Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kankalarimmmmmm canlarim cügerleriiimmm viztiginiz geldi cok özlendiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz eski günlerimizi özledim :84: eski geyiklerimizi yayinlarimizi istiyom cok koptum sizden ama inanin kkya vaktim olmuyo hic cok stresliyim valla:96: ne siz sorun ne ben söyleyim :cokmagdurfstksmili: :86: :smilyazmayicoközlemisimsmili: :84: :herneyseuzattimyinesmili: ama unutuldugunuzu düsünmeyin sakin emi sizleri cok seviyorum bitsin bu hasret ehtiyar kazeni bilem özledim ula :86:düsünün artik ne kaa magdurum
sizler nasilsiniz ablalarim kankalarim insallah hepinizde iyisinizdir
yoklugumda neler oldu neler bitti kim bilir :herseydenbihaberfstksmili:
neysee ufacikta olsa özlem giderem dedim geceleriin kizi zabaaan 5lerine kadan kkda fink atan viztik :82: artik tavuk oldu :86:cok formdan düstüm
seviom sizi umarim özlüyosunuzdur beni :giderkengözüarkadakalanfstksmili:
philiimm ablaaam abla kankaaaam ay bayilazayim :bayilanzismili: abla kankam ya ay bi dakka ay ay gülcem heeyyyt mapisdaslim benim ilk banimizida yedik üzülem mi sevinem mi :86:ay karmasik duygulardayim ay nolduda gittiniz
kogus agasi ve sultani
kanka gettileeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr lilililililililil :zilgitcekenfstksmili: kanka yanliz bisi dicem bize ögüt verirken kendileri gittiler ay trajikomik
kanka laaayn niye sansür koyyon seffaf bi topigiz biz :86: yanniz bu sansürlenmis haliyseeee anladim ben oni
ne gecmisini okumus baldircan mi onnan neydiliyo kanka :86: bi aciklama settiriver
sen link ver:89: ben okurum
kendini öven kadınlardan nefret ediyorummmmmmmmmmmm:84::84::84:kkda bi sürü var
:84::84::84:hele birisi var ki
Komşummmm zibinin dediğini bendee bulamadımmmmmm öğrenirsen bi alooooo deee bana
Desene bannadaa tanıyommu pekiii :44:
öğrenirsem derim sanadaaaKomşummmm zibinin dediğini bendee bulamadımmmmmm öğrenirsen bi alooooo deee bana
kim kimmmmmBenim tahminim var
Süledim abla
öğrenirsem derim sanadaaa
kim kimmmmm
ben niye bilmiyommmmmm
Sana yok10 dk geçsin abla sanada yazarım
Süledim abla
öğrenirsem derim sanadaaa
kim kimmmmm
ben niye bilmiyommmmmm
Sana yok10 dk geçsin abla sanada yazarım
Mesaj alındıııı
Ben öğrendimmmmmmm
Diyozzzz dimi kart alın diyeeeeee beklemek yokkkkkk
Mesaj alındıııı
Ben öğrendimmmmmmm
Diyozzzz dimi kart alın diyeeeeee beklemek yokkkkkk
Kartta beklemek yok muPahalı geliyor bana ondan almıyorum
Kartta beklemek yok muPahalı geliyor bana ondan almıyorum
bende öğrendim komşummm
çamaşır sepeti diye topik var,orda 40 liraya battaniye var yanında da kk kart hediye.
yoruldum beaaaa 2 topik arasında koşmaktannnn
Bende battaniye çok ablaAnnemi kandırayım ben çok ucuz kaliteli battaniyeler var internette kardeşimin çeyizine al diyim kesin alır Kart beleşe gelir bana
yoruldum beaaaa 2 topik arasında koşmaktannnn