- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
hey 15li 15liiiiiii KK yollariii banliiiii
hey 15li 15liiiiiiii trajikomiginde trajikomigiiiii
Allahhh Alllaaaaaaaahhhh
iveeeeeeeeeeeeetttt benim biricik mapisdas kankalariiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm
düsündüüüüük :97: tasindiiiiiiiik
dedikkiiii:89: biz mapisdas kankalarinin niye bi topigi yok
farkli farkli topiclere dagildik:2: geyik yapamaz olduk :84:
amaaaaaaaaa yeter artikin bu kadann hasret tak etti canima en sonunda sizsizlikten cinnettin gecirecem o olacak:95:
neyseee lafi uzatmayayimda size kendimizi tanitayiiiiiiiim hos KK tarihine adimizi altin harflerle yazdirdigimiz icin herkes bizi taniyo artik malum KK hayatinda bi ilke imza attiketiketler bile bizim yüzümüzden kaldirildi:90: ama yinede bilmeyenler vardir, neysee...
bakiiiiiiiiiinn bunlar biziz :87:15li mapisdas kankalariyiz bakmayin burda sadece 6 kisi olduguna:119: mapisdaslarimin yarisi kendilerini desifre etmek istemedikleri icüün sadece 6 kisi var burda:124:
eveet eveeettt biliyoruuummm cooook güzeliizzz :98:
simdi siz icinizden kesiiiin bu 15li mapisdas ne demek diye geciriyosunuzdur :105: e haklisiniz tabi :94:ben olsam bende sorarim bu ne demek diye
sizi daha fazla merakta birakmayimda anlatiyim bari dimiii
bizim hikayemiz aslinda trajikomik:92:hersey killi bi arkadasimizin dert topiginde basladi:106:cok kisaca özet geceyim...:126: tikkat tikkat sesim gelii miii, bir ki bir ki
asiri derecede killi olan :96: fakat nisanlisi killi kadin sevmeyen:99: killi kadin sevmedigi gibi kendiside killi olan nisanlisinin:100: 15 kisilik ailesiyle ayni evde oturmayi planlayan arkadasimiz evlenince 15 kisiyle ayni evde oturmayi degilde killarini sorun edip dünyaya pembe gözlükle bakmasi :103: herkesin dalga konusu olmustu
e bunun üzerinede haliyle geyik yapmaya basladik etiketletler ekledik vs vs vs...
yanliz isin garibi:121: geyik yapan ve etiketleri ekleyenler'in sayisida 15'ti düsünün yani 15 kisilik bi aile ve 15 topigi birbirine katan üye
hemen etiketlerimizide ekleyim
* !!!kaynana kaynar kazana!!!
* ÖlÜm ÖlÜm dedİĞİn nedİr kİ gÜlÜm
* 15 kişi sizi gözetliyor..
* 15 tane kelle
* aŞk her Şey deĞİl
* aboowww
* agda bile yapamazsin yaaa evlenme sakin
* akşam yatmazsabah kalkmaz gelin
* allah akıl fikir versin
* amanin boooww
* arabadabeş evde onbeş
* ask bu iskenceye degermi yaww
* banyo sırası haftada bir geliyor
* bayramda100kişi olurlar
* behlül olsa duvara tırmanır
* behlülolsahicdurmagitderimamabucekilmezkianam
* ben anneme tahammül edemiyom.kaldı elin anası
* bi dublekse gelin gidemedim ona yanarım :)
* bile bile intihar
* bir arabaya kaç fil biner
* biri bizi gözetliyor:)
* düştün kk kadınlarının eline
* demetiinşarkısısizeuymaz:)
* eltigörümcekaynanakayınpederkayınabovvvvv
* eniyiçözümintiharet
* evde kim yokki
* evine
* evli mutlu çocuklu sülaleli:)
* gelin
* gelin olduğumu bilemedim tüh wah
* gidecegimeltimde
* hoopp sağ baştan say
* huzur yok
* kıllı şaziye
* kafasız gelin
* kalk leeenn anam otureceek
* kayinvalidemin
* kaynana istimada
* kendim ettim kendim buldum
* killi killi gezmek istemiyosan o eve gitmee
* koğuş uyan sağ baştan say..
* koğuş yemek hazır
* koğuşş kalk
* olacak
* pazardan aldım bir tane eve geldim 15 tane
* sürü halinde yaşayan yeni bir canlı ırkı bulundu
* sankimherifbehlül
* sek sek sekerekten
* sen kafayımı yedin
* soyha gelin kalkkk calis yatma
* tek ÇÖzÜm ayrilik
* testere 15 :)
* van mınıt kelam van mınıt :)
* yıka bulaşıkları güçük gelin
* yemek sırası kimde
* yeni gelin kimse onda tabi
* yine mi bamyaa....
gülmekten öldünüz biliyorum
teeebi sevgili patronumuz Kazenbu etiketleri görünce tabikiside cildirip efsane etiketini yani * yiyorsa yazin bakalim... yazip KK tarihinin ilk toplu katliamini yaparak:18:15 kisiyi birden banladiiste böylece 15li mapisdas kankalari olustu
anlicaniz bizimkisi etiketten dogan dostluk 15 kisi banlandik, kopamadik baglandik
burdan patronumuz Kazen'e sonsuz tesekkürlerimizi sunmak istiyorum:109: eger bizi topluca banlamasaydi:83: belkide bu güzel dostlugumuz olusmicakti 15li mapisdaslar olarak hayatimizda hic banlandigimiz icin mutlu olucagimizi düsünmezdik :101: ama KK hayati bu iste ne olucagi belli olmuyo
neyse cok konustum farkindayim :cenesidüsenfstksmili: bu yüzden artiiikk sampanyamizi patlatiiiiiiiiiiiiiiippppptopigimiziii aciyoruuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm
lilillilililililil :zilgitcekenfstksmili: vatana millete hayirli ugurlu olsuuuuuuuun :118:
15li mapisdas kankalariiiiimhadin garii buyrun topigimizeeeeee ne duruyonuz la daha gelsenize:88:
hosgeldiniz sefalar getirdiniz efeeemmm
son olaraktaaaaa :halakonusanfstksmili: kankalarimi ne kadar cokkkkkk sevdigimi KK'ya girmedigim zamanlarda burnumda tüttüklerini onlar yüzünden KK bagimlisi oldugumu yazmazsam olmaz
sizi cooooooooookkk ama cokkkkkkkkkkk seviyorummm canlarim benim
topigimize ve dostlugumuza nazar degmesinnn
Son düzenleme: