Ben normal yapıyorum abla sadece nohut etli nohut fasulye sevmem et severim ama yemeğin içinde sevmem biraz acayibimKöfteli ilk defa duydum güzel oluyor mu senden öğreneceğim çok şey var
eeee sende bizim yaşımıza gelince böyle olacan
bende halen öğreniyorumm öğrenmenin yaşı yokkkk
benim çocuklarda yemeğin içinde eti sevmiyorlar ben yemekleri kıymalı pişiririm.
güzel oluyor çocuklar çokkkk beğeniyor.2 şekilde yapıyorum.
1. köfteyi yoğuruyorum,misket gibi şekillendiriyorum kızartıyorum.kağıt havlunun üstüne koyuyorum
yağı çeksin diye sonraaaa nohut kaynamaya başlayınca köfteleri nohutun içine döküyorum.
2. köfteye ekmek yerine kısırlık bulgur koyuyorum yoğuruyorum kızartmadan kaynayan nohutun
içine atıyorum.
1. şıkkı bezelyede de yapıyorum ama havuç ve patateste koyuyorum,patatesleri minik,minik doğruyorum.
mesela ben karnıbaharı kıymalı pişirirdim bir gün arkadaşımda yedim çokkk güzeldi o tarifide
vereyim sana, belki biliyorsundur.
soğanı kıymayı pişirdikten sonra içine karnıbaharı,biraz bezelye,havuç,minik minik patates
öyle güzel oluyorki tavsiye edrim.[/QUOTE]
Sağol abla benim eşimde kıymalı sever karnıbaharı ama ben sevmediğim için hiç yapmadım deneerim onuda
Ya birde geçen biftek yaptım fırında sodada beklettim önce sonra zeytinyağı kekikle harmanladım yumuşak oldu çok eşimde beğendi ama ben tadını sevmedim pek zeytinyağından mı oldu acaba anlamadım:26: