- Konu Sahibi geylani.91
biliyormusun bundan 4 ay önce benimde başıma aynı şeyler geldi mahvoldum üzülmekten.sana tavsiyem küllü renk sakın boyama platin dediğin yerler aktıkça saçların yeşerir küllü boyalarla.bak benim saçım koyu kumraldı.bende balyaj gibi bişeyler yaptırdım.fakat çok çirkin oldu rast gele atılmış balyajlar ve aralarda benim koyu saçlarım tam çingene modeli yani.bende aynı kuaföre gidip en azından aradaki renkleri biraz kırıp şu kavak yellerindeki mineninki gibi olsun dedim.ve sonuç hüsran bakırla karışmış sarı balyajlar.kuaförde bastım hıçkırıkları ağladım.sonra kadın saçımı koyu kumrala boyadı ve sonuç gene hüsran.ağladım ve para vermeden çıktım.canım.ve inat ettim asla saç boyamıycam diye yeminler ettim.1 ay süreyle saçıma bakım yaptım yağlarla.her gün yıkadım aktıkça aktı.şuan 4 ay olacak saçlarım uzadı dipler koyu kendi rengi diğer kısımlar kumralımsı açık aslında güzel bi renk olmaya başladı.o yüzden canım aynı şeyleri yaşamış biri olarak tavsiyem sabret sakııın boyama uzamasını ve renklerin biraz oturmasını bekle.zaten olan oldu.