• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"15 yıllık evliyim ama kocam eşcinsel"

Bence boşanması gerek bu eşcinsellik genetik bozukluğu son araştırmalar bunu gösteriyor ama sanki amerika'da eşcinsellik teşvik ediliyor ve övülüyor gibi , genetiği bozuk olmayanda özeniyor ve filmlerde dahi eşcinsellik konular dahil ediliyor sayıları az olmasına rağmen topluluklara normalleştirme gayreti içindeler filmin içindeki eşcilleri ne görmek nede izlemek istiyorum , ulu orta davet verip nikah kıyılmasıda üzücü

namusu kadına mal eden toplumumuz maalesef erkeklerin yaptıklarını görmezden geliyor, aynı şeyi kadın yapsa çoktan katledilmişti.

Böyleleri kendi keyifleri uğruna başkalarının hayatını mahvediyor işte. O çok ünlü eşcinsel modacılar bile zamanında evlenmişler birnin kızı var diğeri de sırf çocuk için evlenmiş spnra da arkasına bakmadan boşanmış ya kendilerini gizlemek amaçlı paravan olarak kullanmak için evleniyorlar ya da çocukları olsun diye evleniyorlar kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen benciller

Kesinle katılıyorum.Sözüm eşcinsellere değil eşcinsel olup kadınları kullananlara.Madem hislerin bu yönde bir kadınla evlenmeyeceksin arkadaş.Haa toplum baskısı bahanesiyle evlendiysende oturacaksın oturduğun yerde o zaman.Hem karnım doysun,hem pastam dursun yok öyle!

Konu escinsellikten gitmis dine dayanmış. .birakin artik bunu yargılamayı islam dini escinsellik ve bunun gibi butun sapkinliklari yasaklamis ve ahlaki koruma altina almis bir dindir..bu tur olaylari destekleyen kitlenin coguda baska dinlere mensup ve yahut inanmayan arkadaslarimizdir..Burasi ne olursa olsun muslumam bir ulke yeteri kadar ahlaksizliga giz yumuluyor zaten..artik insanlar sokaklarda sevisiyor,iciyor her turlu keyfini yapabiliyor..kim kolundan tutupta ceza veriyor???bu tur sapkinliklarin saglik acisindan ne kadar zarari var bunu herkes biliyor..faydali biseymis gibi one cikartmanin manasi yok..o tur arkadaslarimizinda ruheen tedavi olmalari gerektigine inanıyorum. Cocuklarimiz icin daha saygin,saglikli bireyler yetistirmek ve kimseyi mağdur etmemek adina bu sart..sunu da belirtmek istiyorum bu ulkede evlatlarimizi olduren bir toplumla ic ice yasayan bir milleti bu kadar bagnaz gormeyelim..

Bosanmayi dahi 8 yil dusunmusse,bu duruma alismis demektir..aileyi dinlemesi bahane bence,boyle bir konuda ana,ata bile dinlenmez.bunu kabul eden bir ailesi varsa bosanmasini daha cabuk kabullenir diye dudunuyorum.ayrilmaya niyeti yok gibi

Konu escinsellikten gitmis dine dayanmış. .birakin artik bunu yargılamayı islam dini escinsellik ve bunun gibi butun sapkinliklari yasaklamis ve ahlaki koruma altina almis bir dindir..bu tur olaylari destekleyen kitlenin coguda baska dinlere mensup ve yahut inanmayan arkadaslarimizdir..Burasi ne olursa olsun muslumam bir ulke yeteri kadar ahlaksizliga giz yumuluyor zaten..artik insanlar sokaklarda sevisiyor,iciyor her turlu keyfini yapabiliyor..kim kolundan tutupta ceza veriyor???bu tur sapkinliklarin saglik acisindan ne kadar zarari var bunu herkes biliyor..faydali biseymis gibi one cikartmanin manasi yok..o tur arkadaslarimizinda ruheen tedavi olmalari gerektigine inanıyorum. Cocuklarimiz icin daha saygin,saglikli bireyler yetistirmek ve kimseyi mağdur etmemek adina bu sart..sunu da belirtmek istiyorum bu ulkede evlatlarimizi olduren bir toplumla ic ice yasayan bir milleti bu kadar bagnaz gormeyelim..

Sapkınlık mı ?
Yanlış anladığınız bir şey var.Eşcinsel insanların neredeyse hepsi doğuştan bu durumdalar.Yani o insanların aslında genetik olarak bir suçu yok.Keyfi olarak eşcinselliğe eğilim genelde ergenlik döneminde oluyor o da ergenlik sonunda bırakılıyor zaten.Burada faydalı faydasız kimse bir şey demiyor ayrıca.Sözde 'normal' cinsel yönelimli insanların bir çoğu dünyaya ne gibi bir fayda sağlamış ki siz bu insanların faydalı/faydasız olmasını eleştiriyorsunuz ? Burası Müslüman bir devlet değil,sadece çoğunluğu Müslüman halktan oluşan bir toplum o kadar.Burası laik Türkiye Cumhuriyeti.Burada herhangi bir dinin dayatmaları kabul edilemez.Bunu da benim söylememe gerek yok herhalde ? Sizin dininize göre sokakta 'sevişmek','içmek' ayıpsa o size göre ayıptır.Kimsenin kolundan tutup da bırakın ceza vermeyi iki çift laf etmeye bile hakkı yoktur.

Hem cinsiyle sevismenin saglik acisindan bir faydadini söyleyin hadi????iki cinsle birlikte olmanin yanlis oldugunu,benim size anlatamadigim gibi sizde bana anlatamazsınız! Bosuna kendinizi yormayin,ergenlik te olan busey diyip buna rol model olmanin gençleri etkilemenin neresi normal. Madem normal neden bir genc kiz intihar ediyor babasi yuzunden.tip bile bu durumun nedenlerini arastirirken buna cozum ararken,yanlis yonlendirmek niye..sokaklarda yapilan beni ilgilendirmiyor ama bu sekilde olen arkadaslarimiz(alkol,uyusturucu vs.) Onlar ilgilendiriyor..laiklik demek bu demek degil!!!ben arabistandan gelmedim Turk kizi turkum!!!

Sapkin lik derken kastim asiriliktir!dinim saglikli bulmuyor evet bende bunu destekliyorum.tedavi olmalarını istiyorum.kendileri icin,baska hayatlar icin-..

Bence ailesi escinselligin ne demek oldugunu bilmiyor. Yoksa hangi insan evladi kabul edebilir? Bu kadar mi yük olmuş evladiniz size. Madem öyle ne diye dogurdunuz derler adama. Pes dogrusu. O adami da Allah bildigi gibi yaksin. Bile bile kaç can yakmış, evladi görmüş acaba hic utanmamis mi? Normal mi gelmiş? Allahim korusun. Dünya ne hale gelmiş. .

Böyleleri kendi keyifleri uğruna başkalarının hayatını mahvediyor işte. O çok ünlü eşcinsel modacılar bile zamanında evlenmişler birnin kızı var diğeri de sırf çocuk için evlenmiş spnra da arkasına bakmadan boşanmış ya kendilerini gizlemek amaçlı paravan olarak kullanmak için evleniyorlar ya da çocukları olsun diye evleniyorlar kendilerinden başka kimseyi düşünmeyen benciller
bencillikle hiç alakası yok toplumda o kadar baskı altındalarki o insanlarıda anlayıp empati kurmalısınız.

EŞCİNSEL İNSANLARI BÖYLE YARGILAYIP SUÇLAYIP AŞAĞILAMAK BENCE GÜNAHLARIN EN BÜYÜĞÜ.. ONLAR ZATEN DOĞUŞTAN BAŞINDAN BERİ BU DUYGULARI YAŞAYARAK BÜYÜYORLAR.. KİM İSTER TOPLUM İÇİNDE EŞCİNSEL OLDUĞU İÇİN DIŞLANMAYI, DAYAK YEMEĞİ HATTA TECAVÜZ EDİLMEYİ YADA ÖLDÜRÜLMEYİ ONLARIN YAŞAMA HAKKI YOK GİBİ BİRŞEY BİZİM ÜLKEMİZDE BU KADAR AĞIR ŞARTLARDA KİM KEYFİ EŞCÜNSEL OLMAK İSTER.

Back