Vayy uyanıkk seniiii senden garuuuu olur bakkk
Sorma bende öleyimmmm
Kanar mı bilmem:86::86::86:inşallah kanar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma bende öleyimmmm
yarın irmik tatlısı yapayım diyorun üstüneden çikolta sosu iyi olur mu ki dersin abla
Ben pek sevmem irmik tatlısını sos dökme bence arasınada kakaolu büskivü koyyyy
bildiğim kadarıyla kk kart 30 lira,bende bekliyom site biraz hızlansın,hızlı cevap butonumuz geri
Şu anda 25 filn herhalde demiii al bir tane yaaa hiç beklemiyon direk yazıyon
Gazamız mübarek olsunnn komşummmmm sonunda öğrendikkkk :89:
Bende battaniye çok ablaAnnemi kandırayım ben çok ucuz kaliteli battaniyeler var internette kardeşimin çeyizine al diyim kesin alır Kart beleşe gelir bana
bildiğim kadarıyla kk kart 30 lira,bende bekliyom site biraz hızlansın,hızlı cevap butonumuz geri
gelsin
öğrendik komşummmm,eksik kalmadık bundandaaagerçi en son merak yüzünden
gelmişti başımıza gelenlerrrr
başka ürünlerde var orda semacım,battaniyelerin tek kişiliği 40 çift kişiliği 50 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
Kanar mı bilmem:86::86::86:inşallah kanar
Bisküvi güzel olurŞekerpare yaptım eşime seviyor diye yemiyorVercem aşağıya yesinler boğazsız Bende aksine boğazlıyımÖzenerek hazırlıyorum yemiyor fazla
gelsin
öğrendik komşummmm,eksik kalmadık bundandaaagerçi en son merak yüzünden
gelmişti başımıza gelenlerrrr
başka ürünlerde var orda semacım,battaniyelerin tek kişiliği 40 çift kişiliği 50 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.
ben hiç yemedim irmik tatlısını:26:xzgi nin mor mutfağı diye topik var yemek bölümündeyarın irmik tatlısı yapayım diyorun üstüneden çikolta sosu iyi olur mu ki dersin abla
Sorma bende öleyimmmm
Sen kandırırısın kartın üzerinede konarsın böylelikleee
Sende çok fazla yapma o zman ölçüleri yarım yaparsın
30 mu olmuş haberim yoktu artmış demekki al sende artık yaa br taneeee
Heeee valllllaa akıllanmayız biz demiiii
ben hiç yemedim irmik tatlısını:26:xzgi nin mor mutfağı diye topik var yemek bölümünde
orda çukulatalı yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam bi bak istersen.
iyi geceler kızlar
Battaniyeleri beğenmedimNevresimde vardır kesin neyse bir diyeyim ben ona bornozlar güzelmiş belki alırCasper olmanın zamanı geldi
irmik tatlısının üstüne çikolata sos olmuyo.ağır yani denedm biliyorm üff cAnım çekti bee
Hoşgeldin dadlu naber
Tamam yapmıyım o zaman benimde çekti canım
tırsıyom yavrim:18:yarın öğlen emarım var:18: sendn nbr
çok amaçlı örtü(nevresim) vardı onada bak istersen:86: