(- 155 Merkez -)

ZENCİ

Doğumhanenin kapısında 3 baba adayı heyecanla bekliyorlarmış.Birden doğumhanenin kapısından bir hemşire kucağında siyah tenli bir bebekle çıkmış.Hemen bir baba adayı öne atılmış ve '''BU BENİM BEBEĞİM BU BENİM BEBEĞİM''',demiş.Hemşire sormuş'''NERDEN BİLİYORSUNUZ SİZİN BEBEĞİNİZ OLDUĞUNU'''adam cevap vermiş '''BİZİM HANIM PİŞİRDİĞİ HER YEMEĞİ YAKAR BUNU DA MUTLAKA O DOĞURMUŞTUR'''

:roflol::roflol:

zepp.hayırdır akşama kim geliyor... neler yapcan.. :jeyyar:
janet sen naptın iyisindir umarım..yerimseniben

çiçekcik. tam yerine geldin.. burada sıkıntı dert hastalığa yer yok.. foraa eğlence...hihoyyyt:lepi:
umarım hep birlikte güzel vakitler geçiririz..her şey gönlünce olsun.. bebek konusunda sakın canını sıkma.. mutlaka vakti zamanın vardır ..Rabbim her şeyin hayırlısını bilir ve verir inş..opuyorumnanaktan
AMİNNNN canım benim çok saol opuyorumnanaktan bende öyle düşünüyorum zati napcaz ki gülcez eğlencezz demi amaaa bi yere kadar sık sık

ZENCİ

Doğumhanenin kapısında 3 baba adayı heyecanla bekliyorlarmış.Birden doğumhanenin kapısından bir hemşire kucağında siyah tenli bir bebekle çıkmış.Hemen bir baba adayı öne atılmış ve '''BU BENİM BEBEĞİM BU BENİM BEBEĞİM''',demiş.Hemşire sormuş'''NERDEN BİLİYORSUNUZ SİZİN BEBEĞİNİZ OLDUĞUNU'''adam cevap vermiş '''BİZİM HANIM PİŞİRDİĞİ HER YEMEĞİ YAKAR BUNU DA MUTLAKA O DOĞURMUŞTUR'''

:roflol::roflol:

hahahaaaa süpermişşşşşşşş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım ama sabahtan beri temizlik yapacağım diye canım cıktı birde söyle pırıl pırıl dursa lojmanları yaparken heralde polis esleri boş insanlar temizlesin dursunlar diye nerde temizlemesi zor ve temizligi göstermeyecek malzeme kullanmışlar yapıyor yapıyorum bir türlü parlamıyor bu ev mafoldumben

delikafaduldenancak geldim baglanti yoktu yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı

bekarlari alacagiz iftara
hazirliklar tamam
ama yoruldum :nazar:

kolay gelsin canım bu gün bizde misafir gidiyoruz oh yemek yapmayacağım bu gün

iyiyim canım ama sabahtan beri temizlik yapacağım diye canım cıktı birde söyle pırıl pırıl dursa lojmanları yaparken heralde polis esleri boş insanlar temizlesin dursunlar diye nerde temizlemesi zor ve temizligi göstermeyecek malzeme kullanmışlar yapıyor yapıyorum bir türlü parlamıyor bu ev mafoldumben
haklısın janet.. polis hatunlarına ....durmadan gara betonu temizleyin demişler. güle güle kirlet ve kullan bacım
benim oturduğum ev güzel çünkü kendimiz yaptırdık.
zepp gördü.. söylesin... temizlik bile istemiyor..:roflol:cebimizden verdik ama.. içimize sindi..

delikafaduldenancak geldim baglanti yoktu yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekafamçokkarıştı

bekarlari alacagiz iftara
hazirliklar tamam
ama yoruldum :nazar:

Allah kabul etsin kankam.. sevaba giriyorsun inş. menude ne vardı..
çocuklar bekar anlamazlar diye kandırmadın demi..:jeyyar:

haklısın janet.. polis hatunlarına ....durmadan gara betonu temizleyin demişler. güle güle kirlet ve kullan bacım
benim oturduğum ev güzel çünkü kendimiz yaptırdık.
zepp gördü.. söylesin... temizlik bile istemiyor..:roflol:cebimizden verdik ama.. içimize sindi..

a.s gercekten cok guzel
kankam cok temiz titiz gezdim gordum Şeniz

Allah kabul etsin kankam.. sevaba giriyorsun inş. menude ne vardı..
çocuklar bekar anlamazlar diye kandırmadın demi..:jeyyar:

:mymeka: yok nan dokturdum yine cokacimcoook
su an misafirler balkonda takiliyorlar ...:nazar:

kavvelerini ikram ettim ...

iste menu ...
yayla corbasi
cerkez tavugu
mantar sote
guvecte yaprak sarma
pilav
salata

tatli:prenses tatlisi (sen bilmezsin bunu ama :jeyyar:laelaelaelaelae)

Son düzenleme:
yarın benimde var misafirim bir kere icli köfte yapacağım mantım var hazır onuda yaparım
ana yemek ve corbayını ne yapsam diye kararsızım hala fikir verin bana

EVLıLıK

Adam karisi ile birlikte doktora muayene olmaya gider. Muayene biter ve doktor odasindan cikarak kadinin yanina gelir ve:
-'Kocanizin olmemesini istiyorsaniz su kagida yazdiklarimi uygulayacaksiniz' der.
1-Sabahlari guler yuzle guzel bir kahvalti hazirlayinve ise mutlu gitmesini saglayin.
2-Ogleleri eve geldiginde guler yuzle karsilayin ve guzel bir ogle yemegi ile takdir edildigini hissettirin, boylece gunun geri kalan kismini da iyi gecirmesine yardim edin.
3-Aksamlari eve geldiginde yemek ozellikle guzel olmali. Eve gelince eline bir kadeh icki verin dinlenmesini saglayin.
4-Haftada en az uc kere birlikte olun, eger isterse daha fazla birlikte olun.Ve tamamiyla tatmin oldugundan emin olun.'Eger bu dediklerimi harfiyyen uygularsaniz kocanizin saglik yonunden hicbir problemi olmayacak' der doktor. Eve geldiklerinde adam karisina sorar,
-'Ne dedi doktor sana?
Kadin cevaplar:
ÖLECEKMıŞSıN !!

AYAKKABI
Temel işe girmek için sözlü sınava giriyor.Çok heyecanlı, bir önceki adaya soruyor :
-Ne sorayiler?
-Ayakkabı.
Temel'in sırası geliyor, bilsin diye kolay soruyorlar :
-Dört ayaklıdır, miyav miyav der.
Temel soruyor :
-Bağcıkli midur?

Bir bilim adaminin deney raporlarindan:
1. gun : Fare uzun sure labirentin icinde dolandi ama peyniri bulamadi. Icguduleri zayif.
3. gun : Negatif. Sadece labirenti degil, odanin hemen her yerini aradi; tum dolaplari, cekmeceleri, kavanozlari karistirdi. Hatta bir tablonun arkasina ve ceplerime bile bakti. Bu fare tam bir salak.
7. gun : En ufak bir ilerleme yok. Artik arama istegini bile kaybetti, telefonla kosedeki bufeden iki karisik tost, bir ayran istemis. Zekadan boylesine yoksun olusu deneylerimde yol almami onluyor.
18. gun : Zamanla becerilerini gelistirmesi lazimdi,ama sifir! Bursa'dan aradi, 'kaygilanmamami, peyniri bulacagini' soyledi. Ona gittikce peynirden uzaklastigini anlatmaya calistim, ama dinlemedi. Ciddi zeka problemi!
74. gun : Umutsuzluga kapiliyorum; fare, henuz bir zeka belirtisi gosteremedi. En son Tibet'ten aradi, hayatin anlami gibisinden birsey buldugunu soyledi. Ama peyniri bulamamis ve artik umrunda da degilmis. Aptal hayvan! Hayallerimden ve kariyerimden geriye kuflu peynirler kaldi.
93. GUN : LABIRENTIN ICINE KOYMAYI UNUTTUGUM ICIN FARENIN PEYNIRI BULAMADIGINI FARKETTIM.

gelmezseniz az sonra birde roman koplayıp yapıstıracağım size ceza olsun diye oku oku bitmez ondan sonra opuyorumnanaktan

anladım canım bingölün azizligi hani yazın neysede kışın zor oluyor kar yağınca yapacak bir seyde yok ya misafircilik oynayacaksın yada internet bana internet daha cazip gelirdi ama sürekli kesilmesi neyse sabret bakalım şunun şurasında ne kaldı eğer cok sevipte ipka vermezsen zemuszemus

X