- Konu Sahibi geylani.91
-
Ya anlamadığım internetten baktım aslı enverin saçlarına bakırlıkla ne alakası var bir türlü anlamadım yada ben yanlış resme baktım :S muhteşem yüzyıldaki hürrem sultanın saçı ne alaka :S
canım işin ironik yanı da o ya işte..uzun yazıp kimseyi sıkmak istemedim ama ben aslı enver in fotoğraflarıyla gittim kuaföre.aynısını istiyorum dedim tamam dediler saçımı açıp boyama işlemine başladılar.boyama işlemi bittiğinde saçım açık tonlarda bakır kumraldı.sonra adamla tartıştık ben açık kumral istedim ama bunda bakır ışıltılar var diye.sonra balyaj istemiştim saçıma gölge işlemini uygulamaya başladı.itiraz edince saçıma sallapati balyajlar attı ve platin sarısı oldular.ben de bu noktadan sonra saçımı kurtarabilmek ve daha yıpratmamak için aslı enver in saç modeliyle uğraşmadım sadece o platin sarıları boyattım.. şimdi kuaförü aradım balyajları yeniden boyamak ve iyi bi saç bakımı için toplam 100 tl istedi..elim mahkum verecem o parayı kızlar..içim yanıyor ama bu da bana ders olsun artık napayım.bu başlığı okuyanlara da benden tavsiye; defalarca saçını boyatmış ve en sonunda en büyük darbeyi yiyerek akıllanmış birisi olarak diyorum ki saçınızın doğal rengini ellemeyin....şuan eski halimi o kadar özlüyorum,o kadar pişmanım ki..
canm gir tekrar memnuniyetsizliğini müşterlerin içinde sesli sesli ifade et 150tl az bişey değil paranın karşılığını alamadın ve kendini savunmanda en doğal hakkın, bence isteğin bi tona ulaşman için yardımcı olmalılar para talep etmeden
canm gir tekrar memnuniyetsizliğini müşterlerin içinde sesli sesli ifade et 150tl az bişey değil paranın karşılığını alamadın ve kendini savunmanda en doğal hakkın, bence isteğin bi tona ulaşman için yardımcı olmalılar para talep etmeden
2. sefer gittiğimde saçımı zaten ücretsiz düzelttiler canım şimdi o boya akıyor,bunu da düzeltin dersem o bizim elimizde olan bişey değil biz ücretsiz düzelttik zaten falan derler.en başta ben olmak üzere hepimize ders olsun kızlar
canım bence artık kuaföre gitme...heleki saçını bozan kuaföre hiç gitme...benimde başımdan bi perma olayları geçti geçen sene...resmen kullandıkları ilaç yüzünden saçım yandı...İnanki saç diplerimde o kullandıkları ilaç yüzünden saç hücrelerimde bile bi azalma oldu...kestire kestire saçımı anca düzeltebildim...şimdilerde sağlıklı bir şekilde uzamaya başladı çok şükür...bir de ben permadan önce saçımı açmıştım evde o açıcılar o kadar zarar veriyoki tuz biber oldu o da...
hiç bir şeye boyatma !!!...saç diplerin geldiği zaman evde kendin boya...kızıllıkları küllü kumralla rahatlıkla kapatabilirsin....kuaföre vereceğin paralara yazık...
evde saçına bakım yap...çam terebentini koy şampuanına o da boyayı inanılmaz akıtıyo
iyice akıyınca küllü kumrala boyarsın...çok tatlı bir renk elde edeceğine eminim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?