bu anllattığın kim :44:
annemin=ikinci-esi-25-sene-sabrettigi-belki-duzelir-dusuncesiyle-25yilini==ziyanettigi-adam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu anllattığın kim :44:
annemin=ikinci-esi-25-sene-sabrettigi-belki-duzelir-dusuncesiyle-25yilini==ziyanettigi-adam
Özel olacak ama 25 sene niye dayandı hani öz babanda değil çocuklarımın babası deyip sabretse:44:
alahhhhhhh corçben seni şapur şupur yerm
biraz-korkudan-birazda-belki=duzelir-dusuncesi-iste
bana bak zibin cadısı corcuma sulanırsan varya gebertirim seniiiiiii ona göreeeeee aganın manitasına sulanmak olurmu hiççççççç :82: sen git irfanınla hayal kurrrrrrrrrrr :92:
Kızlar ben kaçtım iyi akşamlarrrrrr zibineeeee göz kulak olun corcuma sulanmasın ona göreeeeee :82: :82:
baştan düzelmezse hiç düzelmiyolar malesef
annemde böyle sabreder babama
o yüzden tahammülsüzüm
ilişkilerimde dominant olan benm:97:
bana bak zibin cadısı corcuma sulanırsan varya gebertirim seniiiiiii ona göreeeeee aganın manitasına sulanmak olurmu hiççççççç :82: sen git irfanınla hayal kurrrrrrrrrrr :92:
Kızlar ben kaçtım iyi akşamlarrrrrr zibineeeee göz kulak olun corcuma sulanmasın ona göreeeeee :82: :82:
herkesin-ufak-tefek-sorunlari-olur-ama=bi-insanin-hayatina-gaspedilmez-annemin-nekonusma-hakki-ne-sozhakki-vardi-yasam=hakkini=gaspetmisti-20seenedir-annem-depresyondancikamadi=sagligindan-etti-annemi-ahh0ahhhh-simdi-sekiz-ayolcak-kactik-huzurumuz-geldi-ama-haberleri-gelio
bizi-ariomus-hala-onun=tedirginligi-oluooo
Polise şikayet edin
herkesin-ufak-tefek-sorunlari-olur-ama=bi-insanin-hayatina-gaspedilmez-annemin-nekonusma-hakki-ne-sozhakki-vardi-yasam=hakkini=gaspetmisti-20seenedir-annem-depresyondancikamadi=sagligindan-etti-annemi-ahh0ahhhh-simdi-sekiz-ayolcak-kactik-huzurumuz-geldi-ama-haberleri-gelio
bizi-ariomus-hala-onun=tedirginligi-oluooo
nşallah bulamaz sizi
huzur çok önemli bi şey
sen çAlışıyo musun