• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama 150 liram ve saçım gitti..

biliyormusun bundan 4 ay önce benimde başıma aynı şeyler geldi mahvoldum üzülmekten.sana tavsiyem küllü renk sakın boyama platin dediğin yerler aktıkça saçların yeşerir küllü boyalarla.bak benim saçım koyu kumraldı.bende balyaj gibi bişeyler yaptırdım.fakat çok çirkin oldu rast gele atılmış balyajlar ve aralarda benim koyu saçlarım tam çingene modeli yani.bende aynı kuaföre gidip en azından aradaki renkleri biraz kırıp şu kavak yellerindeki mineninki gibi olsun dedim.ve sonuç hüsran bakırla karışmış sarı balyajlar.kuaförde bastım hıçkırıkları ağladım.sonra kadın saçımı koyu kumrala boyadı ve sonuç gene hüsran.:62:ağladım ve para vermeden çıktım.canım.ve inat ettim asla saç boyamıycam diye yeminler ettim.1 ay süreyle saçıma bakım yaptım yağlarla.her gün yıkadım aktıkça aktı.şuan 4 ay olacak saçlarım uzadı dipler koyu kendi rengi diğer kısımlar kumralımsı açık aslında güzel bi renk olmaya başladı.o yüzden canım aynı şeyleri yaşamış biri olarak tavsiyem sabret sakııın boyama uzamasını ve renklerin biraz oturmasını bekle.zaten olan oldu.:62::43:

biliyormusun bundan 4 ay önce benimde başıma aynı şeyler geldi mahvoldum üzülmekten.sana tavsiyem küllü renk sakın boyama platin dediğin yerler aktıkça saçların yeşerir küllü boyalarla.bak benim saçım koyu kumraldı.bende balyaj gibi bişeyler yaptırdım.fakat çok çirkin oldu rast gele atılmış balyajlar ve aralarda benim koyu saçlarım tam çingene modeli yani.bende aynı kuaföre gidip en azından aradaki renkleri biraz kırıp şu kavak yellerindeki mineninki gibi olsun dedim.ve sonuç hüsran bakırla karışmış sarı balyajlar.kuaförde bastım hıçkırıkları ağladım.sonra kadın saçımı koyu kumrala boyadı ve sonuç gene hüsran.:62:ağladım ve para vermeden çıktım.canım.ve inat ettim asla saç boyamıycam diye yeminler ettim.1 ay süreyle saçıma bakım yaptım yağlarla.her gün yıkadım aktıkça aktı.şuan 4 ay olacak saçlarım uzadı dipler koyu kendi rengi diğer kısımlar kumralımsı açık aslında güzel bi renk olmaya başladı.o yüzden canım aynı şeyleri yaşamış biri olarak tavsiyem sabret sakııın boyama uzamasını ve renklerin biraz oturmasını bekle.zaten olan oldu.:62::43:

canım ama balyajlar nerdeyse düz sıra halinde ve platin sarısı.saçlarım omuz hizasında ve balyajlar diplerden 4-5 parmak aşağıda başlıyor.yani akmasını beklersem feci iğrenç bişey olacak en iyisi akmadan boyatayım diye düşünüyorum.diplerle uçların rengini ortada buluşturayım da sonra koyu renge dönerim artık :43: sana da çok geçmiş olsun bu arada canım :( :( nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız yani benim de saçlarım koyu kumraldı bide..

Son düzenleme:
bu arada ben kendimi şanssız görürdüm ama herkesin başından geçmiş böyle şeyler.şu kuaför bozuntularına böyle durumlarda hapis cezası bile verilmeli valla ben üzüntüden eve gidince sinir krizi geçirdim yerlere yattım üzüntüden,ağlamamdan zaten kimse uyuyamadı.psikolojik olarak çöktüm resmen ya..

sanırım ben kuaför konusunda şanslıyım.sizin yazdıklarınızı okuyunca bunu daha iyi anladım şimdi.bende kuaförüme röfle yap dedim ama yapmadı.çünkü saçlarımda kızıl boyanın üzerine 2 kere boyanmış koyu kahve vardı ama kızıllar alttan çıkmıştı ve kuaförüm altta kızıl varken röfle yapmam çünkü saçlarını açıcıyla açmam lazım ama senin saçların ince telli olduğu için senin saçların açma işlemini kaldırmaz o yüzden ben sana röfle yapamam dedi.eğer altta kızıl olmayıp sadece koyu kahve boya olsaydı olurdu dedi.kadın bana fiyat bile vermedi ve saçıma hiç bir işlem yapmadıı.kuaförümün ne kadar iyi olduğu ve para için müşterilerinin saçlarını bozmadığı için şimdi çok sevindim.ama birde şöyle birşey var ben bu kuaförümden başka bir yere gitmem hayatta ne olursa olsun ona giderim kesim için fön için vs. hep ona giderim.hatta 2 yıl kütahyada ünide okudum o zamanlar bile kırıklarımı aldırmak için kaşlarımı aldırmak için bursaya gelmeyi beklerdim kütahyada başka kuaföre gitmezdim.sanırım bunun etkisi var heralde.

tatlım madem bakır rengi sevdin git lorealin ya da palettenin güzel bir bakır tonunu al evde kendin boya kuaföre tonla para verme zaten durumun müsait değilmiş hem o kuaförün tekrar saçını mahvetmeyeceğinin de garantisi yokki paran yine boşa gidebilir yani

bizim burda bildiğimiz bi kuaförde annemin saçına röfle yaptırdık yeni bi eleman almışlar aman allahım nasıl bi rezillik kadın tam 4 saatte bi röfle yaptı ben artık dayanamadım eve geldim kadın annemin saçlarını bi açmış beyaza dönmüş busefer geri kapatmaya uğraşmışlar tam 5 saatte çıktı kuaförden :53:

bide annem para vermiş bende kızdım ben olsam hayatta para vermezdim diye kadının saçları mahfollu ogündür inanılmaz dökülüyo sonra gittim kuaföre söylendim

selam kızlar size sormak istediğim bişey var ben 4 gün önce bakırköyde bir kuaföre gittim pahalı ve lüks bi yerdi.elimde çok az birikmiş param olmamasına rağmen diğer kuaförlerin hiç birine güvenemedim.saçlarım koyu kumraldı ve kavak yelleri'ndeki minenin saçından istemiştim.adamlar yaparız ederiz dediler ve bana 150 tl fiyat biçtiler.nasıl olduğunu anlatmıyım şimdi çok uzun sürer ama saçlarımı ilk önce bakır kumral a boyadılar sonra da nerdeyse 10 parmak kalınlığında platin sarısı balyajlar attılar..ve hiç doğal değildi attıkları balyajlar,tek sıra halinde gidiyor nerdeyse :( :( eve gidip sabaha kadar ağladım ve ertesi gün abimin nikahı vardı :( ertesi gün gene aynı kuaföre gittim başka bir adam vardı ve saçımı bedavaya tekrardan boyadı aynen muhteşem yüzyıl daki hürreminki gibi oldu saçlarım.çok sevindim çok mutlu oldum,adam da saçlarımın akmayacağını söyledi ama dün saçlarımı yıkadığımda uçlarının aktığını ve balyaj çizgilerinin belirginleştiğini gördüm...kafayı yedim dün gene üzüntüden..hem saçlarım çok yıprandı hem de o kadar param boşuna gitti..bu rengi istesem zaten 50 tl ye açtırmadan yıpratmadan boyatırdım..ne yapmam gerek her boyadığımda akacak mı ,engelleyecek bi ürün,bi bakım falan yok mu kızlar ne olur yardım edin...durumu çok iyi olan bi insan değilim,çok fazla param yok ki her aktığında gidip boyatayım,daha bunun dip boyası var..:59: bir de akan uçlarını tekrardan boyasam saçım daha çok yıpranır mı?
Mrb,canım çok üzüldüm turp suyu bakımı çok güçlendiriyor saçları.Ayrıca bende dün aslı enverin resmiyle lüks bir kuaföre gittim,ama krepe balyaj hiç içime sinmedi,bal köpüğü gözüme çok koyu geldi yıkadıkça açılır mı dersiniz?:18:

Back