam ne sandin :82: sen cahal kal böyle muzunada ayir nan az enercikinin tümünü cene calmaya ayiriyo anaa
kanka öyle deme bu pohlu pko heryere yetisir nan hem orayi hem burayi idare etmezse bende viztik degilimevet skobum face ten konuşuyoruz da sen de gelsen oraya yetişemezsin emme burayakafiyeli oldu
kanka öyle deme bu pohlu pko heryere yetisir nan hem orayi hem burayi idare etmezse bende biztik degilim
kanka öyle deme bu pohlu pko heryere yetisir nan hem orayi hem burayi idare etmezse bende viztik degilim
skop az sus da motorun soğusun
ha allahtan face açtırmıyor yoksa yanmıştık hepimiz
konus nan konus motoru soguyasica konusMotor var benim totomda:82ardon çenemde parnaklarımda mı desem:82:Bir tek sizlen konuşuyorumonuda çok görme banaBu akşam amma duygu sömürgedim heee
hay eniste Allah senden razi olsun dermisimFAce açtırmıyor eşimyoksam her yere yeterim ben
canimiz skkn oldup yanliz kalmak istedigimizde "skop cik faceten:88:" derdik demi kankaskop az sus da motorun soğusun
ha allahtan face açtırmıyor yoksa yanmıştık hepimiz
konus nan konus motoru soguyasica konus
ammada sömürgüc ciktin kanka noliy bögün sana
hay eniste Allah senden razi olsun dermisim
canimiz skkn oldup yanliz kalmak istedigimizde "skop cik faceten:88:" derdik demi kanka
anliyom seni kanka anliyom :delphinsmili: iclendim nan kanka sen davayi anladin demioda doğru emme ben bize acıyom kanka çenesinden yada parmaklarındanmı desem rahat bırakmaz bizi ondan dediydim
cikcakmis ondna acele ediyomus viyh tabi canim konusmazsinBen sussam gözlerim konuşurHacı çıkcam ondan acele ediyorumSize doyum olmuyor ondan konuşuyorum Yoksam konuşmam fazla bilen bilirFaceden habirem dürterdim sizi
nan anormallik bizde degil sendeÇabık yazın destan mı yazıyorsunuz siz çok yavaşsınız:82:
kankaagg birakmaaagg terketmeeg beniiiggg iyi gecler lilililil :ugurlarossunzilgitsmili:tabi canımmm fazla konuşmazsın biliyoz bizde seni dürtüklerik neyse hacım bende kaçtım mırmırsmileysiiyi uykular rüyanızda beni görün
bakma la laf benimkisi konus konusabildigin kadanDemin tepiniyordun kimse yok diye geldimde iiki çift laf ediyoruzKorkamyın face mace yok :82:Benim hiç facem olmayacak
cikma laynBende çıkcam bir çıkamadımİyi geceler lokumum
okudumm sonunda
lenn skop amma çenen varmış hakket ıyıkı facen yokbenımde yok amaüzülmeoda eksık olsun valla işyerınde işe ayırcak vaktım kalmıycak yoksampatronda yörrü deryok kk bana yetıyo
vıstık en kısa zamanda gelıysın tmm mı lenn kanka dımem bakmam gözün yaşına yolarımhee bıde dizilerde durmak yok yola devam yenı köstümler aldım kankaaa:82: