- Konu Sahibi geylani.91
selam kızlar size sormak istediğim bişey var ben 4 gün önce bakırköyde bir kuaföre gittim pahalı ve lüks bi yerdi.elimde çok az birikmiş param olmamasına rağmen diğer kuaförlerin hiç birine güvenemedim.saçlarım koyu kumraldı ve kavak yelleri'ndeki minenin saçından istemiştim.adamlar yaparız ederiz dediler ve bana 150 tl fiyat biçtiler.nasıl olduğunu anlatmıyım şimdi çok uzun sürer ama saçlarımı ilk önce bakır kumral a boyadılar sonra da nerdeyse 10 parmak kalınlığında platin sarısı balyajlar attılar..ve hiç doğal değildi attıkları balyajlar,tek sıra halinde gidiyor nerdeyse eve gidip sabaha kadar ağladım ve ertesi gün abimin nikahı vardı ertesi gün gene aynı kuaföre gittim başka bir adam vardı ve saçımı bedavaya tekrardan boyadı aynen muhteşem yüzyıl daki hürreminki gibi oldu saçlarım.çok sevindim çok mutlu oldum,adam da saçlarımın akmayacağını söyledi ama dün saçlarımı yıkadığımda uçlarının aktığını ve balyaj çizgilerinin belirginleştiğini gördüm...kafayı yedim dün gene üzüntüden..hem saçlarım çok yıprandı hem de o kadar param boşuna gitti..bu rengi istesem zaten 50 tl ye açtırmadan yıpratmadan boyatırdım..ne yapmam gerek her boyadığımda akacak mı ,engelleyecek bi ürün,bi bakım falan yok mu kızlar ne olur yardım edin...durumu çok iyi olan bi insan değilim,çok fazla param yok ki her aktığında gidip boyatayım,daha bunun dip boyası var.. bir de akan uçlarını tekrardan boyasam saçım daha çok yıpranır mı?