(- 155 Merkez -)

merhaba kızlarrrr
kimsecikler yok yinee her topik bi ıssız kalmış yawww kafamçokkarıştı

yok kız ben ilk defa giriyorum:))) kimsecikler genel olarak yok bir uğrayayım dedim ama

: ) yok iyi yaptin
tanisalim kaynasalim :jeyyar:

tanıtam kendimi o vakit
10 aydır yaklaşık olarak bebek sevdasıylan yanıp tutuşuyom diğer arkadaşlarım gibi arada türlü rahatsızlıklarım falan oldu üstüne üstlük psikolojik bi sürü sorun bende artık yeterrrrrrr moduna girdim iyice üşütmeme az kaldııı kafamdan bebek fikrini atmaya uğraşıyorum bu siteyi keşfetmem süper oldu bebek hamilelik aramalarında buldum bi süre sonra üye oldum hamişlik dışındada çok hoş şeyler varmış onları yeni yeni keşfediyorum yemek tarifleri kısmı mesela burası mesela geyik topikleri yani çok şeker insanlar tanıdım ve tanımaya devam ediyorum
yaşım 31 bi yıldan az biraz fazla evliyim 2. evliliğim allaha şükür mutluyum burcum oğlak yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

ben şincik çıkım arada gelirim yine yanınıza şekercim öpüyorum çok ama bak kaynaşma tam olmadı saymam bakk kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım ama baya kaynaşma olmuş yeterli simdi biz kendimizi anlatsak sayfalar yetmeyecek anlayacağın dört başı mamur herseyi bilen gören duyan fıstık gibi taze cıtırlarız istersen resimde eklerim senin icin
KADINLAR-HARLAY-BAXONE-OTERO__2675525_0.jpg
bak oturan benim ayaktaki zepp seksi olan hanımda ciceğimiz

tanıtam kendimi o vakit
10 aydır yaklaşık olarak bebek sevdasıylan yanıp tutuşuyom diğer arkadaşlarım gibi arada türlü rahatsızlıklarım falan oldu üstüne üstlük psikolojik bi sürü sorun bende artık yeterrrrrrr moduna girdim iyice üşütmeme az kaldııı kafamdan bebek fikrini atmaya uğraşıyorum bu siteyi keşfetmem süper oldu bebek hamilelik aramalarında buldum bi süre sonra üye oldum hamişlik dışındada çok hoş şeyler varmış onları yeni yeni keşfediyorum yemek tarifleri kısmı mesela burası mesela geyik topikleri yani çok şeker insanlar tanıdım ve tanımaya devam ediyorum
yaşım 31 bi yıldan az biraz fazla evliyim 2. evliliğim allaha şükür mutluyum burcum oğlak yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim kaydirigubbakcemile3

Rabbim sana da verecektir canim bir bebis :ecrin_bebek::Saruboceq:
daha gencsin ve yeni evlisin bence tadini cikar ...
cocuk oldugu vakit hersey degisiyor delikafadulden: )
aramiza hosgeldin kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım ama baya kaynaşma olmuş yeterli simdi biz kendimizi anlatsak sayfalar yetmeyecek anlayacağın dört başı mamur herseyi bilen gören duyan fıstık gibi taze cıtırlarız istersen resimde eklerim senin icin

:roflol:kankam gormesin bunu

sabahtan beri net yoktu :bbo:
iyi aksamlar
yarim misafirlerim var iftara
fikir isterim :jeyyar:

ve ertesi gunde var ....

Rabbim sana da verecektir canim bir bebis :ecrin_bebek::Saruboceq:
daha gencsin ve yeni evlisin bence tadini cikar ...
cocuk oldugu vakit hersey degisiyor delikafadulden: )
aramiza hosgeldin kaydirigubbakcemile5

AMİNNN canım çok haklısın bende artık gerçekten o moddayım gına geldi öylemi böylemi demekten hayırlı olduğu vakit elbet gelecektir şekercim opuyorumnanaktan

hoşbulduk canımcım evet kaynaşabildim demi amaaa
resim süperrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hu kimse yokmu zepp kolay gelsin canımm
ciceğim neredesin gelmez oldun
cicekcik gönül yarası hoşgeldiniz canım

yav bir frekansımızı tutturamadık bacım yaaa burdayım lakin şimdik sen yoksunn kaydirigubbakcemile3

tanıtam kendimi o vakit

çiçekcik. tam yerine geldin.. burada sıkıntı dert hastalığa yer yok.. foraa eğlence...hihoyyyt:lepi:
umarım hep birlikte güzel vakitler geçiririz..her şey gönlünce olsun.. bebek konusunda sakın canını sıkma.. mutlaka vakti zamanın vardır ..Rabbim her şeyin hayırlısını bilir ve verir inş..opuyorumnanaktan

X