- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.129
- 1.423
- 60
ibo topiği taşınmış.körli sinirlenmiştir kesin aboobende neler neler yazmıştım:18:topuklarıma sıkcaklar valla
Ne etçen süslü dantelli sütyenleri donları de bakayımŞaka diyom la Çok çemkirme sende
günaydınnnnn yavru kankalarımmmmm
amann bi baktımgirdi millet birbirine dedim zibin kaç
Bende göremedim zibinn ortalık kızışmaya başlayacaktı ama az kalmıştııuzun namlıluylamısıkacaklar topuğunaaaa korkma annem çok acımazzzz
Günaydınnn semoşşşşşşşşzibine sarmalar benden bize yollmaıştı mapıstaykennnn
Günaydınnnn komşucummm
tüh kaçırdımkonu kapandı hazar zebanın msjlarından baktım yohh
nere taşındı kanka
lenn sen benı beğenmışsın:78:
amann bi baktımgirdi millet birbirine dedim zibin kaç
bi sıksalar topuklarıma dağıılırım allamabiz garibanık kimsede düzeltmez neyse benm hoca toplar dağılan yerlerim
konu taşındı böcümkazen olsa toplu kıyım yapardı hee:83:
kankalarimmmmmmcanlarim cügerleriiimmm viztiginiz geldi cok özlendiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz eski günlerimizi özledim :84: eski geyiklerimizi yayinlarimizi istiyom cok koptum sizden ama inanin kkya vaktim olmuyo hic cok stresliyim valla:96: ne siz sorun ne ben söyleyim :cokmagdurfstksmili: :86: :smilyazmayicoközlemisimsmili: :84: :herneyseuzattimyinesmili: ama unutuldugunuzu düsünmeyin sakin emi sizleri cok seviyorum bitsin bu hasret ehtiyar kazeni bilem özledim ula :86:düsünün artik ne kaa magdurum
sizler nasilsiniz ablalarimkankalarim insallah hepinizde iyisinizdir
yoklugumda neler oldu neler bitti kim bilir:herseydenbihaberfstksmili:
neysee ufacikta olsa özlem giderem dedimgeceleriin kizi zabaaan 5lerine kadan kkda fink atan viztik :82: artik tavuk oldu :86: cok formdan düstüm
seviom siziumarim özlüyosunuzdur beni :giderkengözüarkadakalanfstksmili:
kankalarimmmmmmcanlarim cügerleriiimmm viztiginiz geldi cok özlendiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz eski günlerimizi özledim :84: eski geyiklerimizi yayinlarimizi istiyom cok koptum sizden ama inanin kkya vaktim olmuyo hic cok stresliyim valla:96: ne siz sorun ne ben söyleyim :cokmagdurfstksmili: :86: :smilyazmayicoközlemisimsmili: :84: :herneyseuzattimyinesmili: ama unutuldugunuzu düsünmeyin sakin emi sizleri cok seviyorum bitsin bu hasret ehtiyar kazeni bilem özledim ula :86:düsünün artik ne kaa magdurum
neysee ufacikta olsa özlem giderem dedimgeceleriin kizi zabaaan 5lerine kadan kkda fink atan viztik :82: artik tavuk oldu :86: cok formdan düstüm
iyi geceler geçmişi okyamadımözet geçin bana muz konuşuldu mu
Günaydınnnnnn koğuşşşşşşşşşşşş nirdesiniz yaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84:
:78::78:saolasın kankayönetm odassına taşındı kanka
laa seni beğenmeyn ölsn
iyi geceler geçmişi okyamadımözet geçin bana muz konuşuldu mu
:1
kankalarimmmmmmcanlarim cügerleriiimmm viztiginiz geldi cok özlendiniiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzz eski günlerimizi özledim :84: eski geyiklerimizi yayinlarimizi istiyom cok koptum sizden ::ama inanin kkya vaktim olmuyo hic cok stresliyim valla:96: ne siz sorun ne ben söyleyim :cokmagdurfstksmili: :86: :smilyazmayicoközlemisimsmili: :84: :herneyseuzattimyinesmili::ama unutuldugunuzu düsünmeyin sakin emi sizleri cok seviyorum bitsin bu hasret ehtiyar kazeni bilem özledim ula :86:düsünün artik ne kaa magdurum :6
slm kankalar gününüz aydın olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?