(- 155 Merkez -)

geçmiş olsun nergis aplam
bende hemen sabah annemleri aradım ama onların haberi yok depremmi olmuş diyorlar allah korusun:teselli:

cicegim bugun erkencisin :jeyyar:kaydirigubbakcemile3
erkenmi,a.s. bende geç kaldığımı düşünmüştüm. bu gün biraz geç kalktım canım tembellik yapmak istedi,,şakkıdı,az önce pazardan geldim sporumuda yaptım,galiba biraz fazla zorlamışımki kolum ağrıyorrhihoyyyt
Herkese Günaydınlarrrrr!!!!!!
Sağlıklı,huzurlu bir hafta olsun inşallah:Saruboceq:

Dün gece feci bir deprem yaşadık....her taraf sallandı...çatır çatır evin her yerinden sesler...tamam dedim denize gömülüyoruz...neyseki kısa sürdü...ege de olup da hissedenlere geçmiş olsun...allahım herkesi korusun:Saruboceq:çok kötü bir geceydi..

Şeniz

ngs,çok geçmiş olsun bende az evvel haberlerden dinledim,Deprem çok kötü birşey Rabbim herkesi korusun...:Saruboceq:

erkenmi,a.s. bende geç kaldığımı düşünmüştüm. bu gün biraz geç kalktım canım tembellik yapmak istedi,,şakkıdı,az önce pazardan geldim sporumuda yaptım,galiba biraz fazla zorlamışımki kolum ağrıyorrhihoyyyt

ngs,çok geçmiş olsun bende az evvel haberlerden dinledim,Deprem çok kötü birşey Rabbim herkesi korusun...:Saruboceq:

oyyy canim:teselli: dikkat et kendine bu yasta zorlama kendini bu kadar kaydirigubbakcemile3:mymeka:

f020.gif
utu yaptim askimi bekliyorum dun gece 04:00 de geldi :KK43:

troyacım,deprem zaten gece yarısı oldu...herkes genelde uyuyordur o saatte....bizim de bazı arkadaşlar hissetmemişler...ege bölgesi malum deprem bölgesi..biz alışkınız sarsıntılara ama bu bayağı büyük bir sarsıntı idi..(5.2 şiddetinde imiş)ailenin hissetmediğide iyi olmuş....devam etmez inşallah:Saruboceq:

neyse hepinize sağlıklı,huzurlu günler dilerim:1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz

Günaydın arkadaşlar,:kahve:
Dün kendimi çok hırpalamışım kollarım kalkmıyor,hihoyyyt(zepp duymasın)hamlamışım resmen.
Birazdan kahve içmeye arkadaşım gelecek,kızlar sizde buyurmazmısınız:kahve:

Günaydın arkadaşlar,:kahve:
Dün kendimi çok hırpalamışım kollarım kalkmıyor,hihoyyyt(zepp duymasın)hamlamışım resmen.
Birazdan kahve içmeye arkadaşım gelecek,kızlar sizde buyurmazmısınız:kahve:

kaydirigubbakcemile3 bu gulus nicin anladin sen onu :jeyyar:

kahve teklifin hala gecerli mi cicegim ne iyi olurdi bee
a015.gif

Gunaydin kizlar ...
yeniyil hediyenizi aldiniz mi ?:jeyyar:
askim bana acayip bi' hediye almis :):asigim: soylesem mi acaba:1rolleyes:
yada durun KK'ya konu acayim bunun icin eminim cok ilgi gorur:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Günaydın arkadaşlarŞeniz
ngs ablam çok geçmiş olsun,Çiçeğim ablam bende geliyorum kahvemi hazırla.

Zepp canım ben eşinin doğum hediyesinide merak ettim,benim yılbaşı hediyem daha belli değilŞeniz

slmlar kızlar nasılsınız
sabah 9da ablama kahvaltıya gitmiştim dedikodu derken yeni geldim eve
bu arada herkesin yeni yılı kutlu olsun daha nice senelere birlikte
ngs ablam sanada çok geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inş.

Herkese Yeni senede,sağlık,huzur,mutluluk dilerim:1hug:
Tüm Dünya için de Barış ve Sevgi Yılı olur inşallah.....

noelai0.gif

Hepinizi Öptümmmmmm!!!!
i45uh61wj5.gif

Günaydın şekerlerr..
Arkadaşlar bende yeni yılınızı kutluyor,sevdiklerinizle güzel günlere diyorum ,
zepp hediyeni merak ettik doğrusu ,
bizde hediye neyim yok.
kocışkom bana başka sürprizler yapa:dilcikar:r,yarın paylaşırım sizlerle..yerimseniben

Günaydınlar arkadaşlarŞeniz
yeni yılın sağlık, huzur ,mutluluk ve para getirmesini dilerim,
Nice mutlu yıllara arkadaşlar.

Merhaba arkadaslar ;
En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar.. a.s.

Günaydın şekerlerr..
Arkadaşlar bende yeni yılınızı kutluyor,sevdiklerinizle güzel günlere diyorum ,
zepp hediyeni merak ettik doğrusu ,
bizde hediye neyim yok.
kocışkom bana başka sürprizler yapa:dilcikar:r,yarın paylaşırım sizlerle..yerimseniben

:eek:sey..!!soylesem mi acaba :asigim::1rolleyes:

X