yedi yıl sonra olan kızımın öleli (erken doğumdan dolayı )bir sene bile gecmemisti üstünden bir dıs gebelik gecirdim bingölde ismi lazım değil bir kadın doğumcu önce anlamadı yanlıs bir tedavi kanamam durmaz oldu sonra teslerde hamile oldugum ortaya cıktı ama bebek yok rahimde doktor önce kürtaj eğer yoksa hemen amaliyat tüpler ve yumurtalığa ne kadar zarar verdigini bilmiyoruz diye
hemen hastaneye yatırmaya karar verdi ama bu amaliyatın bir kısırlastırma amaliyatı oldugunu cok iyi biliyordum zaten cocuk cocuk diye çalmadığımız kapı ugruna harcadıgımız paralar ve altınlarda cabası
antepteki doktorumu aradım tahlilerimi okudum bana daha bebek 2000 değerlerine ğelmeden ğözükmeyeceğini
artı bunun baska tedavilerinde oldu apar topar altı saatlik bir yol olan antebe gittim gittigim zaman yanlıs tedaviden bebek ölmüstü kürtaj oldum ve bebek cıkmadı kemoterapi yöntemiyle bebeği oldu yerde kurutup adet ile atılmasını sağladı
ve ardında 6 ay gectikten sonra kızıma hamile kaldım ve kızımda kendi sayesinde doğdu
yeni gelen bir bayan doktora gidiyordum bingölde yedi aylıkken erken doğum başlamıs rahim ağzı acılmaya basladığı halde bilemedi antebe gittim yata yata hemde sancılarım artmıstı elazığ bingöl yol yapım asamısında her yer rezalet doktor bunlar nasıl doktor ne hale gelmişsin bunun tedavisi var ilacları var diye bir sürü kızmıstı
ve onun sayesinde kızımı sekizci ayına kadar tasıdım erken doğum yaptım ama allaha sükür iyiki varmıs ordaki doktorlara kalsa belki cocğum bile olmayacaktı ve benim dönemimde bir iki arkadasa aynı seyleri yaptılar ağrı kesici aldı diye sakat doğar diye arkadası kürtaja zorladılar öbür arkadaşı yarım saat icinde karar verip sezeryana cok madur olan insanlar oldu en ğüzeli onları dinlemek ama bizede mantıklı ğelen seyleri yapmak
binğölü neden cok seviyorum büyük kızımda yedi ay yattım yerimden kalkamadan gurbetlik zor herseyinizde aileniz yetisemiyor bana arkadaslarım annem kardesim gibi baktı ne yemek yaptırdılar nede ev temizlettiler insanlığı arkadaslığı can yoldaslığını orda öğrendim desem yeri var onun icin asla unutamam bingölü
uzunmu yazdım ne kaydirigubbakcemile3